سلام . من میخوام یه لپ تاپ بگیرم حدود 2تومن تا 2.400
بین asus g53sw 3d و msi gx680 کدومو بگیرم .. خواهش میکنم بگید چی کار کنم .. آیا 3d به درد میخوره ؟
سلام . من میخوام یه لپ تاپ بگیرم حدود 2تومن تا 2.400
بین asus g53sw 3d و msi gx680 کدومو بگیرم .. خواهش میکنم بگید چی کار کنم .. آیا 3d به درد میخوره ؟
چرا کسی جواب نمیده خو کمک کنید
چرا کسی جواب نمیده خو کمک کنید
معلوم که Asus G53SW بهتره .........گرافیکش قوی تر از GX680 هستش
مدل اسوس بهتره
کیفیتش هم بالاتره
جالبه زنگ زدم یه مغازه ای که نمایندگی Asus هست....پرسیدم Asus G73SW قیمتش چنده گفت گوشی وصل کرد به یکی گفت 1.400.000 گفتم مطمئنی گفت بله دیگه مگه شما همکار نیستی گفتم نه تک فروشی میخوام گفت ببخشید اشتباه وصل کردن گفت گوشی وصل کرد به یکی دیگه گفتم قیمت G73SW گفت 2.200.000 گفتم...چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟ گفت همینه گفتم پس قیمت همکار چی گفت اون قیمت همکاره..............ببین چه خبره بازار........تا جایی که جا داره...............![]()
خیلی ی ی ی ی ی جالب بود .
فکّم افتاد باباااااااااااااااااااا رو یه لپ تاپ باید انقدر بخورید .؟؟؟؟؟؟؟؟
البته فکر میکنم رو این مدل اینقدر میخورن چون کاربرای خاص خودشو داره .
سوال : 1 - اگر واقعا قیمت لپ تاپ 1400 بوده یعنی خودشون چند میخرن که به این قیمت میدن ؟
2 - وقتی این لپ تاپ رو تو سایت نوت بوک چک قیمت 1900 یورو بهش داده چجوری میشه تو ایران 1400 به همکار بدن (میدونم عمده وارد کردن و ... ولی با عقل نمیخونه ) یعنی تو خارج هم به این قیمت به همکار میدن ؟
یه مقدار آدم به ریفر بودنشون شک میکنه .... آخه قیمت ریفر هم این نیست .
قاطی کردم .
البته اگه یکی تو بازار کار کرده باشه راحت میتونه تجزیه تحلیل کنه .
فکر کنم چون کسی استفاده نکرده جوابتونو نمیدنآخه این مدلها مشتریهای خاص خودشو دارن
به نظر من جفتشون خوبند ام اس آی شاید گرافیکش ضعیف باشه اما جدیدتره . ایسوس از نظر ظاهر بیرونی یه کمی بیریخته ولی کیبورد باحالی داره .دوربین های ایسوس تعریف چندانی ندارن (من N53SV رو با یه Acer 5742 مقایسه کردم اینو میگم) ام اس آی دوتا پورت یو اس بی 3 داره اما ایسوس یکی . باطری ام اس آی 9 سل و مال ایسوس 8 سله . ام اس آی سبکتره
![]()
1-خودشون کمتر هم میخرن
2- نوت بوک چک قیمت زمان ورود لپ تاپ به بازار رو میزنه نه قیمت فعلیشو
قیمت فعلی زوتیک حدود 1600 دلاره که یه چیزی هم بابت مالیات فروش اینترنتی کشیدن روش (فک کنم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)