تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: چند مشکل عمومی در 7

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض چند مشکل عمومی در 7

چرا با اینکه من دیگه دیسکت ندارم توی مای کامپیوتر بازم شکل دیسکت درایوش میاد؟
    بعضی مواقع هنگام اجرا کردن فیلمها و شوهای ضبط شده فیمها در همدیگه قاطی شده و شاید صدا اصلا با نرم افزارهای معمولی مثل potplayer-jetaudio-media player , … درنمیاد ولی با نرم افزار kmplayer درمیاد چرا؟
    بعضی مواقع هم اول فیلم بعدی به وسط فیلم یا اهنگ تصویری بعدی میچسبه در صورتیکه حجمش همونه و زمانشم همونه و هیچ تغییری هم در فایلها داده نشده.
    از کدکهایی مثل klite codec 6.90 mega استفاده میکنم و با خود پلیر این کدک هم همین مشکلو دارم چجوری میشه حلش کرد؟
    چند بار ویندوز عوض کردم کرک شده هم هست 7 نسخه 32 بیتی.
    Last edited by worldm; 09-06-2011 at 17:53.

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چرا با اینکه من دیگه دیسکت ندارم توی مای کامپیوتر بازم شکل دیسکت درایوش میاد؟

بعضی مواقع هنگام اجرا کردن فیلمها و شوهای ضبط شده فیمها در همدیگه قاطی شده و شاید صدا اصلا با نرم افزارهای معمولی مثل potplayer-jetaudio-media player , … درنمیاد ولی با نرم افزار kmplayer درمیاد چرا؟

بعضی مواقع هم اول فیلم بعدی به وسط فیلم یا اهنگ تصویری بعدی میچسبه در صورتیکه حجمش همونه و زمانشم همونه و هیچ تغییری هم در فایلها داده نشده.

از کدکهایی مثل klite codec 6.90 mega استفاده میکنم و با خود پلیر این کدک هم همین مشکلو دارم چجوری میشه حلش کرد؟

چند بار ویندوز عوض کردم کرک شده هم هست 7 نسخه 32 بیتی.
    شما بهتر بود برای هر سوال یه تاپیک جدا میزدین
    برای فلاپی دیسک، باید از ستاپ بایوس غیرفعالش کنین.
    سوال دومی هم: بعضی فایل های صوتی با کدک های خاص با نرم افزارهای خاص قابل اجرا هستن (مثل فیلم هایی که با دوربین های کانن گرفته میشه)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •