تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: برنامه نویسی دلفی و وب

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

14 برنامه نویسی دلفی و وب

سلام . چگونه میتونم اطلاعات یک فرم وب( شامل textbox ها و... ) رو توسط یک اپلیکیشن دلفی بخونم و بالعکس؟ برای توضیح بیشتر فرض کنید یه صفحه اینترنت اکسپلورر باز است که همانند فرمهای ثبت نام حاوی فیلدهایی از جمله نام , سن و ... می باشد. حال می خواهم این اطلاعات را از طریق یک اپلیکیشن دلفی وارد فیلدهای(textbox های) فرم وب کنم . یعنی ابتدا در فرم اپلیکیشن اطلاعات را تایپ نموده و سپس از طریق دکمه انتقال , این اطلاعات را در مکانهای خود در فرم وب وارد نمایم و سپس از طریق دکمه submit خود فرم وب اطلاعات را ثبت کنم . علت این کار تکراری بودن خیلی از فیلدها در فرم وب برای هر کاربر است . مثلا برای هر ثبت نام مجبوریم اطلاعات تکراری را از جمله استان و شهر اقامت و جنسیت را که برای همه یکسان است هر دفعه وارد کنیم . با این اپلیکیشن خیلی راحت می شود فیلدهای تکراری وب را پر نمود . همچنین حالت برعکس آن را نیز توضیح بفرمایید . یعنی فیلدهای پر شده وب را چگونه به صفحه اپلیکیشن خود واکشی کنیم ؟ از کسی شنیدم که به این کار فیشینگ می گویند .( توضیحا اینکه شبکه ما تحت اینترنت نمی باشد و یک شبکه درون سازمانی است). ضمنا من خیلی در زمینه دلفی و اپلیکیشن حرفه ای نیستم . در صورت امکان باز زبان ساده تر توضیح فرمائید . با تشکر . meek

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

حرفه ای های دلفی کجایند؟

حـــــرفـه ای مرد مباح's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    روي ميخ

پيش فرض

مطمئن نیستم ولی اگه فقط خوندن باشه بایداز Trent استفاده کنی. قبلا چندین بحث در این باره شده بود.
    ولی تاپیک رو یاز میزارم تا دوستانی که آشنایی دارن و یا اطمینان دارن که کجا دربارش صحبت شده بود راهنمایی کنن.

موفق باشی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •