تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: آموزش کامل کرک و فعال کردن برنامه power dvd 7.0 به همراه فايل هاي مورد نياز

آخر فروم باز Ehsani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Alone In The Rain

پيش فرض آموزش کامل کرک و فعال کردن برنامه power dvd 7.0 به همراه فايل هاي مورد نياز

سلام
    تو اين مقاله آموزش کامل کرک و فعال کردن برنامه power dvd 7.0 رو بصورت كامل آوردم تا اون دسته از دوستاني كه تو كرك و رجيستر كردن اين نسخه از برنامه مشكل دارن مشكلشون رفع بشه...

لينك برنامه power dvd 7.0

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

براي كرك كردن به 2 تا فايل نياز داريم كه اونها رو بايد از اينجا دانلود كنيد

و براي راحتي كار مقاله رو بصورت Pdf اينجا گزاشتم كه مي تونيد دانلود كنيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

خيلی ممنون من يه سوالم داشتم ممکنه بگيد از چه راهی ميشه با این برنامه فيلم گرفت چون دگمه دوربين برنامه من خاموشه و روشن نميشه

آخر فروم باز Ehsani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Alone In The Rain

پيش فرض

قالبي نداشت دوستان عزيز... هدف اين سايت آموزش است و من خوشحالم كه تونستم مطلبي رو به دوستان ارائه بدم كه مثمر ثمر باشه...
    fireboy8766 عزيز به نظرم اين بهترين روش براي معرفي 3 لينك برنامه ‘ كرك و فايل آموزشي بود..اگه بد بود شرمنده..

mirmohammadi عزيز خوشحالم كه دوباره از power dvd استفاده مي كني.... اين برنامه به نظر من بهترين برنامه براي پخش فايل هاي تصويري مخصوصا dvd هست...

taraneh00 عزيز اگر منظور شما اين دكمه دوربين هست :

خدمتت بايد عرض كنم كه اين دكمه مواقعي فعال ميشه كه شما يك dvd تصويري كه خاصيت angel ( تصاوير برداشت دوم -يا پشته صحنه ) داشته باشه رو با power dvd تماشا كني ..شما اگر با اين برنامه دي وي دي تصويري كه امكان angel درونش قرار داشته باشه رو ببيني و در موقع پخش فيلم دكمه آنجل ( همون دكمه كه عكس دوربين داره ) رو بزني ميتوني پشت صحنه همون قسمت يا برداشته ديگه اي از همون لحظه فيلم رو تماشا كني ..اميدوارم مشكلت حل شده باشه....
    دوستان عزيز اگه باز سوالي بود خوشحال ميشم تو همين تاپيك بپرسيد و تا حد توان جوابتون رو بدم....از همگي ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •