تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 10 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 91

نام تاپيک: مهارتهای ارتباطی / چگونه با دیگران برخورد کنیم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

14 مهارتهای ارتباطی / چگونه با دیگران برخورد کنیم ؟

از دیرباز تا کنون ، مهارت های ارتباطی یکی از عوامل مهم موفقیت افراد در محل تحصیل ، محل اشتغال و نیز در بین دوستان و آشنایان بوده است ، میباشد و خواهد بود !

مثلا ، در بین دوستان و آشنایان میگن :
    فلانی رو ببین چقدر جنبش بالاس ! / نمیگن فلانی رو ببین چقدر اسکله !
    فلانی رو ببین چقدر شوخ طبعه ! / نمیگن فلانی رو ببین چقدر جلف و بی شخصیته !
    فلانی رو ببین چقدر باشخصیت و با جذبس ! / نمیگن فلانی رو ببین چقدر خشک و جدیه !
    فلانی رو ببین چقدر باهوش و بااستعداده ! / نمیگن فلانی رو ببین چقدر خرخونه !
    و ...

البته مهارت های ارتباطی فقط شامل این موضوعات نمیشه ، بلکه بسیار پیچیده تر از چیزیه که ما فکرش رو میکنیم ، مثلا :
    - طرز برخورد با افراد طعنه زن و متلک پران
    - چگونگی رفتار و کردار در هنگام تمسخر
    - پیش بینی واکنش های افراد مختلف
    - تغییر نظر دیگران در رابطه با خود
    - گرفتن جواب بله به جای جواب نه
    - شناخت افراد دروغگو
    - مقابله به مثل ، مفید یا مضر ؟
    - و ...

بیایید اول در رابطه با این موضوع بحث و تبادل نظر کنیم ( واقعا لذت داره آدم در فرومی که پر از افراد تحصیل کرده و با سواد هست تبادل اطلاعات بکنه ) :
    سوال : در هنگام تمسخر و متلک پرانی و طعنه زنی افراد بی شخصیت چگونه برخورد کنیم ؟ مقابله به مثل کنیم ؟ سکوت اختیار کنیم ؟ بلافاصله موضوع مورد نظر را به شخص دیگری پاس بدهیم و اون رو مسخره کنیم ؟ یا ... ؟ ( جواب های تشریحی دهید !! )

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    یونان دست راست :d

پيش فرض

سوال : در هنگام تمسخر و متلک پرانی و طعنه زنی افراد بی شخصیت چگونه برخورد کنیم ؟ مقابله به مثل کنیم ؟ سکوت اختیار کنیم ؟ بلافاصله موضوع مورد نظر را به شخص دیگری پاس بدهیم و اون رو مسخره کنیم ؟ یا ... ؟ ( جواب های تشریحی دهید !! )
    من خودم بعضی موقع ها متلک به افراد میزنم و بقیه هم به من متلک میگن
    از اونجایی که خودم متلک میگم ، هدفم از متلک گفتن اینه که طرف رو از کاری که کرده (اشتباه بوده یا نبوده) زجر بدم و اگاه کنم .
    ولی متلک چیزی رو به جایی نمیرسونه چون خودم وقتی از دیگران متلک میشنوم بیشتر موارد به متلکشون توجهی نمیکنم ،پس دیگران هم ممکنه مثل من عمل کنند . (ممکنه بعضی افراد خیلی زجر بکشند و این متلک رو جدی بگیرند!)
    این مقدمه ی حرفم بود

خوب گزینه ی اول یعنی مقابله به مثل که اشتباه هست و چیزی رو به جایی نمیرسونه (چون همینجور متلک گویی ادامه پیدا میکنه و کار به جای باریک میکشه و بحث منحرف میشه)

گزینه دوم هم میتونه هم درست باشه و هم غلط ، اگه ما سکوت کنیم یا طرف فکر میکنه که ما خیلی متواضع هستیم و شاید از خودش خجالت بکشه یا اینکه فکر میکنه ما در برابر سوال ها و انتقاد های او (که به صورت متلک میگه) جوابی نداریم و مقصر و بازنده هستیم ! ( ولی یه بار یه چیزی رو شنیدم که در مقابل احمقان باید سکوت کرد حالا نمیدونم صحت داره یا نه!)

گزینه ی سوم هم که مشکل رو حل نمیکنه و یه مشکل دیگه راه میندازه !این راه برای کسانی خوبه که میخوان واسه مدت کوتاه از متلک ها دور باشند و یه سرپوش کوتاه مدت رو کاراشون بزارند.
    به نظر من بهترین راه اینکه هم باید سکوت کرد و هم باید حرف درست و حق رو زد
    همین ببخشید طولانی شد

3. 12 کاربر از legolas 224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

خوب یه چیزایی در مورد تمسخر هست اول اینکه رفتار و کردار ما میتونه تاثیر مستقیمی در طرف مقابلمون داشته باشه که چطور با ما رفتار کنه.ما باید در حالی که با دوستانمون صمیمی هستیم قاطعیت لازم رو داشته باشیم تا به خودش اجازه تمسخر ما رو نده.البته این قضیه دو طرفس یعنی ما هم باید این موضوع رو رعایت کنیم

بعضی وقتها تمسخر با شوخی اشتباه گرفته میشه.باید تو روابطمون برای شوخی خط قرمز تعیین کنیم تا با شوخی های بیجا شخصیتمون خورد نشه و روابطمون سبک و متزلزل نشه

سکوت به نظرم میتونه بدترین راه باشه چون شخص مقابل گستاخی بیشتری میکنه و از سکوت شما برداشت میکنه که تمسخر کردنتون حقه و شما از مقابله با اون عاجزید

یه جورایی هم برای مقابله با این افراد باید تمرین کرد که چطوری بدون کمترین اصطحکاک به طرف فهموند که کارش غلطه .البته این رو هم بگم این تیپ افراد به مرور زمان از جمع طرد میشن

این تاپیک میتونه به شدت مفید باشه .من از کاربر محترم Gamer میخوام تا تو پست اول قوانینی رو برای تاپیک بنویسند که به بی راهه کشیده نشه.از دوستان هم میخوام تجربیاتشون رو در اختیار بزارن و کپی کرن مطالب طولانی در این تاپیک صرف نظر کنند

ممنون

5. 7 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

اگه مثلا تو اداره یا مدرسه سر یه چیز خنده دار یا یه سوژه , باهات شوخی میکنن , تو باهاشون راه بیا , ببین تمام مسخره کردن های دنیا فقط دفعه اول خنده داره , دفعه های بعدی جلوی شما میگن که شما زورت بگیره , هدف مسخره کردن همینه , برا همین شما باهاشون راه بیا , اونا وقتی میبینن زورت نمیگیره دیگه , اولین سوژه که گیرشون بیاد اصلا تورو یادشون نمیاد دیگه .
    اگه طرف یه آدم بی شخصیت تو خیابون بود مثلا بهترین راه سکوت

7. 5 کاربر از Scary Feelings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خو بستگی داره به شوخیش... از اون جایی که گفتی بی شخصیت ، شوخیش می تونه شوخی به اصطلاح شهرستانی مفیدی باشه
    در اون صورت طرفو یه چپ چپ نگاه می کنی تا خودش بفهمه شوخی درستی نبوده... ولی از اون جایی که گفتی بی شخصیت اینم جواب نمی ده
    در نتیجه بهترین راه سکوته... بعد یه مدت طرف احتمالا بیخیال میشه... احتمالش 90%ــه... از این موارد زیاد پیش اومده واسم
    ولی گاهی بعضیا بیخیال نمی شن... در اون صورت فقط باید کاری کرد که جرات چنین کاریو نداشته باشه چار تا غول ورمیداری میندازی به جون طرف سیر که کتک خورد دیگه چنین کاری نمی کنه

9. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه مثلا تو اداره یا مدرسه سر یه چیز خنده دار یا یه سوژه , باهات شوخی میکنن , تو باهاشون راه بیا , ببین تمام مسخره کردن های دنیا فقط دفعه اول خنده داره , دفعه های بعدی جلوی شما میگن که شما زورت بگیره , هدف مسخره کردن همینه , برا همین شما باهاشون راه بیا , اونا وقتی میبینن زورت نمیگیره دیگه , اولین سوژه که گیرشون بیاد اصلا تورو یادشون نمیاد دیگه .
    ضمن تشکر از Gam3r عزیز خواستم بگم اینو که kritus عزیز گفت هستم

علاوه بر این سکوت موقعی جواب میده که طرف رو اصلا انگار نمیبینی انگار داره واسه خودش یه چیزی می بافه ....

این بی توجهی به طرف باعث میشه طرف فکر کنه داره با چنگال آب میخوره و ببینه خودش داره خودشو ضایع میکنه

سکوتی که پشتش داری آتیش میگیریو سرخ و سفید میشی بد تر طرفو تحریک میکنه که هی بگه

بعدشم آدم باید موقعیت شناس باشه

یه وقتا سکوته جواب میده، یه وقتا همراهیه یه وقتا کتک کاری ......

11. 9 کاربر از shahinfarasystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

بستگی داره تو جه زمانی باشه تمسخر کردن ..
    بیشتر موقع به عنوان شوخی استفاده میشه ولی اگه شوخی بالا بکشه که به قول دوستان میگیم شوخی شوخی جدی شد اینجاست که ادم بهتره دنش وا شه و جواب طرف رو بده .
    ولی اصولا بهترین کار سکوت هست. که خود طرف هم بعد چند لحظه میفهمه که خودش رو سنگ رو یخ کرده.
    ضمن تشکر از Gam3r عزیز خواستم بگم اینو که kritus عزیز گفت هستم

علاوه بر این سکوت موقعی جواب میده که طرف رو اصلا انگار نمیبینی انگار داره واسه خودش یه چیزی می بافه ....

این بی توجهی به طرف باعث میشه طرف فکر کنه داره با چنگال آب میخوره و ببینه خودش داره خودشو ضایع میکنه

سکوتی که پشتش داری آتیش میگیریو سرخ و سفید میشی بد تر طرفو تحریک میکنه که هی بگه

بعدشم آدم باید موقعیت شناس باشه

منم با این برادر موافقم.
    بسته به موقعیت ادم باید تصمیم درست رو بگیره...

13. 2 کاربر از 3alimx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

خلاصه اینکه راه های مختلفی بسته به شرایط وجود داره.ولی من نظرم اینکه اگه ما خودمون با رفتار و کردارمون نباید اجازه چنین کاری رو به دیگران بدیم

حتما تو اطرافتون دیدی آدمهایی رو که اصلا نمیشه باهاشون شوخی کرد.نه اینکه انسانهای خشک و منزوی ای باشن...نه...ولی شخصیتشون انقدر قوی هست که بقیه به خودشون اجازه شوخی های زننده و به قول دوستمون شهرستانی رو نمیدن

15. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

بیایید اول در رابطه با این موضوع بحث و تبادل نظر کنیم ( واقعا لذت داره آدم در فرومی که پر از افراد تحصیل کرده و با سواد هست تبادل اطلاعات بکنه ) :

به نظر من وقتی متلک میگن و مسخره میکنند و بعد می خندند باید باهاشون بخندی هرچند که ناراحت بشی.بعد به موقع بهشون متلک بندازی.البته متلک انداختن خودش یه هنره.ادم یه متلکی بندازه که همه بخندند و کسی هم ناراحت نشه خیلی سخته
    ولی اگه جواب ندی میگن اسکله.یکی از دوستان من واقعا میتونه جواب بده ولی سکوت میکنه و همه بهش میگن اسکله

17. 3 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض ارتباط

با سلام خدمت دوستان درباره ارتباط به نظر من اصلی ترین عامل اعتماد به نفس هستش و این امر از سوی خانواده برای فرد محقق میشه در مورد متلک هم به نظر من اساسا یه چیزی بی ارزشیه
    ---------

با تشکر

19. 6 کاربر از NAMDAR_M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 10 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •