سلام.
من یک کاربر حرفه ای هستم. کار من با کامپیوتر هست. ولی بوجه زیادی ندارم. (حداکثر 800)
CPU مورد نظر من فقط Intel Core i3 - 3.1GHz - 2100 هستش.البته یه سوال، آیا میشه این CPU رو اورکلاک کرد؟
CPU AM3 - Phenom II X4 955 - 3.2GHz به نظر بسیار جالب هستش و قابلیت اورکلاک رو هم داره و همچنین 4 هسته ای واقعی هم هست. به نظر شما آیا بهتره از Sandy Bridge چشم پوشی کنم و AMD رو بخرم؟
بهترین و ارزون ترین مادر بورد که Sandy Bridge رو ساپورت کنه چیه؟
من مادربوردی می خوام که حداقل سه تا سوکت برای رم داشته باشه و حداکثر رم DDR3 1333 رو ساپورت کنه و نه بیشتر. من یک کارت گرافیک بیشتر نخواهم خرید (تا 100 سال آینده!) پس قابلیت CrossFire و SLI به کار من نمی خوره و فقط پول بیشتر دادم! مادر بوردی که رم 1333 رو ساپورت کنه و حداقل 3تا سوکت برای رم داشته باشه و همچنین Sandy Bridge رو ساپورت کنه و SLI و CrossFire رو نداشته باشه، آیا وجود داره؟
اگر نظر دوستان AMD با مدل ذکر شده در بالا هست، لطفا مادربوردی با مشخصات بالا برای این CPU را هم معرفی کنند.
رمی که من انتخاب کرد KINGSTON - 6GB - 1333 -3 x 2GB هست. ارزونترین رم 6 گیگابایتی 1333 که میشه خرید! به نظر شما انتخاب خوبیه؟
مانیتور برای من خیلی مهم هست. AOC - 22" - V22 - LED یک مانیتور بدون چیزهای اضافی هستش! (بلندگو، وب کم، TV و ...). به نظر شما این مانیتور خوبه؟ این مانیتور ارزونترین مانیتور LED 22 اینچ هست. ( از LG و SAMSUNG و ASUS ارزونتره!) تصویرش رو دیدم، به نظرم برای کارهای من عالیه!
و کارت گرافیک... .
1. یک کارت گرافیک خوب و قوی که باهاش بشه بازی کرد. 2. قیمت کل سیستم از 800 هزار تومن بالا نزنه! 3. با توجه به کارم، کیفیت رنگ برای من خیلی مهم. 3. مدل قدیمی هم نباشه!!!
بقیه چیزا (CASE، پاور و ... ) رو هم شما پیش نهاد کنید.
متشکرم... .