تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 26

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید پخش کننده usb دار و باند تا 300 هزار تومان

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض راهنمایی برای خرید پخش کننده usb دار و باند تا 400 هزار تومان

درود خدمت دوستان عزیز و حرفه ای

دوست بنده یک ماشین پراید (صفر) خریده و حالا قصد داره براش یک سیستم صوتی خوب ببنده. نهایت بودجه اش هم 400 هزار تومان هستش ولی نه من تخصصی دارم نه خودش

از اونجایی که دختر هستش و اصلا ساب و آمپلی و این چیزا براش مهم نیست صرفا میخواد یک پخش کننده باشه که فلش بخش بخوره و اینکه باندهایی تهیه کنه که صدای شفاف و عالی ارائه بده تا از گوش دادن موزیک توی ماشین لذت ببره ( نه اینکه از گارامب گورومب و بیس بالا صندوق عقب ماشین بندری بزنه )

فکر کردم بهترین جا که بتونم مشاوره بگیرم و بهترین مدل های موجود در بازار و تهیه کنم اینجا باشه.

فقط یه نکته اینکه پخش کننده حتما باید پایونیر باشه. حالا شما دوستان عزیز تا نهایت سقف 400 هزار تومان چه پخش کننده و باندهایی پیشنهاد می کنید؟

و اینکه ایا دو باند خوب که بذاره عقب کافیه؟ ایا با این بودجه میشه 4 تا باند گرفت که هم عقب هم جلو قرار بدیم؟ خلاصه ریش و قیچی دست شما. هم مدل ضبط و قیمت تقریبی اونو بگید هم مدل و قیمت تقریبی باند هارو

اگر با آملپی میشه کیفیت و بهتر کرد و با این بودجه تهیه کرد خب اونم میخریم و میندازیم!!!

ممنون ازهمگی شما
    Last edited by sayanermia; 10-06-2011 at 12:52.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از دوستان عزیز کسی نبود به یاری ما بشتابد؟؟؟

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

داداش پخش های پایونییر اصلا توصیه نمیشه دیگه . مگه مدلاهای بالای 400 تومنش
    با توجه به اینکه طرف خانومه پخش کنوود 7016 رو نشونش بده اینقدر خوشگله عاشقش میشه
    قیمت هم 190 تومن من خودم از همین پخش دارم شفافیت صدای که داره قبل مقایسه نیست با پایونیر حتی در حالت فلت !
    برای بند هم با توجه به این که کیفیت میخواد و بیس احتیاج نداره . بهتره کامپوننت ببنده . اگه یکمم بیش میخواد میتونه باند بیضی ببنده ها .
    کامپوننت پیشنهاد من 6508 یا 608 jbl که 130 تومن قیمت دارم یا 1730 کنوود که 175 تومنه و یکم گرون شده
    من 6508 رو دارم تو در جلو ماشین کیفیت صداش محشره . اگه قصد اظافه نکردن باند رو در آینده نداشته باشه میتونه با یه آمپلی 2 کانال راش بندازه . ولی به نظر من باید برای جلو هم یه فکری بکنه که سیستم کامل بشه .
    ==============
    به نظرمن عقب رو باند بیضی یا همون کواکسیال بنداز که یکمم بیس داشته باشی و جلو رو کامپوننت. ولی باید یکم بیشتر هزینه کرد . چون صدای کامپوننت بدون ساب خیلی لخته به نظرم وجود کواکسیالی مثل jbl p963 یا mtx t6c693 نبود ساب رو جبران میکنه
    حالا این قیمت هارو داشته باش . این یه چیزه خوبه یعنی 4 تا باند
    kenwood 7016 190t
    jbl 6508 130 t
    یه آمپ 2 کانال مثل 7205 کنوود قیمت هم 140 باید باشه

4. 3 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    نظره من
    پخش 7016 کنوود و اینکه مطمئنن خوششون میاد و اینکه پخش های جدید پایونیر یه جورایی بازاری شدن و کیفیت سابق رو ندارن در عوض کنوود پخش هایی با کیفیت بهتر و صدایی دلنشین تر داره
    میمونه یه حدود 210 تومنی فکر کنم
    2 کار میشه کرد
    از اونجایی که پراید بستن باند توی در های جلوش یه خورده دردسر داره و اینکه مدل های جدید فکر کنم رویه درشون فرق میکنه شما باید به فکر یه اسپیکر مناسب برای طاقچه باشین + یه آمپ 2 کانال مناسب
    اسپیکر هم هرچی کیفیتی تر بهتر
    یه آمپ 2 کانال نسبتا خوب حدود 100 هست + یه جفت اسپیکر نسبتا خوب هم حدود 130 - 40
    حالا دیگه بستگی به خودتون داره که چقدر میخواین هزینه کنین و بودجه رو زیاد و حتی کم کنین
    خروجی های پخش توانایی لازم برای ولوم های بالا رو ندارن
    اگه دوستتون با صدای نچندان زیاد و متوسط آهنگ گوش میده همون یه جفت اسپیکر کافی هست
    ولی اگه صدا رو میخواد زیاد کنه هم باعث آسیب به پخش و هم اسپیکر میشه

6. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

داداش پخش های پایونییر اصلا توصیه نمیشه دیگه . مگه مدلاهای بالای 400 تومنش
    با توجه به اینکه طرف خانومه پخش کنوود 7016 رو نشونش بده اینقدر خوشگله عاشقش میشه
    قیمت هم 190 تومن من خودم از همین پخش دارم شفافیت صدای که داره قبل مقایسه نیست با پایونیر حتی در حالت فلت !
    برای بند هم با توجه به این که کیفیت میخواد و بیس احتیاج نداره . بهتره کامپوننت ببنده . اگه یکمم بیش میخواد میتونه باند بیضی ببنده ها .
    کامپوننت پیشنهاد من 6508 یا 608 jbl که 130 تومن قیمت دارم یا 1730 کنوود که 175 تومنه و یکم گرون شده
    من 6508 رو دارم تو در جلو ماشین کیفیت صداش محشره . اگه قصد اظافه نکردن باند رو در آینده نداشته باشه میتونه با یه آمپلی 2 کانال راش بندازه . ولی به نظر من باید برای جلو هم یه فکری بکنه که سیستم کامل بشه .
    ==============
    به نظرمن عقب رو باند بیضی یا همون کواکسیال بنداز که یکمم بیس داشته باشی و جلو رو کامپوننت. ولی باید یکم بیشتر هزینه کرد . چون صدای کامپوننت بدون ساب خیلی لخته به نظرم وجود کواکسیالی مثل jbl p963 یا mtx t6c693 نبود ساب رو جبران میکنه
    حالا این قیمت هارو داشته باش . این یه چیزه خوبه یعنی 4 تا باند
    kenwood 7016 190t
    jbl 6508 130 t
    یه آمپ 2 کانال مثل 7205 کنوود قیمت هم 140 باید باشه
    سلام
    نظره من
    پخش 7016 کنوود و اینکه مطمئنن خوششون میاد و اینکه پخش های جدید پایونیر یه جورایی بازاری شدن و کیفیت سابق رو ندارن در عوض کنوود پخش هایی با کیفیت بهتر و صدایی دلنشین تر داره
    میمونه یه حدود 210 تومنی فکر کنم
    2 کار میشه کرد
    از اونجایی که پراید بستن باند توی در های جلوش یه خورده دردسر داره و اینکه مدل های جدید فکر کنم رویه درشون فرق میکنه شما باید به فکر یه اسپیکر مناسب برای طاقچه باشین + یه آمپ 2 کانال مناسب
    اسپیکر هم هرچی کیفیتی تر بهتر
    یه آمپ 2 کانال نسبتا خوب حدود 100 هست + یه جفت اسپیکر نسبتا خوب هم حدود 130 - 40
    حالا دیگه بستگی به خودتون داره که چقدر میخواین هزینه کنین و بودجه رو زیاد و حتی کم کنین
    خروجی های پخش توانایی لازم برای ولوم های بالا رو ندارن
    اگه دوستتون با صدای نچندان زیاد و متوسط آهنگ گوش میده همون یه جفت اسپیکر کافی هست
    ولی اگه صدا رو میخواد زیاد کنه هم باعث آسیب به پخش و هم اسپیکر میشه
    درود مجدد به هر دوی شما عزیزان
    زیادی تخصصی حرف زدید و اصلا نفهمیدم چی به چیه!! فقط مدل پخش و فهمیدم!!

کامپوننت چیه؟ یعنی یه مجموعه باند؟

کوآکسیال چیه؟ کارش چیه؟ ما با 400 تومن می تونیم این پخش کنوود و دوتا باند برای عقب راه اندازی کنیم؟ تورو خدا یکم زیر دیپلم بگید که حداقل رفتم مغازه طرف بدونم چی بگم و چی میخوام از طرف!

و اینکه اگر ما فقط یه آمپلی دو بانده بگیریم و دوتا اسپیکر واسه عقب بذاریم بعدش باند های فابریک خود ماشین که جلوی ماشین جاسازی شدند چی میشن؟ غیر قابل استفاده میشن و فقط و فقط با همون دو باند کار داریم؟
    Last edited by sayanermia; 10-06-2011 at 15:37.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

کواکسیال همون باند های بیضی هست . تو پست بالا هم گفتم . یا همون باند خربزه ای
    کامپوننت یه نوع باند گرد هست که تویتر جدا و کراس آور داره . همینو بدون بدون که کیفیت خیلی بالاتری در مقایسه با باند بیضی داره ولی حجم صدای کمتر . به نظر من هر کاری میکنی آمپلی هم بگیر چون بدون آمپلی راضی نمیشه
    باندهای جلو هم بهش بگو برات از کار بندازه ! یا اگه صداشون بد نیست بزارشون
    Last edited by Actros; 11-06-2011 at 09:14.

9. 2 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی ممنون!!
    بودجه به 500 افزایش داده شد!! حالا به نظرتون میشه چهارتا باند ( دوتا برای جلو دوتا برای عقب ) ، یک ساب برای بومب بومب ، یک ضبط ، یک آمپلی تهیه کرد؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

داداش بازم نمیشه ولی به نظر من فعلا یه مقداری شو تهیه کنید بعدا ازتقا بدین
    پخش: کنوود 7016 حدود 190 تومن
    باند بیضی برای تاقچه عقب : mttx t6c693 یا infinity 693.9 یا jbl p963 حدود 125 تا 140
    آمپلی : jbl 1004 به قیمت 210 تومن kenwood x41 به قیمت 250 تومن
    ========
    بازم بالای 400 میشه حدود 500 ولی ...
    اینو بگیری آمپ 4 کانال رو داری واسه ارتقا سیستم برای بعدا که یه جفت دیگه باند بگیری. اگه به یه جفت باند راضی میشی متونی یه آمپ 2 کانال بگیری 100 تومن از قیمتهای بالا کم میشه . ولی بعا بخوای باند اضلقه کنی یه آمپ 2 کانال دیگه میخوای .
    ولی بازم میتونیم یه جوری از قطعات کم کنیم زیره 500 بشه مثلا کلا یه پخش دیگه بگیری و باندهای ارزون تر ولی این کیفیت رو نداری

12. 2 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

داداش بازم نمیشه ولی به نظر من فعلا یه مقداری شو تهیه کنید بعدا ازتقا بدین
    پخش: کنوود 7016 حدود 190 تومن
    باند بیضی برای تاقچه عقب : mttx t6c693 یا infinity 693.9 یا jbl p963 حدود 125 تا 140
    آمپلی : jbl 1004 به قیمت 210 تومن kenwood x41 به قیمت 250 تومن
    ========
    بازم بالای 400 میشه حدود 500 ولی ...
    اینو بگیری آمپ 4 کانال رو داری واسه ارتقا سیستم برای بعدا که یه جفت دیگه باند بگیری. اگه به یه جفت باند راضی میشی متونی یه آمپ 2 کانال بگیری 100 تومن از قیمتهای بالا کم میشه . ولی بعا بخوای باند اضلقه کنی یه آمپ 2 کانال دیگه میخوای .
    ولی بازم میتونیم یه جوری از قطعات کم کنیم زیره 500 بشه مثلا کلا یه پخش دیگه بگیری و باندهای ارزون تر ولی این کیفیت رو نداری
    اون لیستی که دادید از 500 هم میزنه بالا!!

خب به نظرتون دوتا باند ، یک ساب و یک آمپلی جواب میده؟؟ و البته با همون ضبط کنوود که فرمودید؟ میشه با 500 جمع کرد؟؟ و اینکه اصلا منطقیه صرفا با دوتا باند یک ساب ببندیم؟ چون من فکر میکنم باید 4تا باند باشه تا بشه بم بودن ساب و جبران کرد؟ درست فکر میکنم یا غلط!!؟

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اون لیستی که دادید از 500 هم میزنه بالا!!

خب به نظرتون دوتا باند ، یک ساب و یک آمپلی جواب میده؟؟ و البته با همون ضبط کنوود که فرمودید؟ میشه با 500 جمع کرد؟؟ و اینکه اصلا منطقیه صرفا با دوتا باند یک ساب ببندیم؟ چون من فکر میکنم باید 4تا باند باشه تا بشه بم بودن ساب و جبران کرد؟ درست فکر میکنم یا غلط!!؟
    بیس ساب کلا خیلی قشنگ و تر و سنگین تر از اسپیکر هست
    قابل مقایسه نیست زیاد!
    شما یه پخش بگیری میشه حدود 190 اینا اگه 7016 بگیری
    یه آمپ 4 کانال خوب هم مثله 1004 جی بی ال بگیری میشه حدود 400 تومن
    میمونه 100 تومن که باید باهاش یه جفت اسپیکر بگیری
    تازه هزینه یه جفت باند دوم و سیم کشی و نصب هم باقی میمونه!
    مگه اینکه بری یه 4 کانال نسبتا ارزون تر بگیری مثله M845 کنوود که حدود 120 هست فکر کنم
    از 80 تومنی که میمونه + 100 تومن باقی مونده 2 جف اسپیکر بگیری
    مثلا یه جفت بیضی برای عقب و یه جفت 703 کنوود برای در های جلو
    نمیدونی روکش در های جلوش طرح جدید هست یا قدیم؟

15. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •