چی کار کنیم که جامعه ی بهتری داشته باشیم ؟
هدف من از زدن این تاپیک اینه که به هم کمک کنیم تا جامعه ی بهتری داشته باشیم !
توی این تاپیک میتونیم تبادل نظر کنیم تا به نتیجه های مفیدی برسیم و ببینیم چی کار کنیم که جامعه مون بهتر بشه![]()
برای مثال شما شاید یه سری نظر و ایده داشته باشید، شاید یه سری اخلاق و رفتارهارو در جامعه دیدید که اذیتتون میکنه و به نظرتون این رفتارها باید حذف بشه تا به پیشرفت جامعه کمک کنه!
شما میتونید این ها رو اینجا مطرح کنید تا نتیجه گیری بشه و دوستانی که این مطالب رو میخونن سعی کنن به این نظرها احترام بزارن و به اون ها عمل کنن و به بقیه هم تذکر بدن !
ما میتونیم از چیزای خیلی کوچیک شروع کنیم. البته این چیزای کوچیک ممکنه خیلی بزرگ باشن !
توجه : بحث ما بیشتر برای پیشرفت سطح فرهنگی جامعه هست بنابراین از بحث دینی یا سیاسی لطفا خودداری کنید. چون توی این دو مورد معمولا اختلاف عقیده ها زیاده و نمیشه به نتیجه ای رسید ! و البته از همه مهمتر اینکه تاپیک به این چیزا ربطی نداره.
اول خودم یه مثال میزنم و شروع میکنم.
آشغال جاش تو سطل آشغاله !
شاید به نظرتون این موضوع یه موضوع خیلی کوچیک باشه یا شایدم براتون خنده دار باشه !
اما من افراد زیادی رو میبینم که با این که از سطل آشغال فاصله ی زیادی ندارن ولی حاضر نمیشن آشغال رو توی سطل آشغال بندازن !واقعا دلیلش چی میتونه باشه ؟!
مثلا تو مترو بودیم یارو بلیط متروش دستش بود و همونجا روی پله برقی پرت کرد پایین !!در صورتی که همون پایین سطل آشغال هست.
به نظر من بهتره که به نظافت شهرمون بیشتر اهمیت بدیم. و شعار شهر ما خانه ی ما که حالا به یه جک تبدیل شده رو به واقعیت تبدیل کنیم![]()
توجه : این یه مثالی بود برای اینکه منظورمو از این تاپیک بفهمید. البته مطمئن هستم که خیلی از شما این کارو نمیکنید ولی پست های این تاپیک حداقل به منظور یه تذکر فرهنگیه !