سلام به همه. می خوام یه دوربین حرفه ای بگیرم. بین این 2تا دوربین گیر کردم. کسی اگه پیشنهادی داره بگه لطفا. ممنون
Nikon D5100?? Canon EOS 60D
سلام به همه. می خوام یه دوربین حرفه ای بگیرم. بین این 2تا دوربین گیر کردم. کسی اگه پیشنهادی داره بگه لطفا. ممنون
Nikon D5100?? Canon EOS 60D
d5100 رو با 600d مقایسه میکنن. 60d یه پله بالاتر از اوناست و بطبع بهتر
البته شما اگه به فکر یه لنز خوب باشی بهتره
d5100 شک نکنید
دوربین های جدید نیکون واقعا ترکوندند و توی همه موارد بهتر از هم رده های کننی بودند
مثل D7000 که 60D رو خورد
یا D3100 که ارزش بیشتری نسبت به 1100D داره
دقیقا !
در خرید D5100 شک نکنید
توی اکثر موارد سرتره
فقط بفرمایید ژانر عکاسیتون چیه؟
سلام. عکاسی از مراسم ها و افراد.
پس کلا سراغ کانن نرم؟
کلا که نه!
توی این دو مدل دی5100 بهتره ولی مثلا 7دی کانن دوربین خیلی خوب و تقریبا بی رقیبه!
توجه کنید که باید اطلاعاتتون از دوربین های DSLR را بالا ببرید!
کلا که نه توی این 3 مورد![]()
D7000
D5100
D3100
![]()
And Nikon D90 !
دوستان عزیزم شما به فکر خرید های لنز آینده برای ایشون هم هستید که همینطور دوربین معرفی می کنید ؟؟
در ضمن موارد بسیار زیادی برای مقایسه بین این دو مدل وجود داره که قابل بحث هستند و شما براحتی اونها رو نادیده می گیرید !
مقایسه به اختصار ( ببخشید کمی عجله دارم باید بیرون برم ... شما خودتون توی سایت ها هم می تونید این موارد رو بصورت کامل ببینید ) :
قیمت : نیکون دی 5100 ارزانتر
حداکثر ایزو : نیکون دی 5100 بهتر ( 25600 در برابر 12800 )
نویز : نیکون دی 5100 عملکرد بهتر
جزییات : کنن 60 دی بهتر
رزولوشن صفحه : کنن 60 دی بهتر ( 1040 در مقابل 920 )
موتور فوکوس بدنه : کنن 60 دی بهتر ( نیکون دی 5100 اصلا موتور فوکوس بدنه نداره متاسفانه که استفاده از بسیاری لنزهای ارزان قیمت و مفید رو محدود و سخت میکنه )
بدنه و گریپ : کنن 60 دی با بدنه بسیار بهتر و بزرگتر که در دست عالی قرار میگیره و البته از جنس آلیاژ منیزیوم و دارای شاسی فلزی با سیلینگ مناسب در مقابل رطوبت و گرد و غبار ( نیکون دی 5100 کوچک تر و البته سبک تر و بدنه پلاستیکی )
ویوفایندر ( چشمی ) : کنن 60 دی بهتر و بزرگتر
فیلم برداری : نیکون دی 5100 بهتر بعلت فوکوس ادامه دار که بسیار عالی و مفیده
قابلیت های نرم افزاری : نیکون دی 5100 دارای مود ویژه HDR اتوماتیک
عکاسی پیاپی : کنن 60 دی سریعتر با 5.4 فریم بر ثانیه در مقابل 4 فریم بر ثانیه نیکون دی 5100
حداثکر سرعت شاتر : کنن 60 دی بهتر با 1/8000 ثانیه در مقابل 1/4000 ثانیه دی 5100
دینامیک رنج : نیکون دی 5100 بهتر
عمر باطری : کنن 60 دی بهتر با حدود 2 برابر عکس با هر بار شارژ نسبت به دی 5100 ( بدون فلش )
.
.
.
و مواردی از این دست ... دوستان لطفا همچین مواردی رو در نظر بگیرید .
موفق باشید .
سلام اقا مسعود
لازم دونستم این نکات را عنوان کنم
حتما اطلاع دارید که همه لنز های جدید نیکون مجهز به موتور فوکاس هستند و فقط لنز های قدیمی و انالوگ و یک سری خاص از لنز های جدید نیکون بدون موتور فوکاس تولید و ارائه میشوند که از این بابت عکاس مشکلی ندارد
مورد دوم جنس بدنه هست که خوی بدنه منیزیومی وزن بیشتری را داره ولی پلاستیکی سبک تر هستش و به نظرم برای این دوستمون بهتر هست و در رابطه با اندازه دوربین و ابعاد دست شما و... اجازه بدید خوش دست بودن بدنه را هر فرد خودش تشخیص بده
ممنون از حسن توجهت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)