تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: غیر فعال شدن وایرلس مودم لینکسیس wag320n

داره خودمونی میشه mehdy.sms's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بشرویه

13 غیر فعال شدن وایرلس مودم لینکسیس wag320n

سلام.
    من یه مدتی بود که یه مودم tp-link wn651g داشتم که این مودم به صورت داخلی نصب میشد و برای همین با اون که یه مودم لینکسیس wag320n خریده بودم ، مدتی گذاشته بودم این مودم سرجاش بمونه. این مودم آنتن خارجی می خورد و با اون که آنتنش روی پشت بوم بود، از نظر آنتن دهی ، نسبت به مودم لینکسیس که دوتا دیوار مانعش بود، ضعیف تر عمل میکرد برای همین آنتن خارجی رو جدا کردم و در این شرایط مودم tp-link wn651g هیچ سیگنالی نداشت. بعد به این فکر افتادم که مودم tp-link رو غیر فعال کنم که الکی برق نسوزه برای همین از قسمت Device Managar غیر فعالش کردم ولی بعد از ریستارت بعدی کامپیوتر خودبخود فعال شده بود برای همین کیس رو باز کردم و مودم رو در آوردم.
    به محض این که کامپیوتر رو روشن کردم متوجه شدم وایرلس مودم لینکسیس غیر فعال شده. هر کار کردم نتونستم فعالش کنم. البته چراغ وایرلس روی مودم روشنه. از windows 7 x64 استفاده می کنم و توی قسمت Network and Sharing Center خود ویندوز ، هر کار کردم فایده ای نداشت و نمی شد اتصال وایرلس رو برقرار کرد. در کل انگار وایرلسی وجود نداره که بخوایم تنظیماتی انجام بدیم. الان این مودم قبلی طوریه که انگار برای مودم لینکسیس توی ویندوز 7 فرش قرمز پهن میکنه و زمینه فعالیتش رو فراهم میکنه.
    مطمئنم که اگه دوباره مودم قبلی رو بزارم سر جاش مشکل حل میشه ولی این رو هم می دونم نباید اینطوری باشه. مودم لینکسیس wag320n باید خودش بتونه به طور مستقل عمل کنه.
    کسی میدونه مشکل از کجاست؟

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام
    فکر کنم اگه یه دور مودم رو ریستارت کنید خیلی بهتره

موفق باشید.

3. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بشرویه

پيش فرض

سلام.
    متاسفانه این کار رو هم کردم ولی فایده ای نداشت. حتی نرم افزار Network Magic رو Uninstall کردم و دوباره نصب کردم ولی فایده ای نداشت.
    الان فکر کنم این عکس زیر که میگه اتصال وایرلس برقراره: (در ضمن چراغ وایرلس مودم هم روشنه)

این عکس ها میگن سیگنال وایرلسی وجود نداره:

البته یه نکته دیگه هم که باید بگم اینه که وقتی مودم قبلی به همراه آنتن خارجی نصب بود ، همه ی سیگنال های وایرلس اطراف خونه رو نشون میداد ولی وقتی آنتن خارجی مودم قبلی رو جدا کردم (و مودم سر جاش توی کیس بود) مودم لینکسیس فقط وایرلس isp رو پیدا می کرد. یعنی توی عکس دوم و سومی که توی همین پست گذاشتم ، فقط یک سیگنال وایرلس پیدا می شد.
    به نظرتون اگه ویندوز عوض کنم احتمالش هست مشکل حل بشه؟ (منظورم از ویندوز عوض کردن پریدن از ویندوز 7 به ویندوز دیگه نیست)
    Last edited by mehdy.sms; 13-06-2011 at 14:47.

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

سلام.
    متاسفانه این کار رو هم کردم ولی فایده ای نداشت. حتی نرم افزار Network Magic رو Uninstall کردم و دوباره نصب کردم ولی فایده ای نداشت.
    الان فکر کنم این عکس زیر که میگه اتصال وایرلس برقراره: (در ضمن چراغ وایرلس مودم هم روشنه)

این عکس ها میگن سیگنال وایرلسی وجود نداره:

البته یه نکته دیگه هم که باید بگم اینه که وقتی مودم قبلی به همراه آنتن خارجی نصب بود ، همه ی سیگنال های وایرلس اطراف خونه رو نشون میداد ولی وقتی آنتن خارجی مودم قبلی رو جدا کردم (و مودم سر جاش توی کیس بود) مودم لینکسیس فقط وایرلس isp رو پیدا می کرد. یعنی توی عکس دوم و سومی که توی همین پست گذاشتم ، فقط یک سیگنال وایرلس پیدا می شد.
    به نظرتون اگه ویندوز عوض کنم احتمالش هست مشکل حل بشه؟ (منظورم از ویندوز عوض کردن پریدن از ویندوز 7 به ویندوز دیگه نیست)
    با سلام
    با ویندوز عوض کردن فکر نکنم نتیجه ای حاصل بشه
    چون مربوط به همون مودم هست
    روی ویندوز XP هم حالا بازم یه امتحان کنید
    اما بعید میدونم از ویندوز باشه

موفق باشید.

6. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بشرویه

پيش فرض

مودم رو به تنظیمات کارخونه برگردوندم ولی باز هم فایده ای نداشت. بالاخره مودم قبلی رو دوباره توی کیس نصب کردم و آنتن خارجی اون و هم بهش وصل کردم.
    عکس زیر نشون دهنده ی کارکرد مودم قبلیست. (مودم لینکسیس رو خاموش کردم)

حالا مودم لینکسیس رو روشن کردم:( می بیندید که آنتندهی عالی هست)

توجه داشته باشید که اگه آنتن خارجی مودم tp-link رو جدا کنم ، آنتندهی مودم لینکسیس کمتر میشه. این نشون دهنده ی این هست که مودم لینکسیس داره از مودم tp-link کار میکشه. من هر چی که فکر می کنم می بینم که خیلی عجیبه.

الان مشکل اینجاست که وقتی مودم tp-link رو از کامپیوتر جدا می کنم ، ویندوز میگه هیچ سخت افزار وایرلسی وجود نداره ولی به محض وصل کردن tp-link ویندوز اون سخت افزار وایرلسی که نمی تونست شناسایی کنه ، شناسایی میکنه. (وایرلس لینکسیس رو می گم)

فکر کنم مجبورم بزارم مودم قبلی سرجاش بمونه. به هر حال فکر نکنم چندان برقی مصرف کنه. ولی برام جای تعجب داره که چرا این مودم لینکسیس وقتی تنها میشه ، آنتن های داخلیش که می دونم پرقدرت هستن سیگنالی دریافت نمی کنن. بعد وقتی مودم tp-link وصل میشه ، میره آنتنش رو خفت میکنه. اینطوری:
    Last edited by mehdy.sms; 14-06-2011 at 18:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •