تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 34

نام تاپيک: بهترین انتخاب تا 400.000 تومن؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه Lavoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    طهران!

پيش فرض بهترین انتخاب تا 400.000 تومن؟؟؟؟؟

سلام دوستان! يه گوشي ميخوام و انتظاراتم از گوشي ايناست:
    1. سيستم عامل خوبي داشته باشه( روون باشه و خسته کننده نباشه و پشتيباني کافي ازش بشه و حداقل يه هفته طول بکشه تا همه چيش دستم بياد!!! دوست دارم کنکاش کنم توش!) آندرويد، بادا، ويندوز فون 7
    2. صفحه نمايش خوب و تا جايي که ممکنه بزرگ! واسه فيلم ديدن بد نباشه. بعضي وقتا ميچسبه!
    3. دوربين خيلي برام مهم نيست. خدا رو شکر الان تقريبا همه گوشي هاي تو اين رنج دوربين 3 به بالا دارن که براي من کافيه. البته فوکوس اتوماتيک برام مهمه. چون سر کلاس يه موقع هايي جزوه نمينويسم و از جزوه بچه ها عکس ميگيرم!
    4. بازي و نرم افزار به انداز کافي براش باشه که کيفيتش برام مهمتره تا کميتش.
    5.بودجه هم تا 400 تومنه نهايتش! ارزش نداره بالاتر از اين پاي گوشي بدم!
    خواهشا نوکيا هم نباشه که الان 3 ساله دارم از سيمبين استفاده ميکنم ديگه ازش خسته شدم. نميگم بده ولي غير قابل تحمل شده برام!
    الان نميدونم قيمت اين چند تا گوشي چنده و به بودجه و خواسته هام ميخوره يا نه؟
    samsung wave I , II - motorola defy - htc trophy البته wave I رو يکي از دوستام داره که واسه همين ميشه آخرين گزينه ام!
    اگه گزينه ديگه اي هم هست که ممنون ميشم معرفي کنيد. ببخشيد پر حرفي کردم!

پروفشنال Amirrezaajalli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

سلام دوستان! يه گوشي ميخوام و انتظاراتم از گوشي ايناست:
    1. سيستم عامل خوبي داشته باشه( روون باشه و خسته کننده نباشه و پشتيباني کافي ازش بشه و حداقل يه هفته طول بکشه تا همه چيش دستم بياد!!! دوست دارم کنکاش کنم توش!) آندرويد، بادا، ويندوز فون 7
    2. صفحه نمايش خوب و تا جايي که ممکنه بزرگ! واسه فيلم ديدن بد نباشه. بعضي وقتا ميچسبه!
    3. دوربين خيلي برام مهم نيست. خدا رو شکر الان تقريبا همه گوشي هاي تو اين رنج دوربين 3 به بالا دارن که براي من کافيه. البته فوکوس اتوماتيک برام مهمه. چون سر کلاس يه موقع هايي جزوه نمينويسم و از جزوه بچه ها عکس ميگيرم!
    4. بازي و نرم افزار به انداز کافي براش باشه که کيفيتش برام مهمتره تا کميتش.
    5.بودجه هم تا 400 تومنه نهايتش! ارزش نداره بالاتر از اين پاي گوشي بدم!
    خواهشا نوکيا هم نباشه که الان 3 ساله دارم از سيمبين استفاده ميکنم ديگه ازش خسته شدم. نميگم بده ولي غير قابل تحمل شده برام!
    الان نميدونم قيمت اين چند تا گوشي چنده و به بودجه و خواسته هام ميخوره يا نه؟
    samsung wave I , II - motorola defy - htc trophy البته wave I رو يکي از دوستام داره که واسه همين ميشه آخرين گزينه ام!
    اگه گزينه ديگه اي هم هست که ممنون ميشم معرفي کنيد. ببخشيد پر حرفي کردم!

Samsung Galaxy Ace S5830]

مشخصات کلی :
    مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - وزن : 113 گرم
    پردازنده: ARM 11 Processor, Adreno 200 GPU, Qualcomm MSM7227 Chipset 800MHz
    حافظه: حافظه داخلی 158 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
    شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - GPS - Bluetooth
    صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی TFT Capacitive Touchscreen - اندازه 3.5 اینچ - 480 × 320
    دوربین: 5.0 مگاپیکسل - فوکوس اتوماتیک - فلاش
    امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه (v2.2 (Froyo - جاوا - مایکروسافت آفیس
    سایر مشخصات: رادیو - هنذزفری - قطب نما - حسگر شتاب سنج - باتری 1350 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 640 ساعت - زمان مکالمه 11 ساعت
    339000 تومان

[Samsung S8530 Wave II]

مشخصات کلی :
    مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - وزن : 135 گرم
    پردازنده: ARM Cortex A8 1GHz
    حافظه: حافظه داخلی 2048 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
    صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی Super Clear LCD Capacitive Touchscreen - اندازه 3.7 اینچ - 480 × 800
    دوربین: 5.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
    امکانات نرم افزاری: سیستم عامل BADA نسخه OS 1.2 - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
    سایر مشخصات: رادیو - هنذزفری - قطب نما - حسگر شتاب سنج - باتری 1500 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 600 ساعت - زمان مکالمه 13 ساعت

قیمت : 348000 تومان

[HTC-HD7-8GB"]HTC HD7 - 8GB]
    مشخصات کلی :
    مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - وزن : با باتری 162 گرم
    پردازنده: Scorpion Processor, Adreno 200 GPU, Qualcomm QSD8250 Snapdragon Chipset 1GHz
    حافظه: حافظه داخلی 8192 مگابایت - حافظه رم 576 مگابایت - حافظه رام 512 مگابایت
    صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی LCD Capacitive Touchscreen - اندازه 4.3 اینچ - 480 × 800
    امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Microsoft Windows Phone 7 - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
    سایر مشخصات: رادیو - هنذزفری - قطب نما - حسگر شتاب سنج - باتری 1230 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 310 ساعت - زمان مکالمه 6:30 ساعت

قیمت : 426000 تومان

[HTC-Wildfire-S"]HTC Wildfire S

مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - وزن : با باتری 105 گرم
    پردازنده: 600MHz
    حافظه: - حافظه رم 512 مگابایت - حافظه رام 512 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
    صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی TFT Capacitive TouchScreen - اندازه 3.2 اینچ - 320 × 480
    امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه v2.3 Gingerbread with HTC Sense - جاوا
    سایر مشخصات: رادیو - هنذزفری - قطب نما - حسگر شتاب سنج - باتری 1230 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 360 ساعت - زمان مکالمه 7:10 ساعت

قیمت : 375000 تومان

[Samsung I9003 Galaxy SL - 4GB]

مشخصات کلی :
    مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - وزن : 131 گرم
    پردازنده: Cortex A8 CPU, PowerVR SGX530 GPU, TI OMAP 3630 chipset 1GHz
    حافظه: حافظه داخلی 4096 مگابایت - حافظه رم 478 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
    صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی SC-LCD Capacitive TouchScreen - اندازه 4 اینچ - 480 × 800
    دوربین: 5.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک
    امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه (v2.2 (Froyo - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
    سایر مشخصات: رادیو - هنذزفری - قطب نما - حسگر شتاب سنج - باتری 1650 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 610 ساعت - زمان مکالمه 15 ساعت

قیمت : 448000 تومان

پیشنهاد من ایناس!

3. 2 کاربر از Amirrezaajalli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ted1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

htc HD7 به دلیل کمبود و ضعف های سیستم عاملی فعلا پیشنهاد نمیشه...از جمله عدم امکان ارسال فایل از طریق بلوتوث و هم چنین ظاهر خیلی ساده ای داره...که طبق خواسته ی شما...
    wild fire s به دلیل صفحه ی کوچیک و رزولیشن پایین و کلا سخت افزار پایین پیشنهاد نمیشه
    گلکسی اس ال بد نیست ولی از بودجه شما مقداری بالاتر هست
    ویو2 نرم افزار و بازی خیلی واسش نیست ولی انصافا بعضی بازیهاش معرکس...(کیفیت خوب نرم افزار ها)با توجه به نیاز شما پیشنهاد میشه

:S E X10

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از ted1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    طهران!

پيش فرض

ممنونم امیر جان! راستش اوایل خودم دنبال ace بودم. دست یکی از دوستام دیدم. قیافه خوبی داشت ولی تا قبل اینکه صفحه اش روش بشه! یه نمه کیفیت lcdش آدمو ناراحت میکنه. hd7 رو هم بدم نیومد ولی میترسم wp7 حالا حالاها به جایی نرسه. البته میگن صفخه اش داغونه. wildfire رو هم دوستم داشت سر یه هفته فروخت رفت 3gs دست دوم خرید. خیلی ناراضی بود ازش. defy چطوره؟ sl هم خیلی خوب به نظر میاد ولی قیمتش طبق اون چیزی که شما گفتی یه ذره بالاست. فکر میکنید تا 1 ماه دیگه افت کنه یا نه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    طهران!

پيش فرض

htc HD7 به دلیل کمبود و ضعف های سیستم عاملی فعلا پیشنهاد نمیشه...از جمله عدم امکان ارسال فایل از طریق بلوتوث و هم چنین ظاهر خیلی ساده ای داره...که طبق خواسته ی شما...
    wild fire s به دلیل صفحه ی کوچیک و رزولیشن پایین و کلا سخت افزار پایین پیشنهاد نمیشه
    گلکسی اس ال بد نیست ولی از بودجه شما مقداری بالاتر هست
    ویو2 نرم افزار و بازی خیلی واسش نیست ولی انصافا بعضی بازیهاش معرکس...(کیفیت خوب نرم افزار ها)با توجه به نیاز شما پیشنهاد میشه

:S E X10

کد:
    میگم این x10 به درد بخور هست؟ آخه ازش اونقدر که بد شنیدم ،تعریف نشنیدم! من یه چیزی میخوام که حداقل 2 سال با خیال راحت ازش استفاده کنم. دلمو نزنه.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

ممنونم امیر جان! راستش اوایل خودم دنبال ace بودم. دست یکی از دوستام دیدم. قیافه خوبی داشت ولی تا قبل اینکه صفحه اش روش بشه! یه نمه کیفیت lcdش آدمو ناراحت میکنه. hd7 رو هم بدم نیومد ولی میترسم wp7 حالا حالاها به جایی نرسه. البته میگن صفخه اش داغونه. wildfire رو هم دوستم داشت سر یه هفته فروخت رفت 3gs دست دوم خرید. خیلی ناراضی بود ازش. defy چطوره؟ sl هم خیلی خوب به نظر میاد ولی قیمتش طبق اون چیزی که شما گفتی یه ذره بالاست. فکر میکنید تا 1 ماه دیگه افت کنه یا نه؟
    همینطور که خودتون گفتین کیفیت hd7 نا امید کنندس...
    روی وین فون هم تا آپدیت7.5 سخت میشه حساب کرد....(نمیگم نمیشه)
    دیفای به دلیل سخت افزار پایین cpu800 پیشنهاد نمیشه و ساپورت ضعیف
    بیشتر گوشی ها تا یه ماه دیگه افت میکنن مخصوصا با اومدن دو هسته ای ها...

---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------

میگم این x10 به درد بخور هست؟ آخه ازش اونقدر که بد شنیدم ،تعریف نشنیدم! من یه چیزی میخوام که حداقل 2 سال با خیال راحت ازش استفاده کنم. دلمو نزنه.
    ایکس10 با آپدیت2.3 که بیاد خیلی بهتر میشه....

9. این کاربر از ted1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    طهران!

پيش فرض

همینطور که خودتون گفتین کیفیت hd7 نا امید کنندس...
    روی وین فون هم تا آپدیت7.5 سخت میشه حساب کرد....(نمیگم نمیشه)
    دیفای به دلیل سخت افزار پایین cpu800 پیشنهاد نمیشه و ساپورت ضعیف
    بیشتر گوشی ها تا یه ماه دیگه افت میکنن مخصوصا با اومدن دو هسته ای ها...
    ممنون عزیز! پس یعنی به نظرت من تا 1 ماه دیگه وایسم میتونم یه چیز مناسبتر پیدا کنم؟ با sl حال کردم. حقیقتش با سونی یه زمانی عالمی داشتم ولی این روزا انگار یه جوری شده! با سامسونگ بیشتر حال میکنم.
    htc legend چطوریاس؟ خوبه یا قدیمی شده؟
    Last edited by Lavoro; 11-06-2011 at 13:52.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

2 هفته پیش sl رو 430 تومن میدادن الان فک کنم پایینتر باشه
    فوقش 20 تومن میزاری رو پولت ولی دیگه یه گوشی خیلی خوب داری و خیالت راحته

12. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

ممنون عزیز! پس یعنی به نظرت من تا 1 ماه دیگه وایسم میتونم یه چیز مناسبتر پیدا کنم؟ با sl حال کردم. حقیقتش با سونی یه زمانی عالمی داشتم ولی این روزا انگار یه جوری شده! با سامسونگ بیشتر حال میکنم.
    htc legend چطوریاس؟ خوبه یا قدیمی شده؟
    منظورت چیه یه چیزه مناسب تر پیدا کنم بله احتمالا گلکسی اس ال ارزون ترمیشه... اما نمیشه خیلی روش حساب باز کردا!....همین یه هفته پیش گلکسی اس یهو گرون تر شد...دلیلشو نمیدونم...
    ایکس10 هم قطعا با آپدیت گرون تر میشه مخصوصا اگه صفحش 16میلیون بشه و پردازندش به1.2 اورکلاک شه...
    لجند قدیمی شده سخت پایینی داره ...ساپورت نمیشه خیلی وقت شده...رزولیشن پایینی داره و کلا مورد های خیلی بهتر از لجند هست...
    سامسونگ میخوای گلکسی ایس هست340 تومن که از ایکس10 خیلی ضعیف تر هست

اینم یه بنچ مارک از گوشی های آندرویدی که مقایسه کنی....

کد:
    بنچ مارک معیاریست برای تعیین سرعت و قدرت گوشی ...
    your device هم دیزایر هست
    Last edited by ted1996; 11-06-2011 at 14:11.

14. این کاربر از ted1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amirrezaajalli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

از بین این گوشی ها اونی که به قیمتش می ارزه Samsung Galaxy Ace S5830 هست!!!

16. این کاربر از Amirrezaajalli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •