تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل در رابطه با ادیت و پاک کردن یک پی اچ پی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

14 مشکل در رابطه با ادیت و پاک کردن یک پی اچ پی

سلام دوستان من در نصب یک اسکریپت بر روی سایتم به یک مشکل حاد برخورد کرده ام .

این اسکریپت مربوط به گروه DGT هستش و در رابطه با ایمیل مارکتینگ

پس از ساخت بانک بانک اطلاعاتی و بارگذاری فایل ها در هاست و شروع نصب با این خطا مواجه میشوم :

Please remove validator.php before using this script

در INFO اسکریپت هم اومده

Upload all files in BINARY mode. Run validator.php before editing files to verify release. Use online verifier of validator.php file and you will see NFO file. Remove both files from server after checking and enjoy. Remember, we include validator.php and checksums.md5 in our releases. If you don't see these files, don't trust. Do not modify validator.php. Online tool: v[dot]grinderz[dot]org Please note: You should validate downloaded release before using it via URL above. There are so many leechers in the scene now who want to break reputation of DGT and other groups (you know guys, who you are)

والله من هرچی خوندم کمتر فهمیدم .
    دوستان PHP کار اگر کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم .
    با تشکر

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تا اینجا که من فهمیدم باید بعد از ولیدیت کردن اسکرپت با فایل validator.php این فایل رو از سرور حذف کنید
    قبلش هم ظاهراً باید فایل validator.php رو با ولیدیتور آنلاین خودشون چک کنید!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تا اینجا که من فهمیدم باید بعد از ولیدیت کردن اسکرپت با فایل validator.php این فایل رو از سرور حذف کنید
    قبلش هم ظاهراً باید فایل validator.php رو با ولیدیتور آنلاین خودشون چک کنید!
    ممنون از پاسخگوییتون

خوب همین ولیدیت کردن رو من نمی فهمم . به خاطر همین دست به دامن اساتید php کار شدم . تو متنش نوشته باید از فایل کیجن استفاده کنید اما باز نمیدونم چطور میشه ازش استفاده کرد .
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •