تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 27

نام تاپيک: مشکل با riad 0 کردن هارد

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض مشکل با riad 0 کردن هارد

سلام
    من یه مین برد Asrock 890GX Extreme4 خریدم و دو تا هارد 1 ترابایت سیگیت حالا هر کاری میکنم رید صفر کنم نمیشه در حالی که وی دفترچش نوشته ساپورت میکنه
    از توی بایوس که رید رو فعال کردم بعد رفتم با اکرونیس پارتیش بندی کردم رید صفر رو انتخاب کردم و دو تا هارد رو بهش میدادم و هر حجمی میدادم نفش رواز این میگرفت و نصفش رو از اون ولی پاتیشن ها رو دینامیک ساخته بود و موقع نصب ویندوز گفت چون پاتیشن ها دینامیک هست ساپورت نمیشه اومدم پاکش کردم یه قسمت بود که با خود مین گزینه میداد رید میکرد رفتم داخلش رید صفر رو اتخاب کردم و هارد ها رو هم دادم و رید شد و کلا یه حجم 2 ترابایت بهم داد ویندوز رو هم نصب کردم ولی سرعت اصلا زیاد نشده بود و عین ریپ نشدن بود یعنی انگاری فقط حجم دو تا هارد رو با هم نشون داده ولی نوشتن رو دو تا هارد انجام نمیشه قبلا هم یه جا خونده بودم که یه نوع رید هست که فقط حجم هارد ها رو یه تیکه مکنه
    حالا خاصه چطوری میشه این مین رو رید صفر کرد؟طوری رو که سرعت رو دو برابر کنه نه اینجوری که خودم کردم

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    من یه مین برد Asrock 890GX Extreme4 خریدم و دو تا هارد 1 ترابایت سیگیت حالا هر کاری میکنم رید صفر کنم نمیشه در حالی که وی دفترچش نوشته ساپورت میکنه
    از توی بایوس که رید رو فعال کردم بعد رفتم با اکرونیس پارتیش بندی کردم رید صفر رو انتخاب کردم و دو تا هارد رو بهش میدادم و هر حجمی میدادم نفش رواز این میگرفت و نصفش رو از اون ولی پاتیشن ها رو دینامیک ساخته بود و موقع نصب ویندوز گفت چون پاتیشن ها دینامیک هست ساپورت نمیشه اومدم پاکش کردم یه قسمت بود که با خود مین گزینه میداد رید میکرد رفتم داخلش رید صفر رو اتخاب کردم و هارد ها رو هم دادم و رید شد و کلا یه حجم 2 ترابایت بهم داد ویندوز رو هم نصب کردم ولی سرعت اصلا زیاد نشده بود و عین ریپ نشدن بود یعنی انگاری فقط حجم دو تا هارد رو با هم نشون داده ولی نوشتن رو دو تا هارد انجام نمیشه قبلا هم یه جا خونده بودم که یه نوع رید هست که فقط حجم هارد ها رو یه تیکه مکنه
    حالا خاصه چطوری میشه این مین رو رید صفر کرد؟طوری رو که سرعت رو دو برابر کنه نه اینجوری که خودم کردم
    شما بعد از اینکه رید رو رو تو بایوس فعال کردید باید یک دکمه ی ترکیبی بزنید بعد وارد یک صفحه ی دیگه ای میشید
    از اونجا نوع رید و تنظیمات دیگرو انجام میدین و بعد میرید برای نصب ویندوز
    ویندوزتون چیه xp یا سون؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خوب اره رفتم توی همون قسمت تنظیمات رو هم انجام دادم حجم دو تا هارد رو هم یکی کرد اما بعد از نصب ویندوز موقعی که خواستم اطلاعات هارد قبلی رو کپی کنم روی درایو های جدید دیدم سرعت همون حدود 50 تای قبلی هست در حالی که باید حدود دو برابر بشه
    در واقع این رید فقط اومده بود حجم دو تا هارد رو یکی کرده بود و از دوبار نوشتن توسط دو تا هد خبری نبود

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خوب اره رفتم توی همون قسمت تنظیمات رو هم انجام دادم حجم دو تا هارد رو هم یکی کرد اما بعد از نصب ویندوز موقعی که خواستم اطلاعات هارد قبلی رو کپی کنم روی درایو های جدید دیدم سرعت همون حدود 50 تای قبلی هست در حالی که باید حدود دو برابر بشه
    در واقع این رید فقط اومده بود حجم دو تا هارد رو یکی کرده بود و از دوبار نوشتن توسط دو تا هد خبری نبود
    سلام . حجم رو یکی کرد یعنی چی؟! یعنی جمعشون کرد دیگه؟
    خب دوست عزیز ، هارد قبلیتون که در حالت راید نیست ، یعنی سرعت خوندن اطلاعات از اون تغییری نکرده ، پس طبیعی هست که سرعت نوشتن هم به اندازه ی سرعت خواندن محدود بمونه!
    بهترین کار برای مطمئن شدن ، استفاده از نرم افزار های تست سرعت هارد ، مثل hdd-tune pro ,crystal disk mark هست .
    -------------------------------
    مدل هارد قبلیتون چی هست؟
    Last edited by alborz_k; 03-06-2011 at 12:44.

5. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بهر حال هرچی هست عملیات رید درست انجام نمیشه که این اتفاق میفته

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

منظورم اینه که الان بعد از انجام تنظیمات رید از طریق منوی خود مین برد توی برنامه هایی مثل اکرونیس یا موقع نصب خود ویندوز یه هارد 2 ترابایت نشونم میده(دو تا یک ترابایت رو رید کردم) اما سرعت تغییری نکرده همون 50 تا مونده انگاری که رید نکرده باشم
    کسی میدونه مشکل از چی هست؟

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

منظورم اینه که الان بعد از انجام تنظیمات رید از طریق منوی خود مین برد توی برنامه هایی مثل اکرونیس یا موقع نصب خود ویندوز یه هارد 2 ترابایت نشونم میده(دو تا یک ترابایت رو رید کردم) اما سرعت تغییری نکرده همون 50 تا مونده انگاری که رید نکرده باشم
    کسی میدونه مشکل از چی هست؟
    دوست عزیز پست من رو خوندین؟! نه مدل هارد سابقتون رو گفتین و نه با یک نرم افزار تست سرعت تست گرفتین!
    خود هارد 1 تر سیگیت ، باید حداقل سرعت تبدل اطلاعات نزدیک 100 داشته باشه!!

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

هارد های سابق هم مکستور هستن اونا هم سرعتشون مثل همین سیگیت بوده ( چون هر دو را با هم داشتم و سرعتشون تقریبا یکی بود) نرم افزار تست هم دوباره دارم ویندوز نصب میکنم بعد از نصب با برنامه HD Tune تست میکنم ولی فکر نکنم فرقی کرده باشه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

میشه یه عکس از جایی که دکمه ی ترکیبی میزنید و وارد تنظیمات رید میشید بزارید اینجا به همراه تنظیماتی که اعمال کردید

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خوب عکسها رو گرفتم و اپلود هم کردم فقط الان به مشکلی که برخوردم اینه که اومدم طبق روالی که رفته بودم با خود منوی مین برد رید کردم و پارتیشن بندی کردم و ویندوز رو نصب کردم اما بعد از نصب برا اولین بار که بالا میاد که یوزر رو بسازه قبلش ریست میشه چند بار هم تست کردم حتی از سر هم پارتیشن بندی کردم فایده نداره نمیدونم این چه مرگی هست که گرفته
    حالا فعلا عکسا رو بزارم
    این عکس همون منوی هست که کلید ترکیبی رو باید بزنم تا وارد منوی رید بشه(موقع گرفتن عکس ها قبلش رید کرده بودم)

منوی اصلی رید

با زدن کلید یک وارد منوی زیر میشه

با زدن کلید دو وارد این منو میشه که در همین منو میشه مشخصات رید رو دید که عکس بعدش مشخصات اون هست

اینم منوی کلید 3

اینم منوی کلید 4

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •