تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 29

نام تاپيک: خرید کیس تا 500 تومان جدید

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

1 خرید کیس تا 500 تومان جدید

سلام به همه ی دوستان عزیزم

من یک سیستم دارم که دیگه قدیمی شده و تصمیم دارم یک کیس جدید بگیرم و نمی خوام فعلا ال سی دی بگیرم و میخوام با همین مانیتور lg smart flat 17 کارکنم میخواستم بدونم با توجه به پورت هایی که کارت گرافیک های جدید دارن به مشکل نمی خورم؟ تبدیلش هست؟ چه قیمته؟ بعد چون من زیاد بازی میکنم در مورد رزوروشن به مشکل نمی خورم؟ و دیدن فیلم های فول اچ دی؟ البته موقتی هستش و تا شش ماه دیگه lcd میگیرم.

استفاده ی من بیشتر بازی های سنگین هستش با توجه به راهنمایی هایی که واسه بچه های دیگه کردین من یه سری قطعات رو انتخاب کردم بودجه هم نهایت 500 تومن

CPU

AMD athlon x4 640 110 toman

البته تو این رنج قیمت phenom x3 هم هست که بین این دوتا موندم که حالا هر کدوم بگین بهتره همونو میگیرم

M.B
    75 toman
    اول میخواستم ASUS بگیرم ولی چون Asrock 770icafe رو زیاد پیشنهاد دادین و قیمتشم مناسبه گفتم اینو بگیرم فقط از لحاظ این که چند ساله دیگه بخوام ارتقا بدم می تونم با این مدل کار کنم؟ کلا چطور مینی هستش چون مارکش زیاد معروف نیس و از لحاظ گارانتی چه جوریاس؟

VGA
    160 toman
    اینم بین GTS 450 و ATI 5770 که البته شنیدم با سیستمAMD گرافیک ATI بهتره درسته؟ و تو چارت سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    امتیاز 5770 رو بیشتر زده اینم هرچی شما بگین. اگه مدله بهتری هست هم معرفی کنین ممنون میشم

RAM

50 toman

KINGMAX 2*2 1333

HDD

70 toman Western Digital Caviar Green 1000

POWER هم فکر کنم GREEN 430 مناسب باشه چه طوره؟ 50 toman

کیس رو هم گرفتم 25 تومن

رایتر هم نمی خوام

تا اینجا با این قیمتایی که تو تاپیکای دیگه گفتین و من اینجا زدم شده

540 تومن و با توجه به قیمت های تقریبی احتمالا بیشتر هم بشه واسه کم کردن یه 50 تومن از کل قیمت چی پیشنهاد میکنین؟ بین سی پی یو و گرافیک کدومو مدل پایین تری بردارم؟

مثلا cpu x3 455 سی تومن ارزونتره از x4

یا گرافیکو به جای این مدل 160 تومنی یه مدل 120 تومنی انتخاب کنم؟

کلا می خوام کاری کنم که کمترین تاثیرو تو اجرای بازی ها داشته باشه

منتظر راهنماییتون هستم شرمنده اگه ... زیاد گفتم

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام.
    شما باید به خروجی کارت گرافیک توجه کنین. هنوز هم بسیاری از کارت های گرافیک خروجی D-sub دارن.

انتخاب هاتون جز هارد دیسک خوب هستن اما با توجه به بودجه که نهایتا" 500 تومنه پیشنهاد من اینه:

cpu: amd 635: 102
    mb: asrock 770icafe: 76
    ram: 2g kingmax 1333: 23
    hdd: samsung 1 tb model HD103SJ : 67
    vga: power color 5770 : 165
    power: green gp530a -eu: 67

در اولین فرصت با اضافه کردن یک ماژول رم 2 گیگابایتی رم سیستم رو تا 4 افزایش بدید. دلیل این پیشنهاد هم نزدن از قطعات دیگه است. چون رم قطعه ای هست که توی 2 مرحله میشه خرید کرد .

اگه پردازنده رو به قیمت بالا نتونستین تهیه کنین میتونید به پردازنده 450 هم فکر کنید با قیمت تقریبی 90 تومن و یا هارد رو با ظرفیت 500 گیگا بایت تهیه کنید تا پولتون به پردازنده 4 هسته ای برسه ( چون پردازنده 1 بار برای همیشه خریداری میشه اگه با کمبود بودجه مواجه شدین بهترین کار همینه.)

در ضمن کارت گرافیک معرفی شده در بالا خروجی d-sub داره و بدون استفاده از آداپتور میتونید اونو به مانیتورتون وصل کنید.

3. 2 کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام.
    شما باید به خروجی کارت گرافیک توجه کنین. هنوز هم بسیاری از کارت های گرافیک خروجی D-sub دارن.

انتخاب هاتون جز هارد دیسک خوب هستن اما با توجه به بودجه که نهایتا" 500 تومنه پیشنهاد من اینه:

cpu: amd 635: 102
    mb: asrock 770icafe: 76
    ram: 2g kingmax 1333: 23
    hdd: samsung 1 tb model HD103SJ : 67
    vga: power color 5770 : 165
    power: green gp530a -eu: 67

در اولین فرصت با اضافه کردن یک ماژول رم 2 گیگابایتی رم سیستم رو تا 4 افزایش بدید. دلیل این پیشنهاد هم نزدن از قطعات دیگه است. چون رم قطعه ای هست که توی 2 مرحله میشه خرید کرد .

اگه پردازنده رو به قیمت بالا نتونستین تهیه کنین میتونید به پردازنده 450 هم فکر کنید با قیمت تقریبی 90 تومن و یا هارد رو با ظرفیت 500 گیگا بایت تهیه کنید تا پولتون به پردازنده 4 هسته ای برسه ( چون پردازنده 1 بار برای همیشه خریداری میشه اگه با کمبود بودجه مواجه شدین بهترین کار همینه.)

در ضمن کارت گرافیک معرفی شده در بالا خروجی d-sub داره و بدون استفاده از آداپتور میتونید اونو به مانیتورتون وصل کنید.
    مرسی از جوابت فقط در مورد هارد میشه بگی مشکل وسترن چیه؟ تا اونجا که شنیدم وسترن مدل خوبیه

فقط در مورد تغذیه اگه 430 بزارم مشکلی ایجاد میشه؟ چون شما 530 پیشنهاد دادین که یه 17 تومنی گرون تره

در مورد مادربورد هم اگه یه توضیحی بدی که امکاناتش چیه و چند سال دیگه میشه با این مین سیستم رو ارتقا داد؟ اورکلاک چی؟

و گرافیک power color چه فرقی با مارک های دیگه داره حالا اگه مثلا این مدل پیدا نشد یه مارک دیگه ای گرفتم مشکلی که ایجاد نمیشه؟
    Last edited by saeedsh7j; 05-06-2011 at 14:45.

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

1. شما سری گرین وسترن مد نظرتون بود که هارد مناسب آرشیوه و برای نصب ویندوز اصلا مناسب نیست. سری بلک وسترن خوبه که گرونه. سامسونگی که معرفی کردم سریعترین هارد موجود توی بازاره و بهترین انتخابه.

2. برای کارتی که معرفی کردم 430 وات کمه و کمترین پاوری که برای شما جواب بده همین 530 واته.

3. این مادربرد توی این رنج قیمت بهترین مادربرده. خازن هاش جامده. error debuger داره. اما در مورد اورکلاک خیلی نباید روش حساب باز کنید ضمن اینکه پردازنده پیشنهادی هم چندان مناسب اورکلاک نیست.

4. برند خوبیه و گارانتیش هم شاب هست. مزیتش نسبت به بقیه برند ها قیمت پایینترشه. بقیه برند ها حداقل 15 تومن گرون تر هستن در حالی که همین کارایی رو دارن.

6. این کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

1. شما سری گرین وسترن مد نظرتون بود که هارد مناسب آرشیوه و برای نصب ویندوز اصلا مناسب نیست. سری بلک وسترن خوبه که گرونه. سامسونگی که معرفی کردم سریعترین هارد موجود توی بازاره و بهترین انتخابه.

2. برای کارتی که معرفی کردم 430 وات کمه و کمترین پاوری که برای شما جواب بده همین 530 واته.

3. این مادربرد توی این رنج قیمت بهترین مادربرده. خازن هاش جامده. error debuger داره. اما در مورد اورکلاک خیلی نباید روش حساب باز کنید ضمن اینکه پردازنده پیشنهادی هم چندان مناسب اورکلاک نیست.

4. برند خوبیه و گارانتیش هم شاب هست. مزیتش نسبت به بقیه برند ها قیمت پایینترشه. بقیه برند ها حداقل 15 تومن گرون تر هستن در حالی که همین کارایی رو دارن.
    مرسی

فقط در مورد گرافیک منظورت از d-sub همون vga هستش دیگه ؟ که رنگش آبیه
    میشه یک عکس بزاری که پورت های گرافیک رو نشون بده؟

بعد اگه بخوام کارت d v b که PCI_Express باشه بخرم با این مادربرد به مشکل نمی خورم؟
    Last edited by saeedsh7j; 05-06-2011 at 20:45.

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مرسی

فقط در مورد گرافیک منظورت از d-sub همون vga هستش دیگه ؟ که رنگش آبیه
    میشه یک عکس بزاری که پورت های گرافیک رو نشون بده؟

بعد اگه بخوام کارت d v b که PCI_Express باشه بخرم با این مادربرد به مشکل نمی خورم؟
    بله منظورم همونه.
    این مادربرد 1 اسلات pci-e داره. اگه میخواین 2 تا داشته باشه باید یه چیپ 870 بگیرین.

9. این کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بله منظورم همونه.
    این مادربرد 1 اسلات pci-e داره. اگه میخواین 2 تا داشته باشه باید یه چیپ 870 بگیرین.
    یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی؟

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یعنی مادربردی که از چیپ 870 استفاده میکنه تهیه کنین. مثلا asrock 870extreme3 .
    Last edited by PC_Expert; 06-06-2011 at 23:09.

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

مرسی فقط یه سوال دیگه داشتم اگه به این هم جواب بدی ممنون میشم

اگه به جای cpu amd 635 مدل amd phenum ii x2 555 رو بگیرم و انلاکش کنم چه طوره؟ با توجه به اینکه قیمتش تقریبا مثل همه

با این مادربورد asrock 770icafe میشه cpu رو انلاک کرد؟

بعد با توجه به اینکه Asrock 770 Extreme 3 یو اس بی 3 هستش میرزه 18 تومن بیشتر هزینه کنم و این مدل رو بگیرم؟

ونظرت در مورد Gainward GTX 460 نسبت به گرافیک 5770 و این gtx خروجی d-sub داره؟
    Last edited by saeedsh7j; 07-06-2011 at 10:10.

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مرسی فقط یه سوال دیگه داشتم اگه به این هم جواب بدی ممنون میشم

اگه به جای cpu amd 635 مدل amd phenum ii x2 555 رو بگیرم و انلاکش کنم چه طوره؟ با توجه به اینکه قیمتش تقریبا مثل همه

با این مادربورد asrock 770icafe میشه cpu رو انلاک کرد؟

بعد با توجه به اینکه Asrock 770 Extreme 3 یو اس بی 3 هستش میرزه 18 تومن بیشتر هزینه کنم و این مدل رو بگیرم؟

ونظرت در مورد Gainward GTX 460 نسبت به گرافیک 5770 و این gtx خروجی d-sub داره؟
    آنلاک شدن پردازنده یه اتفاق شانسیه! همشون آنلاک نمیشن. اما این پردازنده هم انتخاب خوبیه. هسته کمتر و کش بیشتر و امکان اورکلاک...

با این مادربرد میشه آنلاک کرد

نمی ارزه extreme3 بگیرین چون تنها برتریش usb3 هست که کاربرد نداره.

شما گفتین 500 تومن هزینه و من 5770 پیشنهاد دادم. مسلما" 460 بسیار قویتر از 5770 هست اگه پولتون برسه. 460 با رم 1 گیگ حدود 220 تومنه و برندgainward خروجی d-sub داره.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •