سلام دوستان من این سه قطعه رو خریدم
Sapphire HD 6950 2GB
Intel i5-2500K
Corsair 1600C9 2 x 2GB DDR3
الان فقط یه مادر برد میخوام چه مادر بردی خوبه که در اینده هم اگه خواستم یه 6950 دیگه بگیرم مشکلی پیش نیاد؟
سلام دوستان من این سه قطعه رو خریدم
Sapphire HD 6950 2GB
Intel i5-2500K
Corsair 1600C9 2 x 2GB DDR3
الان فقط یه مادر برد میخوام چه مادر بردی خوبه که در اینده هم اگه خواستم یه 6950 دیگه بگیرم مشکلی پیش نیاد؟
خوب دوست عزیزp8p67از ایسوس مناسبه خودته باقیمت حدود235تومان با قبلیت فقط کراس
راست هریک از این سه قطعه بالا رو چند گرفتی
دوست عزیز پلتفرمی که شما انتخاب کردی متاسفانه برای کراس فایر کارت های قوی مناسب نیست
اکثر بردهای 1155 دارای کراس فایر X8-X8 هستند که برای کارت قدرتمندی مثل 6950 محدودیت پهنای باند ایجاد می کنه
بهتر بود قبل از خرید همین سه قطعه هم یک مشورتی می گرفتی
به نظر من شما بهتر هست به فکر کراس فایر دو تا 6950 نباشی
موفق باشید
سلام
امكان پس دادن قطعات هست کدوم قطعه خوب انتخاب نشده؟ برا خریدشون هم چند تا تاپیک زدم تا خریدم
قیمت ها هم cpu 170 vga 230 يورو هستند رم رو هم اطلاعي ندارم
اول کاربردت دقیقا چی هست؟
کراس فایر برای شما حیاتی هست؟
نه حیاتی نیست ولی خوب بعدا نمیخوام این کارتو بیخیال بشم یه کارت دیگه بجاش بخرم برا همین کراس رو در نظر گرفتم
کاربرد هم گیم هست با این سیستم برا همین میخوام قوی باشه
دوست عزیز من هم فکر می کردم کراس رو این مادربرد زیاد جالب نباشه ام در بد ترین شرایط هم اگه در نظر بگیرید با لینک کراس 4x اختلاف کارایی به %10 میرسه که در بعضی جاها هم این اختلاف کمتر هم میشه
پیشنهاد می کنم حتما تست های موجود تو لینک زیر رو یه نگاهی بندازید
---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:09 PM ----------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همین طور تست های زیر رو هم ببینید بد نیست :
حالا باید ببینید این اختلاف 2 تا 4 فریم که میده ارزش هزینه 330 تومان مدل pro را دارد یا نه
من هم امروز برای ارتقاء سیستم دنبال مادربرد بودم هیچ مادربرد لینک 8x با قیمت زیر 290 ندیدم
اما به نظر من با همین مادربرد هم کارایی قابل قبولی می تونید تو کراس به دست بیارید با توجه به تست های انجام شده
بیشتر دنبال این مدل ها بودم که نبود :
msi p67 gd55
biostar p67xe
---------------
ویرایش :
جالبه تو تست های بالا تو رزولیشن های فول اچ دی اختلاف کارایی کمتر هم میشه و به هم نزدیک تر میشن![]()
Last edited by happyfeat; 06-06-2011 at 20:24.
نه من دیگه اینقدرا هم اینده نگر نیستم
msi p67 gd55 این مادر برد خوبی؟ هست؟
این مادربرد هم خوبه و لینک 8x داره اما متاسفانه 1 دونه هم تو بازار نیست.من امروز هر چی گشتم نبود. مثلا
می خواستم سیستم رو جمع کنم تموم شه
biostar هم یه سری اومده همه رو جارو کردن بردن.
من هم اگه تو این رنج مادربردی پیدا نکنم احتمالا همین p8p67 رو باید انتخاب کنم![]()
خوب من از اینجا نمیگیرم برا همین تو پیدا کردن جنس مشکلی ندارم الان پیشنهاد نهایی شما چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)