تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 36

نام تاپيک: سوال درباره توت فرنگی

داره خودمونی میشه JOOYAND's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

8 سوال درباره توت فرنگی

سلام. من دو تا بوته توت فرنگی در گلدان از یکی از دوستانم که باغ دارند گرفتم. البته از اول بوته ها در گلدان بودند.
    وقتی آوردم بهم گفتند روزی یه لیوان آب بدهم و زیر نور آفتاب باشه. من گذاشتم پشت پنجره. اما همان روز باد شدیدی در تهران آمد که الان گذاشتمشان در تراس. اما از اون وقت که آوردم برگها دارن شروع میکنند به زرد شدن و میوه ها نرسیده و یا حتی کال شل شدن و الان هیچی میوه ندارد. دارن از بین میروند. البته وضع بزرگتره که در جلوی باد بیشتر بود بدتره! میشه یکی یه کمک درست و حسابی بکنه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

به گیاه دریایی هم هر روز آب بدی خراب میشه چه برسی به توت فرنگی

اینم یه ملاقه برای شما با عنوانه

چطور در خانه توت فرنگی پرورش دهیم؟

تنها یک راه وجود دارد که بتوانید یک توت‌فرنگی چاق و چله و شیرین و آبدار بخورید، آن هم با قیمتی بسیار ارزان: خودتان آن را پرورش دهید
    تقریبا همه می‌توانند در خانه خودشان چنین کاری انجام دهند. پاییز نزدیک است و بهترین زمان برای کاشتن توت‌فرنگی‌های آبدار در راه. البته بهار هم می‌توانید توت‌فرنگی بکارید.
    توت‌فرنگی میوه مغذی است. سرشار از ویتامین‌ها و املاح. می‌گویند از تصلب شرائین جلوگیری می‌کند. برای رفع نقرس و سنگ‌های مثانه موثر است. اشتهاآور است و ادرار را زیاد می‌کند و دم‌کرده برگ آن را به مادرانی که به کودکان خود شیر می‌دهند، توصیه می‌کنند.
    تانن موجود در توت‌فرنگی به آن خاصیت مسهلی بخشیده است و در درمان یبوست موثر است. اگر توت فرنگی را له کنید و در آب بریزید، نوشابه‌ای به دست می آید که برای درمان تب هایی که با بیماریهای التهابی همراه می باشد، بسیار مفید است.
    خون‌ساز است و سرشار از کلسیم، فسفر، منیزم، پتاسیم و مقداری آهن و هیدرات 2 کربن بوده و در بدن تولید انرژی کرده و خستگی را برطرف می‌کند. ویتامین‌های A، B و C هم به وفور در آن یافت می‌شوند.
    کاشت توت‌فرنگی
    توت‌فرنگی با روشی موسوم به «رانر» زیاد می‌شود. یعنی بوته‌های جــدید را که ریشه‌دار باشند در محل مورد نظرتان می‌کارید. در نتیجه امکان بیمار بودن بوته‌ها زیاد است. دقت کنید که بوته بیمار را نخرید. لکه برگی، سفیدک پودری، پوسیدگی سیاه ریشه جزو مهمترین بیماری‌های توت‌فرنگی است که نشانه‌های بارزی هم دارند. مثلا لکه‌های روی برگ و سفیدک‌های روی ساقه و برگ.
    بهتر است در هر گلدان تنها یک بوته بکارید مگر اینکه از گلدان‌های مستطیلی شکل دراز استفاده کنید که بتوانید بین هر دو بوته 40 سانتی‌متر فاصله بگذارید.
    هر جایی که گرما و خورشید مناسب داشته باشد، برای قرار دادن گلدان توت‌فرنگی شما خوب است. توت‌فرنگی‌ها به دنبال مکانی مناسب و معتدل برای زندگی سه تا چهار ساله خودشان هستند. پس آن را از آنها دریغ نکنید. توت‌فرنگی‌ها دوست ندارند تابستان‌های بسیار گرم و خشک را تحمل کنند.
    درجه حرارت مناسب برای پرورش توت‌فرنگی بین 15 تا 25 درجه سانتیگراد است. البته توت‌فرنگی سرما را هم تحمل می‌کند و در برابر آن نیمه مقاوم است. در زمستان اگر روی بوته‌های توت‌فرنگی‌تان را بپوشانید تا دمای 18- درجه سانتیگراد را تحمل می‌کنند.
    برای کود گلدانتان بهتر است از ترکیبی از کودهایکمپوست مخصوص باغ، برگ یا زباله‌های سبز بازیافت شده استفاده کنید و تا عمق 15 سانتی‌متری خاک گلدانتان (از بالا) را با آن بپوشانید. بوته‌ها به خوبی درون خاک جای دهید و مطمئن شوید که جوانه برگ‌ها همتراز با خاک است.
    معمولا پرورش توت‌فرنگی، به ویژه وقتی جنس بوته‌های آن مرغوب باشد، بسیار آسان است. در ابتدا تنها کافی است علف‌های هرز را از خاک خارج کنید، اما وقتی میوه‌ها شروع کردند به در آمدن، حواستان به حشرات و آفت‌ها هم باشد.
    مهمترین نکته در پرورش توت‌فرنگی این است که خاک گلدان آن را مرطوب نگه دارید. البته باید حواستان هم باشد که به طور ناگهانی حجم زیادی از آب را پای گلدان نریزید.
    اگر گلدانتان را روی بالکن قار می‌دهید، وقتی میوه‌ها در آمدند، پیش از اینکه رنگی به خود بگیرند، روی آنها را با پلاستیک بپوشانید. این کار آنها را از گزند پرنده‌ها در امان نگه می‌دارد.
    هر وقت توت‌فرنگی‌تان دورتادورش قرمز شد، یک روز به آن وقت بدهید و آن وقت آن را بچینید. این فرصت یک روزه آنها را شیرین‌تر، آبدارتر و خوش عطرتر می‌کند.
    وقتی زمان باردهی بوته‌ها تمام شد، باز هم حواستان باید به بوته باشد. شاخه‌های زائد را بزنید و تنها برگ‌های کوچک را باقی بگذارید. از لخت شدن بوته‌تان نترسید. برگ‌ها دوباره رشد خواهند کرد. خاک گلدان را تقویت کنید. برای تقویت خاک می‌توانید از همین برگ‌های خود بوته که جدا کرده‌اید یا کودهای کمپوستی استفاده کنید.

همشهری آنلاین- نگین شیرآقایی
    Last edited by همراه اول; 09-06-2011 at 23:27.

3. 2 کاربر از همراه اول بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

وقتی آوردم بهم گفتند روزی یه لیوان آب بدهم و زیر نور آفتاب باشه. من گذاشتم پشت پنجره. اما همان روز باد شدیدی در تهران آمد که الان گذاشتمشان در تراس. اما از اون وقت که آوردم برگها دارن شروع میکنند به زرد شدن و میوه ها نرسیده و یا حتی کال شل شدن و الان هیچی میوه ندارد. دارن از بین میروند. البته وضع بزرگتره که در جلوی باد بیشتر بود بدتره! میشه یکی یه کمک درست و حسابی بکنه؟
    ما هم کاشتیم ولی اصلا مشکلی نداشتیم ....خودش همین طوری زیاد شد زد کل اصراف رو گرفت ....ولی میوه هاش کوچیکه اما شیرین .
    چیکار کنیم بشه اندازه گردو ؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

چیکار کنیم بشه اندازه گردو ؟؟
    فکر کنم باید بهش کود بدی ...

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

کود ؟؟؟ چه کودی ؟؟
    حیوانی یا گیاهی ؟؟ یا کود شیمیای ؟؟

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

کود ؟؟؟ چه کودی ؟؟
    حیوانی یا گیاهی ؟؟ یا کود شیمیای ؟؟
    من تو حیاطمون تو انتالیا کاشتم ولی احساس میکنم با دادن کد مقداری داره گیاه از شکل و شمایلش کاسته میشه و شکل افتاده ای گرفته...به نظرتون کود مناسبش نبوده؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

من تو حیاطمون تو انتالیا کاشتم ولی احساس میکنم با دادن کد مقداری داره گیاه از شکل و شمایلش کاسته میشه و شکل افتاده ای گرفته
    من شنیدم اگر زیادی کود بدی گیاه میسوزه ...
    حالا شما از چه کودی استفاده کردی ؟؟
    برادران کسی نیست کمک اساسی بده ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

من شنیدم اگر زیادی کود بدی گیاه میسوزه ...
    حالا شما از چه کودی استفاده کردی ؟؟
    برادران کسی نیست کمک اساسی بده ؟
    یه مغازه ای به عنوان کود حیوانی بهم فروخت...زیاد وارد نیستم که دقیقا بدونم چی مصرف کردم برای گیاه
    Last edited by shutdown; 12-06-2011 at 12:04.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

یه مغازه ای به عنوان کود حیوانی بهم فروخت...زیاد وارد نیستم که دقیقا بدونم چی مصرف کردم برای گیاه
    منم زیاد وارد نیستم ولی فکر کنم باید بعد کود اب داد { فکر کنم یه جا خوندم که اب زیاد باید بدی }
    کلا مصرفشون دز خاصی داره این رو میدونم منم برم بخرم تست کنم ببینم چی در میاد.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

منم زیاد وارد نیستم ولی فکر کنم باید بعد کود اب داد { فکر کنم یه جا خوندم که اب زیاد باید بدی }
    کلا مصرفشون دز خاصی داره این رو میدونم منم برم بخرم تست کنم ببینم چی در میاد.
    اخه یکی به من گفته بود بر اثر دادن اب زیاد به این شکل درومده...مطمئن هستید که باید اب زیاد بدم؟

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •