سلام به همه ی دوستان عزیزم
من یک سیستم دارم که دیگه قدیمی شده و تصمیم دارم یک کیس جدید بگیرم و نمی خوام فعلا ال سی دی بگیرم و میخوام با همین مانیتور lg smart flat 17 کارکنم میخواستم بدونم با توجه به پورت هایی که کارت گرافیک های جدید دارن به مشکل نمی خورم؟ تبدیلش هست؟ چه قیمته؟ بعد چون من زیاد بازی میکنم در مورد رزوروشن به مشکل نمی خورم؟ و دیدن فیلم های فول اچ دی؟ البته موقتی هستش و تا شش ماه دیگه lcd میگیرم.
استفاده ی من بیشتر بازی های سنگین هستش با توجه به راهنمایی هایی که واسه بچه های دیگه کردین من یه سری قطعات رو انتخاب کردم بودجه هم نهایت 500 تومن
CPU
AMD athlon x4 640 110 toman
البته تو این رنج قیمت phenom x3 هم هست که بین این دوتا موندم که حالا هر کدوم بگین بهتره همونو میگیرم
M.B
75 toman
اول میخواستم ASUS بگیرم ولی چون Asrock 770icafe رو زیاد پیشنهاد دادین و قیمتشم مناسبه گفتم اینو بگیرم فقط از لحاظ این که چند ساله دیگه بخوام ارتقا بدم می تونم با این مدل کار کنم؟ کلا چطور مینی هستش چون مارکش زیاد معروف نیس و از لحاظ گارانتی چه جوریاس؟
VGA
160 toman
اینم بین GTS 450 و ATI 5770 که البته شنیدم با سیستمAMD گرافیک ATI بهتره درسته؟ و تو چارت سایت
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امتیاز 5770 رو بیشتر زده اینم هرچی شما بگین. اگه مدله بهتری هست هم معرفی کنین ممنون میشم
RAM
50 toman
KINGMAX 2*2 1333
HDD
70 toman Western Digital Caviar Green 1000
POWER هم فکر کنم GREEN 430 مناسب باشه چه طوره؟ 50 toman
کیس رو هم گرفتم 25 تومن
رایتر هم نمی خوام
تا اینجا با این قیمتایی که تو تاپیکای دیگه گفتین و من اینجا زدم شده
540 تومن و با توجه به قیمت های تقریبی احتمالا بیشتر هم بشه واسه کم کردن یه 50 تومن از کل قیمت چی پیشنهاد میکنین؟ بین سی پی یو و گرافیک کدومو مدل پایین تری بردارم؟
مثلا cpu x3 455 سی تومن ارزونتره از x4
یا گرافیکو به جای این مدل 160 تومنی یه مدل 120 تومنی انتخاب کنم؟
کلا می خوام کاری کنم که کمترین تاثیرو تو اجرای بازی ها داشته باشه
منتظر راهنماییتون هستم شرمنده اگه ... زیاد گفتم