تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 14 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 134

نام تاپيک: آموزش خواندن DVD Key و رایت کردن LT Plus برای درایوهای Lite On

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض آموزش خواندن DVD Key و رایت کردن LT Plus 1.9 برای درایوهای(Phat) LiteOn

این آموزش فقط برای درایوهای (LiteOn (Phat شامل 74850c, 83850c, 83850c v2, 93450c می‌باشد. افرادی که هنوز آپدیت 19 می را انجام نداده‌اند بهتر است ابتدا Firmware درایو خود را به اورجینال تغییر داده سپس آپدیت را انجام دهند و بعد LT+ 1.9 را بر روی درایو خود بریزند. با این کار احتمال فلگ شدن کنسول کمتر می‌شود.

خلاصه مراحل کار :
    1. استخراج DVD Key با استفاده از روش سوزنی (PMT Probe)
    2. آماده سازی Firmware سفارشی
    3. برقرار کردن اتصالات بین کنسول و کامپیوتر
    4. پاک کردن Firmware قبلی درایو
    5. نصب ویندوز جدید
    6. رایت کردن Firmware سفارشی شده

موارد مورد نیاز برای دانلود

Jungle Flasher 1.84
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Dos Flash 1.9
    کد:

LT Plus 1.9
    کد:

1. استخراج DVD Key با استفاده از روش سوزنی (PMT Probe)
    در صورتی که از قبل به نحوی Dummy.bin یا DVD Key را در اختیار دارید نیازی به انجام این مرحله نمی‌باشد. در صورتی که به DVD Key خود شک دارید حتما از این روش برای استخراج مجدد آن استفاده کنید. برای درایوهای 83850c ورژن یک، با استفاده از روش نیمه باز کردن درایو نیز می‌توان DVD Key را به دست آورد.
    دستگاه را باز کرده و کابل برق درایو را در آورید. مطابق عکس زیر سیم‌های 5 و 6 را دقیقاً شناسایی بکنید.

سیم 5 را از وسط کمی لخت کرده و یک سیم نازک به آن وصل کنید. به انتهای این سیم نازک یک سوزن ته گرد وصل کنید :

سیم 6 را از وسط قطع کرده و بر روی مسیر یک کلید روشن خاموش دو حالته قرار بدهید.

درب درایو LiteOn را باز کرده و با توجه به عکس زیر نقطه MPX01 را دقیقاً شناسایی بکنید :

کامپیوتر را روشن کنید. کلید کابل را در وضعیت روشن قرار دهید. یک طرف کابل ساتا را به مادربرد کامپیوتر و طرف دیگر آن را به پشت درایو LiteOn وصل کنید. برق کنسول را وصل کنید. کنسول را روشن کنید.
    برنامه جانگل فلشر را اجرا کرده و مطابق عکس زیر مراحل را انجام دهید :

اگر مراحل را درست انجام دهید اطلاعات درایو از جمله DVD Key و Dummy.bin خوانده می‌شوند و می‌توانید آنها را ذخیره کنید.

2. آماده سازی فریم ور سفارشی
    برای استفاده از جانگل فلشر Microsoft .NET Framework 3.5 وMicrosoft .NET Framework 4 حتماً باید بر روی سیستم نصب شده باشند. جانگل فلشر را اجرا کنید. در صورت مواجه شدن با پیغام خطای زیر فایل libusb0.dll را از پوشه libusb برداشته و به کنار فایل JungleFlasher.exe کپی کنید :

با توجه به عکس زیر مراحل را به ترتیب انجام دهید تا Firmware سفارشی برای درایو شما ایجاد شود :

3. برقرار کردن اتصالات بین کنسول و کامپیوتر
    کامپیوتر را خاموش کنید و اتصالات را مطابق عکس زیر برقرار کرده و کامپیوتر را روشن کنید :

4. پاک کردن Firmware قبلی درایو
    هشدار خیلی مهم : قبل از پاک کردن Firmware درایو از داشتن DVD Key درایو خود اطمینان حاصل کنید. برای اطمینان از صحیح بودن DVD Key‌ با استفاده از روش سوزنی (مرحله اول همین آموزش) آن را استخراج کنید.
    کنسول را روشن کرده و برنامه جانگل فلشر را اجرا نمایید. سپس مطابق عکس زیر Firmware درایو را پاک کنید :

منتظر بمانید تا Firmware درایو پاک و کنسول به طور خودکار خاموش شود و کامپیوتر از حالت هنگ خارج شود. کامپیوتر را خاموش کرده و اتصالات بین کنسول و کامپیوتر را جدا کنید.

5. نصب ویندوز جدید
    در صورتی که با مشکل هنگ کردن جانگل فلشر یا داس فلش مواجه نیستید نیازی به این کار نیست! در آموزش‌های انگلیسی به این نکته اشاره شده است که با حذف کردن درایور VIA این مشکل بر طرف می‌شود، لکن برای بنده این روش مورد استفاده واقع نشد.
    قبل از تعویض ویندوز مطمئن شوید DVD Key یا Dummy.bin در جای امنی ذخیره شده‌اند. پیشنهاد می‌شود از Windows XP SP3 استفاده کنید. بعد از تعویض ویندوز هیچ گونه درایور یا برنامه‌ای را نصب نکنید.

6. رایت کردن Firmware سفارشی شده
    برنامه داس فلش (DosFlash32) را اجرا کنید. سپس مطابق عکس زیر مراحل را انجام دهید :

اکنون می‌توانید به لایو وصل شوید. دقت کنید که برای اجرای بازی‌هایی که دارای قفل امنیتی AP2.5 هستند باید با استفاده از آخرین نسخه Abgx360 مجدداً پچ شوند.

دانلود آموزش به صورت PDF
    کد:

منابع استفاده شده :

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:
    Last edited by Squall Leonhart; 27-06-2011 at 07:05.

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

ممنون فرید جان
    ولی عکسی دیده نمیشه
    یه جای دیگه آپ کن.
    tnx

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

ممنون فرید جان

خوب بود عزیز

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پرشین گیگ برای شما شاید مشکل داره برای من عکس ها رو لود می کنه...
    جا داره دست دادش گلم رو که هم زحمت کشید با این روش DVD Key ایکس باکسم رو استخراج کرد و ال تی پلاسش رو ریخت و هم این آموزش خوبو گذاشت رو ببوسم

5. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه behexen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

ب) خواندن DVD Key
    1. درب درایو Lite On رو باز بکنین و با توجه به عکس زیر نقطه MPX01 رو شناسایی بکنین :

2. کامپیوتر رو روشن بکنین.
    3. کلید کابل رو روشن بکنین.
    4. یک طرف کابل ساتا رو به مادربرد کامپیوتر و طرف دیگش رو به درایو Lite On وصل بکنین.
    5. برق کنسول رو وصل بکنین.
    6. کنسول رو روشن بکنین.
    7. برنامه جانگل فلشر رو اجرا بکنین. به تب DVDKey 32 بروید. قسمت مربوط به I/O Port رو اونقدر تغییر بدین تا درایو مربوط به Lite On شناسایی بشه.
    ممنون از زحماتتون منظور از بند 3 روشن کردن کلید on/off که سر راه 6 قرار دادیم ؟

برنامه جانگل فلشر ورژن V0.1.82 beta برای این کار مناسبه ؟
    اگه امکانش هست درباره این بند یکم بیشتر توضیح بدید :
    9. به محض زدن دکمه Yes سریع کلید کابل رو خاموش بکنین بعد سوزن رو به نقطه MPX01 وصل بکنین و همون طور که نگهش داشتین، کلید کابل رو خاموش بکنین.

بعد از انجام همه ی مراحل و استخراج dvd key کیت استخراج رو به خالت اولیه بر گردونیم ؟ یعنی کلیدی که سر راه 6 قرار دادیم رو برداریم و سیم هارو به هم وصل کنیم؟
    برای 5 ام سوزن و سیمی که به سوزن وصله رو برداریم ؟

من قبل از اینکه آپدیت 19 می رو انجام بدم کنسولم lt+ بود الان DVD ky رو ندارم با این آموزش dvd key بدست می اد ؟
    و سوال آخر اینکه تو مرحله استخراج dvd key و ریخت فریمور در چه صورت ممکنه به کنسول یا درایو آسیب وارد بشه
    Last edited by behexen; 10-06-2011 at 13:38.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بله همون کلید قطع وصل هست منظور کلا همین یک کلید هست

بله دقیقا باید با جانگل فلشر این کارو انجام بدی

نقطه MPX01 اینه

وقتی اون پیغام اومد و yes رو زدی کلید خاموش بعد سوزن رو دقیقا روی نقطه مشخص شده تو عکس فوق قرار می دی بعد روشن می کنی کلید رو داداش فرید اینجا رو تایپ اشتب کرده(فرید جون اصلاحش کن)

آره دیگه بعدش باید اون سیم رو که به اون شکل در آوردی درستش کنی ولی به نظرم این دستگاه رو که درست کردی رو خراب نکن یه سیم کابل ساتا دیگه بگیر دیگه این که به این شکل در اومده جالب نمی شه از اونجایی که ما یه دستگاه اضافی داشتیم از سیم اون استفاده کردیم اگه پیدا کردی یکی بگیر

تو اگه کی رو استخراج کنی دیگه غم نداری مشکل فیزیکی برا دستگاه ایجاد نکنی هیچ مشکلی تهدیدت نمی کنه همه چی با بدست آوردن کی حل میشه خوشبختانه اون دستگاه اضافی من کی در نیومده فریمورش پاک شد در واقع من عمدا این کارو کردم تنها زمانی امید به بازگشت اون قبلی هست که جی تگی بیاد که کی رو از مادربورد دستگاه استخراج کنه

8. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان توی چه مرحله ای از کاره که میگن یه اشتباه کنسولو به غیرکنسول تبدیل می کنه؟؟؟ (این تو کتاب دینیمون بود که زمین به غیر زمین تبدیل می شود در روز قیامت )

اگه نباشه جاش خالی می مونه behexen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سلام
    من با استفاده از این روش dvd key رو بدست آوردم
    ولی داس فلشر درایو و نشناخت مشکل از کجا می تونه باشه ؟
    الان می تونم کنسول رو بدم بیرون dvd key هم بدم بهشون دوباره ال تی + بریزن؟
    بعد از آپدیت 19 می فریمویر برگشته به حالت اصلی
    بخوام dvdy key رو بدم بیرون برام ال تی پلاس بریزن باید همون فایل dummy.bin رو بریزم رو فلش بدم بیرون یا همون dvd key رو یادداشت کنم بدم بهشون کافیه ؟
    Dvd key همینیه که تو عکس مشخص کردم ؟
    Last edited by behexen; 11-06-2011 at 13:53.

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام
    من با استفاده از این روش dvd key رو بدست آوردم
    ولی داس فلشر درایو و نشناخت مشکل از کجا می تونه باشه ؟
    الان می تونم کنسول رو بدم بیرون dvd key هم بدم بهشون دوباره ال تی + بریزن؟
    بعد از آپدیت 19 می فریمویر برگشته به حالت اصلی
    بخوام dvdy key رو بدم بیرون برام ال تی پلاس بریزن باید همون فایل dummy.bin رو بریزم رو فلش بدم بیرون یا همون dvd key رو یادداشت کنم بدم بهشون کافیه ؟
    Dvd key همینیه که تو عکس مشخص کردم ؟
    فایل دومی فقط حاوی دی وی دی کی نیست و شامل شماره سریال های درایو هم میشه که باید با اسپوف کردن ال تی پلاس رو سفارشی بکنی. البته بازم هیچ تضمینی به لحاظ بن شدن توی لایو نیست.

کی رو که در آوری دیگه تموم هست و خودت میتونی به راحتی ال تی پلاس بزنی.

توی مرحله رایت کردن من هم به مشکل برخورد کردم ولی این طوری حلش کردم :

اولا داس فلش خیلی هنگ میکرد این مشکل رو این طوری برطرف کردم :
    1. کل پورت های ساتا رو خالی کردم و فقط کابل ساتای درایو رو بهش زدم.
    2. یه هارد IDE قدیمی داشتم روش یه Windows XP SP3 زدم و هیچ چیزی روش نصب نکردم حتی درایورهاش رو هم نصب نکردم!

دوما بعد از اجرای داس فلش درایو رو نمیشناخت و پیغام میداد که برای فرستادن سیگنال به درایو دکمه YES رو بزنید. بعد از زدن دکمه YES کابل اصلی کنسول رو از برق در بیار تا کنسول خاموش بشه بعد سریع بزن به برق و کنسول رو روشن بکن. انجام این کار یعنی خاموش رو روشن کردن کنسول بعد از زدن دکمه YES باید یک ثانیه طول بکشه!

حالا میتونی ال تی پلاس رو رایت بکنی!

راستی لطف بکن یه عکس از تب DVDKey 32 جانگل بزار.
    Last edited by Squall Leonhart; 13-06-2011 at 12:15.

12. 3 کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

این سیم SATA رو از برد کنسول برداریم بزنیم به مادربرد PC ؟ اصلا این پورت SATA ی مادربرد کجاست ؟ خواهشا سریع تر جواب بدین ممنون !

صفحه 1 از 14 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •