تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: انقیاد داده به combobox

در آغاز فعالیت ghaderif's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

14 انقیاد داده به combobox

دستور انقیاد داده به combobox را می خواستم. به صورت کامل و اینکه هر کدام از پارامترهاش یعنی چی؟ خودم یه چیزی پیدا کردم اما نمی تونم باهاش کار کنم، کار نمیکنه فکر می کنم اشکالی در syntax دستور باشه
    کد:
    Cnamest.DataBindings.Add(New Binding("selected value", drstandard, "namecourse"))

select value یعنی چی؟

پروفشنال anvar.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

کلا برای انقیاد داده به کنترل ها با توجه به نوع کنترل ها از دو روش استفاده می کنن

پیوند ساده : برای کنترل هایی مانند برچسب یا لیبل و تکست باکس که در هر لحظه فقط یک مقدار را نشان می دهند از همان روش ذکر شده توسط شما استفاده می کنن

مثلا برای یه برچسب

labelx.databindings.add(X,Y,Z)
    که X : خاصیت کنترل برای ارجاع داده ها است برای کنترل لیبل همان TEXT می شود که برای نمایش اطلاعات بکار می رود و در داخل "" نوشته می شود
    Y : اسم دیتاستی میشه که اطلاعات از اون گرفته میشه مثلا Dataset1
    Z : اسم فیلد مورد نظر در داخل دیتاست, مثلا ستون نام خانوادگی یا کد شخصی و ...... که در "" گذاشته میشه

اما واسه کنترل های پیچیده تری مثل Combobox شرایط تا حدودی فرق می کنه, دلیلش هم اینه که این سری از کنترلها برای نمایش مقادیر زیادی داده بکار می رن.
    کنترل combobox دارای 4 خاصیته که در اینجا ازشون استفاده می کنیم
    Datasource : که دیتاست خودمون رو بهش معرفی م یکنیم می تونیم از جدول نیز استفاده کنیم
    Displaymember : که ستون مورد نظر در جدولمون رو بهش معرفی می کنیم
    Valuemember : مقداری که کنترل در هنگام انتخاب یک ایتم باید برگرداند, مثلا ID ردیف یا سایر موارد دیگر مثل کدهای پرسنلی و .....

حالا اگه بخواهیم با انتخاب هر ایتم در کنترل ID اونرو بگیریم می تونیم از خاصیت SelectedValue استفاده کنیم که مقدار ایتم انتخابی رو به ما می ده

در این حالت برای انقیاد داده ها, باید ابتدا اونها رو بخونیم و بعد در داخل دیتاست یا جداول مورد نظر بریزیم, حال که دیتاست رو داریم می تونیم به کنترل پیوندش بدیم

با این حساب از روشی که شما در بالا رفتید نمیشه واسه کنترل combobox استفاده کرد, در نتیجه از روش دوم استفاده کنید

در آغاز فعالیت ghaderif's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ممنون از لطفتون. متوجه شدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •