درود ،
سوال :
چرا ویندوز دیر بالا می آید ؟
توضیحات :
ویندوز ایکس پی رایانه ی من چند روزی است که دیر بالا می آید ، تقریبا از دیشب تا اکنون اغلب جستارهای مربوطه در انجمن را مطالعه کرده ام اما نتیجه ای نگرفتم به سه دلیل :
نخست: متوجه برخی از راهنمایی ها نشدم
دوم : تغییر ویندوز و نصب مجدد آن که برایم غیر ممکن است .
سوم : راه حل های مطرح شده مشکلی را حل نکرده است .
شاید بهتر باشد توضیحاتی از عملکرد سیستم و برخی از کارهایی که انجام داده ام را بنگارم .
· در رایانه ام دو ویندوز نصب است ، ویندوز سون بدون هیچ گونه تاخیر و مشکلی بالا می آید اما ویندوز ایکس پی بعد از 5 دقیقه و بیش بالا می آید و تمام این مدت ( تا بوت شدن ویندوز ) صفحه ی مشکی نمایش داده می شود .
· طبق راهنمایی هایی که شده بود ، این مراحل طی شد :
Start>run>msconfig>startup
تا برنامه هایی که در لحظه ی ورود اجرا می شوند را بررسی کنم اما مشکلم این جاست که نمی دانم کدامیک از این برنامه ها باید اجرا بشوند و کدام یک نباید و تقریبا به جز آنتی ویروس و دو نرم افزار دیگر باقی را نمی شناسم : تصویر زیر :

حدس و مراحل انجام شده :
· این نکته هم هست که سیستم درست از وقتی به این حالت درآمد که فلش ویروسی به سیستم زده شد البته قبل از کلیک بر روی آن با اسکن ، آنتی ویروس آن را شناسایی و قرنطینه کرد. ضمنا به دلیل محافظت از سیستم دربرابر آتوران ها ، به طور کلی آتوران ها بسته شده اند . لذا امکان ورود ویروس ها از این طریق احتمالا وجود ندارد.
· آنتی ویروس و هیچ نرم افزار دیگری در حالت safemode کار نمی کند.
· هر دو ویندوز دارای یک یوزر ادمین و یک یوزر محدود هستند که توانایی نصب یا تغییر در فایل های اصلی ویندوز و ... را ندارند. و یوزر محدود ایکس پی که فلش به آن متصل شده بود به طور کامل پاک گردید .
· سیستم به طور کلی اسکن شده و ویروسی پیدا نشد .
سپاسگذار می شوم راهنمایی بدارید که اکنون باید چه کرد؟
پانوشت جهت تدقیق کردن موضوع :
چندی قبل فلش ام ویروسی شد که آنتی ویروس ESET Smart Security آن را پیدا کرد اما متاسفانه تمام فایل های درون فلش به حالت شرکات درآمدند و چون هیچ کدام از راه حل های ارائه شده در انجمن را به همان سه دلیل فوق کارامد نبودند لذا از این مسیر با توجه به راهنمایی های شرکت ESET از تمامی فایل ها یک نسخه برداشت و فلش به صورت دستی پاک شد . فرایند کاری که انجام شد :
Start>control Panel>Appearance and theme> folder Option>file type> show hidden files and folders
تیک زده شد .
Start>control Panel>Appearance and theme> folder Option>file type> Hide protected operating system files
تیک برداشته شد .
Start>my computer> Address: j://
از طریق فوق وارد درایو فلش شدم و بعد با نسخه برداری از فایل ها تمامی آن ها را به صورت دستی پاک کردم .
نکته دیگر وجود پوشه ی RESYCLER بود ، که با حذف آن فلش به حالت عادی درآمد . و بعد مسیرهای فوق به حالت پیش فرض برگردانده شد.
سطح آشنایی : مبتدی و پایین تر
دوستان عزیز همانطور که گفتم و احتمالا نوع نگارش بنده نشان می دهد که چندان به کار رایانه ها وارد نیستم و در واقع از آن چیزی نمی دانم ، لذا سپاسگذار می شوم چنانچه مهرورزید و راهنمایی های خود ساده و ابتدایی توضیح دهید . گرچه می دانم پاسخ گویی این گونه از حوصله خارج است . اما بیکران سپاسگذار می شوم چنانچه این لطف را بنمایید.
سپاس از توجه تان و پوزش چنانچه مطلبی پیش از این بیان شده و در جستجو به آن نرسیدم . ( امیدوارم جستار در مکان درستی زده شده باشد )
سپاس.