تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: اتصال دو Router به یک PC

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض اتصال دو Router به یک PC

سلام به همگی ،
    من دو تا روتر دارم ، یکی از روتر ها 100 مگ هست و اینترنت رو تامین میکنه .
    روتر دوم 300 مگ هست و تمام دوربین های مداربسته رو وصل کردم به اون .
    اگر قرار باشه روتر دوم از طریق روتر اول به کامپیوتری که نرم افزار کنترل دوربین ها رو کنترل میکنه وصل بشه ، پدر پهنای باند در میاد و همه تصاویر کند و فریم فریم میشند .

حالا من میخوام روتر دوم که دوربین ها روش هستند رو به از طریق یک LAN جداگانه به کامپیوتر وصل کنم ، همین طور میخوام روتر اول رو هم برای دسترسی اینترنت به همون کامپیوتر وصل کنم .

این طوری دوربین ها پهنای باند روتری که برای اینترنت هست رو حروم نمیکنند و زمانی که لازم داشته باشم دوربین ها رو از روی اینترنت ببینم ، خیلی راحت با وصل شدن به روتر اول میتونم از طریق پورت فورواردینگ وصل بشم به کامپیوتری که روش برنامه سرور نصبه و تصاویر اون کامپیوتر رو ببینم ، در نتیجه نه مشکلی برای دوبینها بوجود میاد (چون روی یک روتر دیگه دارند کار میکنند) و نه برای پهنای باند اینترنت من .

میشه یک راهی برای وصل کردن دو تا روتر به یک کامپیوتر بهم معرفی کنید طوری که مجبور نشم کانکشن ها رو Bridge کنم ، چون Bridge کردن باعث میشه فایروال و NAT از کار بیوفته و دردسر ساز میشه .

مرسی

پ.ن : پهنای باند اینترنتم 32 مگ هست .
    Last edited by sonixax; 31-05-2011 at 23:43.

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

اگه دو تا روتر رو به یه سوییچ بزنی چی میشه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

پول سوئیچ نمیخوام بدم
    میگم حالا سوئیچ هم مثل روتر Port Forwarding داره ؟ یا به این چیزها نیازی نداره ؟ چون من تا حالا با سوئیچ کار نکردم .

پروفشنال siyanor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    away from home

پيش فرض

سلام
    ميشه خواهش كنم توپولوژی نتوركت رو بذارى ,به نظر جالب مياد

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام
    ميشه خواهش كنم توپولوژی نتوركت رو بذارى ,به نظر جالب مياد
    من الان چه طوری توپولوژیشو بکشم ؟
    من اینجا یه چیزی حدود 60 تا دوربین دارم ، این 60 تا دوربین قراره از طریق شبکه به یک کامپیوتر وصل بشند که روی اون کامپیوتر ویدئو سرور Blue Iris نصب هستش .
    در عین حال قراره طرف با استفاده از سرویس DDNS بتونه خروجی ویدئو سرور رو روی اینترنت و از هر جایی ببینه .
    حالا اگر قرار باشه این دوربین ها از طریق همون روتری که پهنای باند اینترنت رو تامین میکنه (برای 10-12 تا کامپیوتر) به اون یه دونه کامپیوتری که ویدئو سرور روش نصبه وصل بشند ، پدر پهنای باند در میاد .
    برای همین میخوام دوربین ها از طریق یک شبکه ی مجزا به اون کامپیوتر وصل بشند و اینترنت هم از طریق یک شبکه ی مجزای دیگه .
    این طوری پهنای باند مصرفی دوربین ها روی اینترنت تاثیری نمیذاره .

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    away from home

پيش فرض

من توى شبكه هاى دوربينى اصلا كار نكردم ولى خوب يه سوال برام پيش اومد مگه دوست شما 24 ساعت به اون دوربين ها وصل هست (از اينترنت) چون تا وقتى وصل نباشيد كه هيچ پهناى باندى از اينترنت شما كسر نميكنه (من انجورى فكر ميكنم )شما در هر صورت داريد از همون اينترنتى استفاده ميكنيد كه بقيه كامپيوتر ها هم دارند استفاده ميكنند (يعنى يك خط اينترنت داريد) چه فرقى ميكنه كه شبكه مجزا باشه يا تو همون شبكه باشه ؟(اگه اشتباهى هست ببخشيد فقط ميخوام اطلاعاتم رو بالا ببرم , ممنون)

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من توى شبكه هاى دوربينى اصلا كار نكردم ولى خوب يه سوال برام پيش اومد مگه دوست شما 24 ساعت به اون دوربين ها وصل هست (از اينترنت) چون تا وقتى وصل نباشيد كه هيچ پهناى باندى از اينترنت شما كسر نميكنه (من انجورى فكر ميكنم )شما در هر صورت داريد از همون اينترنتى استفاده ميكنيد كه بقيه كامپيوتر ها هم دارند استفاده ميكنند (يعنى يك خط اينترنت داريد) چه فرقى ميكنه كه شبكه مجزا باشه يا تو همون شبكه باشه ؟(اگه اشتباهى هست ببخشيد فقط ميخوام اطلاعاتم رو بالا ببرم , ممنون)
    نه این طوری نیست .
    ما یک سری دوربین داریم که داره از انبار فیلم میگیره و اینها وصل هستند به یک کامپیوتر .
    وقتی که انبار تعطیله این شخص میخواد از طریق اینترنت اونجا رو ببینه ، اولش با DDNS درستش کردم ولی بعدش به اوپراتورمون گفتیم بهمون یک IP استاتیک مفت و مجانی داد

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    away from home

پيش فرض

یعنى الان يك خط اينترنت مخصوص براى دوربين ها دارى ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

یعنى الان يك خط اينترنت مخصوص براى دوربين ها دارى ؟
    نه ندارم ، یه روتر دارم که به اینترنت وصل نیست که دوربینها بهش وصله .
    یه روتر دارم که اینترنت رو تامین میکنه .
    حالا میخوام همزمان هر دوتا روتر رو وصل کنم به یه کامپیوتر که پهنای باندی که دوربین ها میگیرند از یک روتر جداگانه باشه نه روتری که اینترنت رو تامین میکنه .

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    away from home

پيش فرض

معذرت ميخوام ولى فكر نميكنى كه اگه همهشون (50 تا دوربين !!!) روى يك روتر باشه فرقى نداشته باش !!! اخه شما در هر صورت وقتى بخواهيد از اينترنت به اونا نگاه كنيد همون پهناى باند رو دريافت ميكنيه (اگه اشتباه ميكنم لطفا راهنمايى كنيد)
    ميگم ميتونى اين كار رو هم بكنى(البته اگه به صرفه باشه) دوربين ها و كامپيوترت رو به روتر اول وصل كن و تو تنظيمات روتر اول ,روتر دوم رو gatewayقرار بده (شايد مجبور شى براى بقيه دوربين ها هم همين كار رو بكنى) الان تو روتر دوم (كه به اينترنت وصل هستش) بك NATTING انجام بده (ip ها باید تو يك رينج باشند).نظرت چيه ؟

11. این کاربر از siyanor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •