درود دوستان
من چند وقته دیگه نمیتونم با فایرفکسم فیلمهای یوتیوب رو ببینم و وقتی وارد سایت میشم اینجوری میشه صفحه و خبری از فیلم نیست
ممنون میشم کمکم کنید.
درود دوستان
من چند وقته دیگه نمیتونم با فایرفکسم فیلمهای یوتیوب رو ببینم و وقتی وارد سایت میشم اینجوری میشه صفحه و خبری از فیلم نیست
ممنون میشم کمکم کنید.
شما آخرین ورژن فلش پلایر ازاین تاپیک پایین دان کنید نصب کنید این ورژن Flash Player 10.3.181.14 Non-IE البته قبلش کلا هیستوری فایر فاکس پاک کنید
تاپیک فلش پلایر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا داداش نصب کردم توفیقی نکرد.از موقعی این مسکل ایجاد شده که من اومدم ندانسته با نرم افزار PC Optimizerقسمت tracks eraser چند فایل توی عکس رو(کیج و کوکی موزیلا) اسکن کردم.
![]()
Last edited by BEST 2; 03-06-2011 at 21:04.
شما با برنامه ccleaner مرورگر فایرفاکس خودتون پاکسازی کنید بعدش فایرفاکس کلا آنیستال کنید ازنوع نصبش کنید ببنید تاثیر داره البته قبلش فلش پلایر حتما نصب باشه
تاپیک دانلود ccleaner
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=78747&page=9&highlight=ccleaner
وقتی کلا موزیلا رو حذف میکنم با نصب مجدد مشکل حل میشه.ولی وقتی میخوام بک اپ رو انتقال بدم باز اینجوری میشه.باید مشکل از یه جا باشه دیگه.یا cache و یا کوکی.
منظورازاینکه میگین بک آپ انتقال میدم چه نوع بک آپی هست؟
با نرم افزار MozBackup میشه از همه قسمتهای موزیلا مثل بوکمارک .کدها.تنظیمات.افزونه.کوکی و ... پشتیبان تهیه و مجدد در صورت نیاز همون رو به موزیلا تزریق کرد.حالا من موندم چه مرگشه
شما ازنوع یکاری کنید وقتی فایرفاکس کلا نصب کردین تمامی آدرسهایی که میخواین ازنوع وارد کنید وهرچی افزونه هم ازفایرفاکس میخواین نصب کنید بعدش باهمین برنامه mozbackup درحالی که تیک تمامی قسمتهاش برای بک آپ گیری هست ازنوع بک آپ بگیرین بک آپ قبلی رو پاک کنید بعدش ببینید درست میشه.
بعید میدونم مشکل از این چیزا باشه
شما با https وصل میشید به یوتیوب؟
جعفری جان خسته نباشیخوب من میخوام این همه بدبختی نکشم والی همون اول همین کارو میکردم.من میخوام مشکلش حل شه.
---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
فک نمیکنم ربطی به این مساله داشته باشه.با بروزرهای دیگه به راحتی کار میکنه
Last edited by BEST 2; 03-06-2011 at 23:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)