سلام
می خواستم بدانم که اگر کامپیوتر برای مدت طولانی (مثلا 3 یا 4 روز) روشن باشه، بیشتر چه قطعاتی از کامپیوتر آسیب می بینند؟ اصلا روشن بودن بیش از حد کامپیوتر کاری درست است؟
ممنون
سلام
می خواستم بدانم که اگر کامپیوتر برای مدت طولانی (مثلا 3 یا 4 روز) روشن باشه، بیشتر چه قطعاتی از کامپیوتر آسیب می بینند؟ اصلا روشن بودن بیش از حد کامپیوتر کاری درست است؟
ممنون
سلام
به نظر من مشكلي نداره كه به مدت طولاني روشن بمونه !!!
فقط دما رو كنترل كنين تا يه وقت داغ نكنه !!!
سیستم تهویه کیس مناسب باشه هیچ موردی پیش نمیادفقط شاید دردرازمدت باعث استهلاک بعضی ازقطعات بشه اونم به این زودی نه![]()
ما تو ایران عادت داریم سیستمها رو خاموش کنیم واگرنه جاهای دیگه معمولا در حالت اسلیپن و هر وقت خواستید روشن میکنین و ومستقیما وصل به اینترنتن. برای قطعات چونکه الکترونیکی هستند بله گرما مشکل افرین میشه واگرنه موردی نداره
آیا هارد دیسک که یکسره روشن هست و دیسکش و موتورش که در حال کار کردن هستند. زودتر خراب نمی شوند؟
آیا گرد و خاک زیاد هم باعث آسیب می شود؟
در ضمن:
من علاوه بر فن cpu و پاور از از دو فن دیگر که یکی در پشت کیس و دیگری در کنار کیس هست استفاده می کنم؟ ولی نمی دانم فن ها را از کدوم طرف نصب کنم؟ ( یعنی هر دو هوا را به داخل کیس بکشند یا از آن خارج کند.) کدام یکی درست است؟
سلام من سه چهار ماهه کامپیوترم رو خاموش نکردم (به خاطر دانلود)اگه دما بالا نباشه مشکلی پیش نمیاد
دوست عزیز یکی از فن ها رو به درون نصب کن و دیگری روی برعکس که هوای درون کیس هم خنک بمونه و هم اینکه گرما بیرون بره.
البته فکر صدای زیادش هم باش.
هارد قطعه ای است که بیشترین صدمه رو می بینه
البته اگه کارتهای زیادی داخل کیس نصب هست برای جلوگیری از گرمای زیاد پیشنهاد میکنم در تابستان کلا در کیس رو باز بذارید.
استفاده از دو فن دمنده و مکنده باعث گردش هوای درست میشه و شما کاره درستی میکنین.
خیر مشکلی نداره.
هارد قطعه مکانیکی است و مسلما در خطر ترین قطعه است ولی به این زودیا مشکل ایجاد نمیکنه.شما defg کردن یادتون نره و البته اسکن ویروس.
ما 2 تا سرور تو شرکت داریم که الان تقریبا 3 سالی میشه که روشنن و هیچ وقت خاموش نمیشن. هیچ اتفاقی هم براشون نیفتاده. البته هر چند وقت یکبار خاک گیری میشن و دماشون هم مرتب چک میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)