تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: در خواست راهنمایی برای کوچک کردن گروهی عکس ها

پروفشنال ghasem13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض در خواست راهنمایی برای کوچک کردن گروهی عکس ها

سلاه به همه
    من حدود 100 تا عکس دارم که با موبایل گرفته شده و می خوام تبدیل به فیلم کنمشون .
    الان دو تا مشکل دارم اولیش اینه که رزولوشن عکس ها و در نتیجه حجمشون زیاده.دنبال یه راه برای کم کردن گروهی رزولوشن عکس ها می گردم
    و دومیش هم اینه که بعضی از عکس ها زاویه درستی ندارن از راست به چپ هستن به جای از بالا به پایین که فکر می کنم باید یه راهی برای چرخوندنشون باشه.
    اگه نرم افزاری آسون تر از فتو شاپ برای انجام دادن این کار ها هست لطفا معرفی کنید و اگر نه که یه توضیحی در مورد انجام این کار ها در فتو شاپ Adobe_Photoshop_CS2_ME بدین.

داره خودمونی میشه graphic pix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

در فتوشاپ اين امكان هست كه عكس ها رو دسته جمعي تغيير اندهزه و تغيير پسوند بدهيد اين ازطريق
    منوي فايل // script// image processor

امكان پذير هست

اگه كه بلديد با اكشن ها چطوري كار بكنيد مي تونيد مشكل زاويه عكس هارو هم از همين راه حل بكنيد . با ساختن اكشن

3. این کاربر از graphic pix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ghasem13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در فتوشاپ اين امكان هست كه عكس ها رو دسته جمعي تغيير اندهزه و تغيير پسوند بدهيد اين ازطريق
    منوي فايل // script// image processor

امكان پذير هست

اگه كه بلديد با اكشن ها چطوري كار بكنيد مي تونيد مشكل زاويه عكس هارو هم از همين راه حل بكنيد . با ساختن اكشن
    کار با اکشن ها رو که بلد نیستمولی اگه یه توضیح در مورد روش کار بدی شاید بتونم

داره خودمونی میشه graphic pix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

كار با اكشن ها خلاصه ميشه به كار با پالت اكشن . پالت رو بيار از منوي window ،گزينه new action رو بزن از پايين پالت ، و تو پنجره اي كه باز ميشه record رو بزن. بعد شروع كن به درست كردن يكي از اون عكسايي كه نياز به تعمير دارند. تموم كه شد ،دكمه stop رو از پايين پالت بزن. و از منوي پالت كه بالا سمت راستش هست گزينه save action رو بزن.
    اين كار با اكشن. خوب بعد از اون به image processor كه گفتم برو و از بالايپنجره تصاويررو مشخص كن و از پايين پنجره اكشن رو فراخواني كن
    اگه ميشد عكس ميذاشتم

6. این کاربر از graphic pix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات - Saman -'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ا مـپـر ا طـو ر ی پـا ر س

پيش فرض

سلاه به همه
    من حدود 100 تا عکس دارم که با موبایل گرفته شده و می خوام تبدیل به فیلم کنمشون .
    الان دو تا مشکل دارم اولیش اینه که رزولوشن عکس ها و در نتیجه حجمشون زیاده.دنبال یه راه برای کم کردن گروهی رزولوشن عکس ها می گردم
    و دومیش هم اینه که بعضی از عکس ها زاویه درستی ندارن از راست به چپ هستن به جای از بالا به پایین که فکر می کنم باید یه راهی برای چرخوندنشون باشه.
    اگه نرم افزاری آسون تر از فتو شاپ برای انجام دادن این کار ها هست لطفا معرفی کنید و اگر نه که یه توضیحی در مورد انجام این کار ها در فتو شاپ Adobe_Photoshop_CS2_ME بدین.
    از نرم افزار ACD See Pro رو استفاده كنيد . مي تونيد به طور دسته جمعي كار تغيير سايز ها و چر خاندن شون رو به راحتي انجام بدين . اما Photoshop خيلي حرفه اي تر براي كار با عكسهاست مخصوصا عكسهايي كه با موبايل گرفته شده .

موفق باشيد

8. این کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •