تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: چگونگی پشتیبان گیری از هارد 1 ترابایت بیرونی

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض چگونگی پشتیبان گیری از هارد 1 ترابایت بیرونی

با درود

دوستان من یک هارد بیرونی (اکسترنال) 1 تراباتی دارم به نام MY BOOK که مارکش WD هست. با توجه به اینکه گزارش خراب شدن این گونه هارد ها رو بارها و بارها دیدم

1- چه کارهایی باید انجام بدم که از این خرابی ها و از دست رفتن دادها جلوگیری کنم؟
    2- چگونه از این هارد پشتیبان گیری کنم تا اگر این رخداد پیش اومد داده ها رو بتونم برگردونم

با سپاس

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با درود

دوستان من یک هارد بیرونی (اکسترنال) 1 تراباتی دارم به نام MY BOOK که مارکش WD هست. با توجه به اینکه گزارش خراب شدن این گونه هارد ها رو بارها و بارها دیدم

1- چه کارهایی باید انجام بدم که از این خرابی ها و از دست رفتن دادها جلوگیری کنم؟
    2- چگونه از این هارد پشتیبان گیری کنم تا اگر این رخداد پیش اومد داده ها رو بتونم برگردونم

با سپاس
    سلام دوست من .
    هاردهاي وسترن از بالاترين كيفيت برخوردارن . ممكنه كه چند مورد خرابي داشته باشه كه اونهم مطمئنم كه به خاطر سهل انگاري كاربر هست ولي دليل نميشه كه به همه هاردها تعميم داده بشه . من خودم 6 تا هارد اكسترنال وسترن مدل elite دارم جمعها 10 ترابايت آرشيو فيلم و كارتون كه تا الان هيچ مشكلي نداشته . (يكي از هاردهارو از سال 88 تا الان دارم.)

در هرحال با توجه به تجربياتم چند نكته براي جلوگيري از خرابي پيشنهاد ميدم

بزرگترين دشمن هاردها ضربه ، تكان و گرماست پس وقتي هارد در حال كار هست اصلا تكونش ندين و همچنين دماي هارد رو با استفاده از نرم افزار چك كنين و اگر ميتونين يه فن قدرتمند پشت هارد بذارين كه در كاهش دما موثره !!!

تا حد امكان كابل usb رو به پشت مادربرد وصل كنين . چون پورتهاي جلوي كيس ممكن است بعلت اسمبل اشتباهي كابل داده و برق باعث سوختن هارد بشه . يعني در هنگام اسمبل ، نصاب ممكن هست كه كابل داده و برق رو جابجا نصب كرده باشه .

در هنگام خريد هارد جديد ، از سالم بودن جعبه مقوايي مطمئن باشيد چون ممكن هست قبل از خريد بارها زمين افتاده باشه .

با توجه به حجم بالاي آرشيو شما (يكترا) امكان رايت بر روي DVD اگر غير ممكن نباشد بسيار مشكل هست پس احتمالا مجبور هستين كه يه هارد اكسترنال ديگه بخرين براي بكآپ ، خيلي راحت از طريق كپي پيست كردن بكآپ بگيرين .
    Last edited by ata.royalfalcon; 01-06-2011 at 14:33.

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با سپاس راهنمایی خوبی بود و حتما انجامش می دم

ولی منظورم سامانه (سیستم) پشتیبان گیری بود که اگر یک زمانی چنین رخدادی پیش اومد بتونیم با اون داده ها رو بازگردانی کنیم. همون کاری که یک سری شرکت ها می کنند حتی هارد های سوخته شده و آتش گرفته شده و زمین خورده و ... رو هم بازآوری می کنند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •