تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: چی کار کنیم که جامعه ی بهتری داشته باشیم ؟ (نظر تو چیه؟)

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض چی کار کنیم که جامعه ی بهتری داشته باشیم ؟ (نظر تو چیه؟)

چی کار کنیم که جامعه ی بهتری داشته باشیم ؟

هدف من از زدن این تاپیک اینه که به هم کمک کنیم تا جامعه ی بهتری داشته باشیم !
    توی این تاپیک میتونیم تبادل نظر کنیم تا به نتیجه های مفیدی برسیم و ببینیم چی کار کنیم که جامعه مون بهتر بشه
    برای مثال شما شاید یه سری نظر و ایده داشته باشید، شاید یه سری اخلاق و رفتارهارو در جامعه دیدید که اذیتتون میکنه و به نظرتون این رفتارها باید حذف بشه تا به پیشرفت جامعه کمک کنه!
    شما میتونید این ها رو اینجا مطرح کنید تا نتیجه گیری بشه و دوستانی که این مطالب رو میخونن سعی کنن به این نظرها احترام بزارن و به اون ها عمل کنن و به بقیه هم تذکر بدن !
    ما میتونیم از چیزای خیلی کوچیک شروع کنیم. البته این چیزای کوچیک ممکنه خیلی بزرگ باشن !
    توجه : بحث ما بیشتر برای پیشرفت سطح فرهنگی جامعه هست بنابراین از بحث دینی یا سیاسی لطفا خودداری کنید. چون توی این دو مورد معمولا اختلاف عقیده ها زیاده و نمیشه به نتیجه ای رسید ! و البته از همه مهمتر اینکه تاپیک به این چیزا ربطی نداره.

اول خودم یه مثال میزنم و شروع میکنم.

آشغال جاش تو سطل آشغاله !
    شاید به نظرتون این موضوع یه موضوع خیلی کوچیک باشه یا شایدم براتون خنده دار باشه !
    اما من افراد زیادی رو میبینم که با این که از سطل آشغال فاصله ی زیادی ندارن ولی حاضر نمیشن آشغال رو توی سطل آشغال بندازن ! واقعا دلیلش چی میتونه باشه ؟!
    مثلا تو مترو بودیم یارو بلیط متروش دستش بود و همونجا روی پله برقی پرت کرد پایین !! در صورتی که همون پایین سطل آشغال هست.
    به نظر من بهتره که به نظافت شهرمون بیشتر اهمیت بدیم. و شعار شهر ما خانه ی ما که حالا به یه جک تبدیل شده رو به واقعیت تبدیل کنیم

توجه : این یه مثالی بود برای اینکه منظورمو از این تاپیک بفهمید. البته مطمئن هستم که خیلی از شما این کارو نمیکنید ولی پست های این تاپیک حداقل به منظور یه تذکر فرهنگیه !

2. 5 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فقط یک نکته :

این تاپیک تحت شرایط خاص تایید شده ، بنا بر این هرگونه بحث حاشیه ای ، اسپم ، بی ربط و .... تنها طول عمر این تاپیک رو کاهش میده چون موضوعش مستعد بوجود اومدن برخی مسائل هست .

تشکر از همراهی دوستان

4. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pashangi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

9

با سلام
    تاپیک خوبی هستش
    یکی از صدها یا هزاران کاری که برای اصلاح باید صورت بگیره این که فقط به دزدی و اختلاص و سایر جرایم کوچیک افراد بدون نفوذ و عادی جامعه رسیدگی نشه بلکه این باید شامل افراد بانفوذ (گردن کلفت ها ، آ ق ا زاده ها و از این قبیل افراد ) هم رسیدگی بشه نه اینکه چون طرف پول داره یا آ ق ا زاده هستش بهش مدال افتخار هم بدن
    ضمنا مورد بالا نه سیاسی نه مذهبی و نه ... و شامل خط های قرمز و زرد و نارنجی و کلا سایر خطوط خود سانسوری و ... نمی شه
      محتوای مخفی: راه کار اصلی 
    البته اصلاح شدنی در کار نخواهد بود مگر این که این کشور رو با بمب اتم کلا تخریب کنن بعد از یه جای دیگه آدم (انسان) بیارن و از صفر کشو رو درست کنن ، ضمنا کشور بدون نفت و گاز باشه
    در ضمن اگه خواستید پست رو پاک کنید

با تشکر

6. این کاربر از pashangi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر من اگه جامعمون بشه همون جامعه ای که معلممون می گفت اوایل دهه 60 بوده عالی میشه
    جامعه ای که وقتی دو تا ماشین با هم تصادف میکنن به جای بدوبیراه و گاهی وقتها شاخ و شونه کشیدن با یه صلوات قضیه رو ختم به خیر کنن

اما چطوری؟

فکر می کنم فقط و فقط کافی باشه در شرایط مختلف اول یه ثانیه فکر کنم که طرف مقابلم ایرانیه یعنی هم وطنم همشهریم و در یک کلام برادرم پس اگه من سر اون رو کلاه بذارم سر خودم رو کلاه گذاشتم اگه من به برادرم تهمت بزنم به خودم تهمت زدم اگه من حق کسی رو بخورم در حق خودم ظلم کردم و...

8. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پیدا کردن راه کار برای درست کردن مصداق های بی فرهنگی یک چیز هست و پیدا کردن راه کار برای اصلاح فرهنگ و سطح شعور جامعه یک چیز دیگه
    میشه بر روی مصادیق بی فرهنگی که کم هم نیستن صحبت کرد مثل همین اشغال ریختن در مکان های عمومی ، بکاربردن الفاظ رکیک ، رانندگی ، استفاده نکردن از پل عابر پیاده و هزاران مساله دیگه !!! یا اینکه بحث به صورت ریشه ای باشه تا راه کاری پیدا بشه که سطح شعور و فرهنگ ما بره بالا تا خود به خود کل این مسایل درست بشه

به نظر من یکی از مهمترین چیزهایی که تو جامعه امروز ما کم هست (و قدیم تقریبا نبوده) سطح اطلاعات و سواد مردم ما هست (مدرک رو نمی گم) وقتی جامعه ما کتاب نمی خونه ، روزنامه نمی خونه ، فیلم با ارزش نگاه نمی کنه ، حرف های با ارزش نمی زنه ، هنر رو مسخره می کنه و... این جامعه واضح هست که به سوی اشتباهی داره قدم بر می داره
    به نظر من مهمترین راه اصلاح یک جامعه افزایش سطح سواد و اطلاعات و میزان کتاب خوانی در اون جامعه هست

10. 3 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام

يكي از چیزهایِ بسیار مهم برایِ جلوگیری از فساد اداری و مالی در یک جامعه , ضرورتِ عوض کردنِ مقامهایِ علی رتبه و با نفوذ هست تا فرصتِ خراب شدن پیدا نکنند .

کسی که برایِ مدتِ طولانی در یک پست و مقام میمونه در معرض فساد و خرابی قرار میگیره .

به کسی اجازه ندین مدتِ طولانی در یک پُست بمونه .

مثال :

یک مدیر بانک که سالهای سال مدیر یک شعبه بوده , کم کم با مشتریهایِ خراب که رشوه میدند و دسته چک میگیرند یا وامهایِ بی حساب کتاب میگیرند آشنا میشه . موقعی گندش در میاد که دیگه کار از کار گذشته .

در هر کشوری , در هر دولتی , در هر وزارتخانه و ارگانی اگر کسی هست که سالهاست سِمتِش رو حفظ کرده , بدونین که احتمالِ خراب بودنش خیلی زیاده . حالا یا دستِ آخر لو میره و گیر میافته یا گیر نمیافته .

================================================== =======

راهِ دیگه برایِ جلوگیری از فسادِ مالی و اداری در یک کشور , مجبور کردنِ تمامِ مقامهایِ علی رتبه به تهیه یک لیستِ کامل از تمام دارائیهاشون و تمامِ خرید و فروشهاشون هر سه ماه یکبار هست .

هم برایِ خودشون هم برایِ بستگان نزدیکشون ( همسر و فرزند و پدر و مادر و خواهر و برادر )

باید با دست خط خودش این لیست رو بنویسه و امضاء کنه و انگشت بزنه در حضور 4 شاهد رسمی از مقاماتِ موردِ اعتمادِ مردم مثل وزیر دادگستری .

هر کس که این شرط رو قبول نکنه یا فاسد هست یا خیالهایی داره و نمیخواد کسی مراقبش باشه .

هر کس این شرط رو قبول نکنه اصلاً نباید حق کاندید شدن داشته باشه برایِ اون پست و مقام .

این لیستها باید به اطلاعِ عموم برسه تا اگر کسی مدرکی داره که ضدش رو ثابت میکنه فوراً تمامِ رساناها و مقاماتِ ذی ربط رو آگاه کنه تا اون شخص استیضاح بشه .

================================================== ======

یکی از مواردِ بسیار مهم در هر کشوری برایِ پیشرفت کشور و جلوگیری از اختلاس و رشوه و دزدی و سوء استفاده از پست و مقام , این هست که همه ی مردم درک کنند که دولت چی هست و مقماتِ دولتی کی هستند و چه کاره اند .

دولت چیه ؟

یک اداره ی بسیار گسترده که کارش اداره کردنِ اموال و داراییهای مردم یک کشور و محافظت از اون اموال و دارائیها و درامدها هست .

این اموال چی هست ؟

ثروتهایِ طبیعی مثل نفت و گاز و معادن و جنگلها و آبها و زمینها و دریاها و سدها و کارخانه ها و شرکتهای دولتی و غیره .

تمام این اموال و داراییها متعلق به مردم هست نه دولت . دولت مردان فقط کار اداره ی این املاک رو به عهده دارند . نه بیشتر و نه کمتر .

مقامات دولتی چه کاره اند :

کارمندانی که مردمِ یک کشور اونها رو استخدام میکنند تا اموال و دارائیهاشون رو اداره کنند و درآمدها رو عادلانه بینِ همه ی مردم اون کشور تقسیم کنند .

تمام این مقاماتِ دولتی از بالاترین مقام گرفته تا پایین ترینشون فقط کارمند هستند و کار میکنند و حقوق میگیرند و غیر از حقوقشون و مزایای تابعه ( مثل بیمه و بازنشستگی ) هیچ حق و حقوق دیگه ای ندارند .

اونها مالکِ کشور نیستند و کشور مالِ مردم هست و اون مقاومات برای مردم کار میکنند و برای این کار حقوقهایِ خوبی هم میگیرند و غیر از حقوقشون هییییچ حق و حقوق دیگه ای ندارند .

اگر درست کار کنند و امانتدار باشند , این وظیفه شون هست و حق ندارند سر کسی منت بذارند .

اگر هم درست کار نکنند یا غیر از حقوقشون چیزی رو به جیب بزنند , خائنِ به وطن هستند و باید علنی محاکمه بشند و به اشدّ مجازات برسند تا عبرتِ دیگران بشند .

وقتی یک رئیس جمهور یا یک وزیر یا یک نمانده ی مجلس رو میبینین یادتون باشه که اونها باید جلوی شما بلند بشند و بهتون احترام بگذارند چون برای شما کار میکنند و از اموال شما حقوق میگیرند و باید از شما تشکر هم بکنند که بهشون اجازه دادین که به اون پست و مقام برسند .

البته مردم هم به اونها احترام میذارند اما تا وقتی که اون مقامها با کار خوب و اخلاص و امانتداری کار کنند . و اگر دست از پا خطا کردند وای به حالشون از مردم و از خدای مردم .

کسی که میدونه لیاقت و شایستگی یک پست و مقام رو نداره اما برایِ دنیاپرستی اون پست و مقام رو قبول میکنه , حساب و کتاب بسیار سختی در قیامت در انتظارشه .

کسی هم که لیاقت و شایستگیِ یک پست و مقام رو داشته باشه اما از روی تنبلی یا ترس و هراس یا لجبازی اون پست و مقام و مسئولیت رو قبول نکنه و باعث بشه که اون مسئولیت به دستِ آدمهایِ بی کفایت و خائن بیافته هم در قیامت از خدا در امان نخواهد بود .

Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 13-06-2011 at 01:24. دليل: تصحیح

12. 5 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    در به در

پيش فرض

یه داستانی یه جا خوندم برای شما هم مینویسم
    فردی قصد داشت دنیا رو بهتر کنه، دید نمیتونه... تصمیم گرفت کشور خودش رو ... دید نمیتونه... تا جاییکه تصمیم گرفت خانوادش رو بهتر کنه اما بازم نتونست و تصمیم گرفت خودش رو که میتونه بهتر کنه
    نتیجه: برای بهتر شدن دنیا باید از خودمون شروع کنیم
    ببخشین که به طور خلاصه داستان رو گفتم

14. 3 کاربر از Ice Pain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بازم میگم

تقوا+نظم
    هرکی این دوتا رو رعایت کنه میخواد رئیس جمهور باشه+دانشجو باشه+کارگر شهرداری یا موزیسین باشه
    یا هر مقامی یا شغلی که داشته باشه میتونه جامعه اش رو بسمت مدینه فاضله یا آرمان شهر ببره

فقط به این دو کلمه خوب فکر کنید!
    ببینید اگر این دو تا وجود داشت در تمام افراد دنیا چه گلستانی میشد!

16. 3 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

حفظ آرامش ...

توی اروپای شمالی به دلیل آرامش ذاتی مردم و البته سطح سواد و فرهنگ بالای جامعه ، حتی اگر دولتس هم وجود نداشته باشه تا کارها رو انجام بده یا نظارت کنه بر امور و غیره ... ، همه چیز مثل سابق انجام میشه . مردم مالیات هاشون رو به موقع پرداخت می کنن ، زباله ها رو به موقع دم درب میگذارن ، موقع تصادف بدون داد و بیداد کارت بیمه رو به طرف مقابل میدن ، کارمندان توی اداره ها وقت ارباب رجوع رو تلف نمی کنن و . . . که نمونه اش هم موجود هست .

آرزو دارم هرچه سریع تر ایران هم به اون نقطه برسه .

18. 4 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

فکر می کنم فقط و فقط کافی باشه در شرایط مختلف اول یه ثانیه فکر کنم که طرف مقابلم ایرانیه یعنی هم وطنم همشهریم و در یک کلام برادرم پس اگه من سر اون رو کلاه بذارم سر خودم رو کلاه گذاشتم اگه من به برادرم تهمت بزنم به خودم تهمت زدم اگه من حق کسی رو بخورم در حق خودم ظلم کردم و...
    کاملا درسته. متاسفانه من هم رفتارای خیلی زننده ای رو دیدم. مثلا دو تا ماشین با هم تصادف میکنن در صورتی که هیچ کدوم از اون ماشینا خسارت زیادی ندیدن !! ولی راننده هاشون پیاده میشن و چنان با هم دعوا میکنن که انگار چی شده ! این رفتار خیلی ناراحت کننده س.
    اصلا انگار مردم اینقدر عقده توی دلشون از مسائل مختلف مونده که منتظر یه چیزین تا یه کم خودشونو خالی کنن !
    به نظرم حرف های شما تقریبا مربوط به این حدیث معروف میشه که " هر چه را برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند".
    بعضی وقتا به این فکر میکنم که ما اگه فقط همین یه حدیث رو که به ظاهر کوچیکه ولی پر از پیام اخلاقیه عمل کنیم چقدر جامعه مون بهتر میشه.

پس بیاید هر چی رو برای خودمون میپسندیم برای دیگران هم بپسندیم و با دیگران جوری رفتار کنیم که دوست داریم با ما رفتار کنن.

البته گفتن این حرف خیلی ساده س و اصل کار عمل کردن به اونه

میشه بر روی مصادیق بی فرهنگی که کم هم نیستن صحبت کرد مثل همین اشغال ریختن در مکان های عمومی ، بکاربردن الفاظ رکیک ، رانندگی ، استفاده نکردن از پل عابر پیاده و هزاران مساله دیگه !!! یا اینکه بحث به صورت ریشه ای باشه تا راه کاری پیدا بشه که سطح شعور و فرهنگ ما بره بالا تا خود به خود کل این مسایل درست بشه
    کاملا موافقم و هدف من هم از این تاپیک بیشتر پرداختن به بحث بی فرهنگی جامعه و ارائه ی راهکار برای حل مشکلات فرهنگی بود. چون اینجوری تقریبا هر کسی میتونه از این تاپیک بهره ببره و لازم نیس بحثای تاپیک خیلی سطح بالا باشه تا عمومیت نداشته باشه.

به نظر من مهمترین راه اصلاح یک جامعه افزایش سطح سواد و اطلاعات و میزان کتاب خوانی در اون جامعه هست
    کاملا درسته ... الان واقعا ما هر چی میکشیم از بی سوادیه !
    یه مثال خیلی ساده بزنم که خودم دیدم. دانشگاه خودمون رو مثال میزنم. چرا دانشگاهی که من توشم نباید پیشرفت کنه ؟ چون سطح سواد دانشجوها به عنوان کسی که داره رشته ی کامپیوتر میخونه فوق العاده پایینه و هدف و انگیزه هم نیست !! هدف فقط گرفتن یه مدرکه نه سواد !
    پس استاد هم میاد با تموم بی سوادیش درس میده و هیچ کی صداش در نمیاد.
    در صورتی که اگه دانشجو دنبال سواد باشه استادها حتما سطحشون میره بالاتر و دیگه نمیتونن یه جای درس رو بپیچونن چون میدونن دانشجوها ازش نمره نمیخوان ! سواد و علم میخوان.
    خود من اولش هیچ علاقه ای به مطالعه ی کتاب نداشتم ولی از وقتی علاقه مند شدم با خوندن چند تا کتاب واقعا تغییر زیادی کردم !

تقوا+نظم
    کاملا درسته. اما این حرف خیلی کلیه ! سر همون تقوا کلی مسائل باید مطرح بشه که چه جوری آدم به تقوا برسه و .... البته به نظر من تقوا خودش نظم رو خود به خود درون شخص ایجاد میکنه

حفظ آرامش ...
    درسته ... چیزی که کمتر کسی توی زندگی های الان داره !
    ولی آیا منظور از این آرامش، آرامش معنویه یا مادی ؟
    آیا توی این جامعه میشه به آرامش رسید
    آیا این توقع زیاد نیست که با وجود این همه بدبختی ما از مردم بخوایم آرامش داشته باشن ؟
    و در نهایت برای به دست آوردن این آرامش باید چی کار کرد ؟!!

دوستان خیلی ممنون از استقبالتون. من به شخصه از حرفاتون خیلی استفاده میکنم.
    اما به نظرم بهتره به مسئله ی بی فرهنگی و حل مسائل برای اصلاح فرهنگ جامعه بپردازیم و وارد مسائل حاشیه از تاپیک نشیم.

ممنون از توجه تون

20. 3 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •