سلام دوستان 
به دنبال سرعت واقعی هاردهای اکسترنال در بازار ایرانم. گفتم بد نیست سرعت هاردهای اکسترنال خودمون رو اندازه بگیریم و هرچند سیستم ها و در نتیحه شرایط آزمون هامون یکی نیست ، ولی فکر کنم به یه جمع بندی و نتیجه ی کلی خوبی بشه رسید.
نتیجه:
اعداد رو با نام کاربری دوستان در پست دوم قرار میدیم تا به راحتی با هم مقایسه کنیم.
چند نکته:
1- این تاپیک فقط و فقط برای هاردهای اکسترنال هستش، اگه دیدم لازمه برای هاردهای اینترنال و USB Flash Memory ها تایپیک جدا میزنیم.
2- تو این تاپیک فقط و فقط سرعت هاردها رو بررسی میکنیم. لطفا هرگونه سوال در مورد قیمت، موجودی بازار،از کجا بخریم و ... رو در تاپیک جامع
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطرح نمائید..gif)
2- حتما مشخصات هاردتون رو بصورت بولد شده بطور کامل ذکر کنید ، شامل: سازنده ، مدل ، ظرفیت ، ...
(اگه لینک سایت سازنده هم باشه که دیگه چه بهتر)
3- میزان خالی و یا پر و شلوغ بودن هارد تاثیر محسوسی روی سرعت Read و Write داره. اگه تست با هارد خالی انجام بشه ، نتایج واقعی تری حاصل میشه. در این رابطه این پست میتونه مفید باشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- تقریبا تمام هاردها شماره مدل( P/N) دارن که دقیقا مشخص میکنه شما چه ورژنی از مدل خاصی رو خریدید. بطور مثال در بسیاری مدل ها طی چند سال ، بدون تغییر نام مدل ، تغییراتی داده میشه. مثلا اضافه شدن usb3.0 .در نتیجه اگه شماره مدل رو هم ذکر کنیم خیلی ایده آله و دقیقا میشه فهیمد تست روی چه هاردی صورت گرفته؟
5- ما بنا رو بر این میذاریم که دوستان با USB2.0 تست میگیرن. اگه با USB1.0 یا USB3.0 تست گرفتید ، حتما زیر مشخصات هارد ذکر کنید.
نرم افزار تست کردن:
من چند بار از برنامه ی USBDeview استفاده کردم. نیازی به نصب نداره و فقط سه تا کلیک میخواد.
دوستان اگه برنامه ی خوبی میشناسن معرفی کنن ، که حرفه ای باشه و بتونه سرعت خواندن و نوشتن رو بخوبی اندازه بگیره.

البته اگه میتونستیم زمان مورد نیاز برای انتقال اطلاعات کوچیک (تا 2 گیگ) و هم فایل های بزرگ (تا 20 گیگ) رو تست کنیم خیلی ایده آل میشه. چون همون طور که میدونین نتایج کاملا فرق میکنه و خیلی از هارد ها در فایل های کوچیک با هم برابرن ولی در فایل ها بزرگ تفاوت ها ظاهر میشه یا برعکس.
لینک دانلود:
32 بیت:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
64 بیت:
کد:
راهنمای استفاده:
کد:
فعلا همین . . .