تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 29

نام تاپيک: دیر بالا آمدن ویندوز XP

داره خودمونی میشه Whansinnig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض دیر بالا آمدن ویندوز XP

درود ،

سوال :
    چرا ویندوز دیر بالا می آید ؟

توضیحات :
    ویندوز ایکس پی رایانه ی من چند روزی است که دیر بالا می آید ، تقریبا از دیشب تا اکنون اغلب جستارهای مربوطه در انجمن را مطالعه کرده ام اما نتیجه ای نگرفتم به سه دلیل :
    نخست: متوجه برخی از راهنمایی ها نشدم
    دوم : تغییر ویندوز و نصب مجدد آن که برایم غیر ممکن است .
    سوم : راه حل های مطرح شده مشکلی را حل نکرده است .

شاید بهتر باشد توضیحاتی از عملکرد سیستم و برخی از کارهایی که انجام داده ام را بنگارم .

· در رایانه ام دو ویندوز نصب است ، ویندوز سون بدون هیچ گونه تاخیر و مشکلی بالا می آید اما ویندوز ایکس پی بعد از 5 دقیقه و بیش بالا می آید و تمام این مدت ( تا بوت شدن ویندوز ) صفحه ی مشکی نمایش داده می شود .
    · طبق راهنمایی هایی که شده بود ، این مراحل طی شد :

Start>run>msconfig>startup

تا برنامه هایی که در لحظه ی ورود اجرا می شوند را بررسی کنم اما مشکلم این جاست که نمی دانم کدامیک از این برنامه ها باید اجرا بشوند و کدام یک نباید و تقریبا به جز آنتی ویروس و دو نرم افزار دیگر باقی را نمی شناسم : تصویر زیر :

حدس و مراحل انجام شده :

· این نکته هم هست که سیستم درست از وقتی به این حالت درآمد که فلش ویروسی به سیستم زده شد البته قبل از کلیک بر روی آن با اسکن ، آنتی ویروس آن را شناسایی و قرنطینه کرد. ضمنا به دلیل محافظت از سیستم دربرابر آتوران ها ، به طور کلی آتوران ها بسته شده اند . لذا امکان ورود ویروس ها از این طریق احتمالا وجود ندارد.
    · آنتی ویروس و هیچ نرم افزار دیگری در حالت safemode کار نمی کند.
    · هر دو ویندوز دارای یک یوزر ادمین و یک یوزر محدود هستند که توانایی نصب یا تغییر در فایل های اصلی ویندوز و ... را ندارند. و یوزر محدود ایکس پی که فلش به آن متصل شده بود به طور کامل پاک گردید .
    · سیستم به طور کلی اسکن شده و ویروسی پیدا نشد .

سپاسگذار می شوم راهنمایی بدارید که اکنون باید چه کرد؟

پانوشت جهت تدقیق کردن موضوع :
    چندی قبل فلش ام ویروسی شد که آنتی ویروس ESET Smart Security آن را پیدا کرد اما متاسفانه تمام فایل های درون فلش به حالت شرکات درآمدند و چون هیچ کدام از راه حل های ارائه شده در انجمن را به همان سه دلیل فوق کارامد نبودند لذا از این مسیر با توجه به راهنمایی های شرکت ESET از تمامی فایل ها یک نسخه برداشت و فلش به صورت دستی پاک شد . فرایند کاری که انجام شد :

Start>control Panel>Appearance and theme> folder Option>file type> show hidden files and folders

تیک زده شد .

Start>control Panel>Appearance and theme> folder Option>file type> Hide protected operating system files

تیک برداشته شد .

Start>my computer> Address: j://

از طریق فوق وارد درایو فلش شدم و بعد با نسخه برداری از فایل ها تمامی آن ها را به صورت دستی پاک کردم .
    نکته دیگر وجود پوشه ی RESYCLER بود ، که با حذف آن فلش به حالت عادی درآمد . و بعد مسیرهای فوق به حالت پیش فرض برگردانده شد.

سطح آشنایی : مبتدی و پایین تر

دوستان عزیز همانطور که گفتم و احتمالا نوع نگارش بنده نشان می دهد که چندان به کار رایانه ها وارد نیستم و در واقع از آن چیزی نمی دانم ، لذا سپاسگذار می شوم چنانچه مهرورزید و راهنمایی های خود ساده و ابتدایی توضیح دهید . گرچه می دانم پاسخ گویی این گونه از حوصله خارج است . اما بیکران سپاسگذار می شوم چنانچه این لطف را بنمایید.

سپاس از توجه تان و پوزش چنانچه مطلبی پیش از این بیان شده و در جستجو به آن نرسیدم . ( امیدوارم جستار در مکان درستی زده شده باشد )
    سپاس.
    Last edited by Whansinnig; 01-08-2011 at 17:29.

پروفشنال جاسم کدخدایی بنت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    بلوچستان

پيش فرض

سلام

استفاده از SYSTEM RESTORE هم میتونه خیلی مفید باشه

3. این کاربر از جاسم کدخدایی بنت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیز هر چه بیشتر روی ویندوز نرم افزار نصب کنیم توی بالا اومدنش رو کاهش میده
    و زیاد با راه و ترفند خاصی درست شدنی نیست

موفق باشید.

5. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام ،

استفاده از SYSTEM RESTORE هم میتونه خیلی مفید باشه

سپاس از راهنمایی تان ، متاسفانه هیچ تغییری ایجاد نشد.

با سلام

دوست عزیز هر چه بیشتر روی ویندوز نرم افزار نصب کنیم توی بالا اومدنش رو کاهش میده
    و زیاد با راه و ترفند خاصی درست شدنی نیست

موفق باشید.
    دوست بزرگوار ،
    از توجه شما هم سپاسگذارم منتها ، برنامه ی جدیدی را اخیرا نصب نکرده ام و حتی بعد از این مشکل بسیاری از نرم افزارهای سنگین خود را زدوده ام اما مشکل هم چنان باقی است .
    احتمالا مشکل از جایی دیگر است تنها امیدوارم مشکل سخت افزاری نباشد.

برقرار باشید...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام
    به نظر من با دستور Start>run>msconfig> به قسمت startup برو و گزینه disable All را انتخاب کن و ری استارت کن. اگر مشکل حل شد مجددا همین مسیر را برو و برنامه های سیستمی و آنتی ویروس را Enable کن. امیدوارم مشکلت حل بشه

8. این کاربر از eslamamiri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

دوست عزیز برنامه تون اپ رو نصب کنید و بزارید اتوماتیک سیستم رو چک کنه چون هم باید دیسک دفرگ انجام بشه و هم رجیستری پاکسازی بشه و فایل های زائد روی سیستم حذف کهتون اپ این کار رو انجام میده وبعد استارت اپ رواتوماتیک بهینه میکنه که با این کار سرعت زیاد میشه

10. 2 کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام ،
    خوب دوست عزیز اولین مطلبی که به ذهنم رسید اینه که اگر دو ویندوز دارید از دو انتی ویروس
    استفاده کنید تا در صورت آلوده شدن یکی از ویندوزها بتونین با دو انتی ویروس اسکن کنید
    و اسکن یک ویندوز در حالی که در ویندوز دیگه هستید خیلی میتونه مفید باشه.توصیه من استفاده از
    کومودو یا کاسپر اسکای حداقل در یکی از ویند وزها است.
    خوب اولین مطلبی که به ذهن میرسه ویروسی شدن ویندوز میباشه چون شما گفتید که یکباره این
    لود طولانی اتفاق افتاد پس دو احتمال وجود داره یک ویروسی شدن کامپیوتر شما و دیگری نصب یک برنامه
    که با برنامه دیگر تداخل داره یا یک باگ داره ،

پس ابتدا باید ویروسی نبودن سیستم رو چک کنید چون همه انتی ویروسها از طریق دیتا بیس ویروسها رو تشخیص
    میدهند در صورتی که یک ویروس در دیتا بیس یک انتی ویروس نباشه اون ویروس میتونه سیستم مربوطه رو الوده کنه
    البته لایههای حفاظتی دیگری هم در بعضی انتی ویروسه مثل کاسپر نورتون و کومودو و... هستند که میتونند مفید
    باشند در این گونه مواقع ،
    خوب در این تاپیک یک مرجع جوب برای ویروس یابی هست که خوندنش بسیار مفید است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نصب نرمافزارهای فوق به شدت توصیه میشه
    اسکن سیستم با نرم افزار Malwarebytes Anti-Malware :
    Hitman pro

بصورت پروتیبل
    5) استفاده از Kaspersky Virus Removal Tool
    7) نرم افزار Emsisoft Emergency Kit

همه مراحل گفته شده در تاپیک فوق رو انجام بده و از ویروسی نبودن
    سیتممت مطمئن شو بعدش میشه روی تمیز کاری بخشهای مختلف
    سیستم و رجیستری جهت بالا بردن سرعت لود سیتم کار کرد.

12. این کاربر از ALI16437 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط [COLOR=black
    eslamamiri;6200793]با سلام[/COLOR]
    به نظر من با دستور Start>run>msconfig> به قسمت startup برو و گزینه disable All را انتخاب کن و ری استارت کن. اگر مشکل حل شد مجددا همین مسیر را برو و برنامه های سیستمی و آنتی ویروس را Enable کن. امیدوارم مشکلت حل بشه
    سلام گرامی ،
    از توجه تان سپاسگذارم ، مشکل حل نشد ، سیستم بدتر شد ...

دوست عزیز برنامه تون اپ رو نصب کنید و بزارید اتوماتیک سیستم رو چک کنه چون هم باید دیسک دفرگ انجام بشه و هم رجیستری پاکسازی بشه و فایل های زائد روی سیستم حذف کهتون اپ این کار رو انجام میده وبعد استارت اپ رواتوماتیک بهینه میکنه که با این کار سرعت زیاد میشه

سلام گرامی ،
    با نهایت پوزش ، ممنون می شوم ساده تر توضیح دهید ، متاسفانه متوجه نشدم .

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام ،
    خوب دوست عزیز اولین مطلبی که به ذهنم رسید اینه که اگر دو ویندوز دارید از دو انتی ویروس
    استفاده کنید تا در صورت آلوده شدن یکی از ویندوزها بتونین با دو انتی ویروس اسکن کنید
    و اسکن یک ویندوز در حالی که در ویندوز دیگه هستید خیلی میتونه مفید باشه.توصیه من استفاده از
    کومودو یا کاسپر اسکای حداقل در یکی از ویند وزها است.
    خوب اولین مطلبی که به ذهن میرسه ویروسی شدن ویندوز میباشه چون شما گفتید که یکباره این
    لود طولانی اتفاق افتاد پس دو احتمال وجود داره یک ویروسی شدن کامپیوتر شما و دیگری نصب یک برنامه
    که با برنامه دیگر تداخل داره یا یک باگ داره ،

پس ابتدا باید ویروسی نبودن سیستم رو چک کنید چون همه انتی ویروسها از طریق دیتا بیس ویروسها رو تشخیص
    میدهند در صورتی که یک ویروس در دیتا بیس یک انتی ویروس نباشه اون ویروس میتونه سیستم مربوطه رو الوده کنه
    البته لایههای حفاظتی دیگری هم در بعضی انتی ویروسه مثل کاسپر نورتون و کومودو و... هستند که میتونند مفید
    باشند در این گونه مواقع ،
    خوب در این تاپیک یک مرجع جوب برای ویروس یابی هست که خوندنش بسیار مفید است.

کد:
    نصب نرمافزارهای فوق به شدت توصیه میشه
    اسکن سیستم با نرم افزار Malwarebytes Anti-Malware :
    Hitman pro
    .
    سلام بزرگوار ،
    از توجه و راهنمایی تان سپاسگذارم ،
    نکته اینجاست که نمی تونم Malwarebytes Anti-Malware را نصب کنم ، با پیغام خطا مواجه می شوم که می گوید امکان نصب نرم افزار وجود ندارد؛ امروز دوباره امتحان می کنم و نتیجه را این جا می گذارم .
    بصورت پروتیبل ؟!!
    5) استفاده از Kaspersky Virus Removal Tool
    7) نرم افزار Emsisoft Emergency Kit
    این قسمت رو هم متوجه نشدم ، با نهایت پوزش ...

همه مراحل گفته شده در تاپیک فوق رو انجام بده و از ویروسی نبودن
    سیتممت مطمئن شو بعدش میشه روی تمیز کاری بخشهای مختلف
    سیستم و رجیستری جهت بالا بردن سرعت لود سیتم کار کرد.
    حقیقت این است که همونطور که در پست اول گفتم ، برخی از راهنمایی ها را واقعا متوجه نمی شوم و یا نمی دانم چگونه باید اجرا شوند ، برخی از راهنمایی ها هم موثر نبوده ، برخی هم نمی شوند ، مثلا موقع نصب هر برنامه ای مشکل پیدا می کنم ، یا سیستم ریست می شود و بالا نمی آید و یا با پیغام خطا مواجه می شوم .
    با این وجود دوباره امروز راه حل ها را امتحان می کنم و نتیجه را مرحله به مرحله اینجا می گذارم .
    مجدد از توجه و پاسخگویی تان سپاسگذارم .
    Last edited by Whansinnig; 28-06-2011 at 13:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه azadeh2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کوچه اقاقیا

پيش فرض

درود و دو صد بدرود...
    سلام...
    من خودم هم قبلا اين چنين مشكلاتي داشتم ...
    راهنمايي:
    براي بهتر شدن ويندوز كامپيوترتون من به شما يكي از برنامه هاي بهينه ساز (Optimizer) را به شما پيشنهاد مي كنم...
    برنامه هاي بهينه ساز بسيار متنوع هستند و اما در سايت زير هميشه بهترين اين برنامه ها را به مقايسه مي كنند و به آنها نمره مي دهند...
    کد:
    من به شما برنامه Advanced System Optimizer را پيشنهاد مي كنم چون خودم هم از اين برنامه استفاده ميكنم...
    دستور العمل:
    1)هرگونه برنامه اضافي كه به آنها نيازي نداريد را پاك كنيد.
    2)برنامه فوق را نصب كرده و آن را اجرا كنيد.
    3)بعد از آن سيستم شما Restart خواهد شد و خود شما متوجه اين تغييرات خواهيد شد...

پيروز باشد...

16. این کاربر از azadeh2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •