تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: پارس elx و یا سورن elx

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض پارس elx و یا سورن elx

سلام دوستان ما الآن یه سمند lx مدل 86 داریم حالا بعد از 4 سال میخوایم ماشینمون رو عوض کنیم گرچه خیلی دوست داشتیم که یه ماشین تو رنج 20 تا 30 تومن بگیریم که متاسفانه دیگه پول جور نشد...(ماشین دست 2 نمی خوایم)
    حالا تو این رنج و با توجه به پیشفروش ایران خودرو این دوتا به نظرم خوب اومد....
    حالا به نظر شما کودومش خوب تره؟
    از یه نظر از سمند خسته شدیم.... خیلی یکنواخته.... از طرف دیگه پرشیا یکم زیاد شده....
    اگه میشه اونا رو از این لحاظ ها دسته بندی کنید یعنی بگید کدوم بهتره(انتظارمون از ماشین اینه که ماشین خوبی باشه دیگه یعنی خب تو ایران خیلی نمیشه از انتظار حرف زد چون خیلی تنوع ماشین نیست)
    1-قدرت موتور و شتاب(والله نمیدونم موتور سورنی که میفروشن کدومه اما ef7 نیست )
    2- امکانات به درد بخور(مثلا رنگ کمربند و این چیزا مهم نیست)
    3-دوام و استحکام بدنه
    4-راحتی در مسافرت
    5- ایمنی
    6-زیبایی از نظر شما
    با تشکر

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام دوستان ما الآن یه سمند lx مدل 86 داریم حالا بعد از 4 سال میخوایم ماشینمون رو عوض کنیم گرچه خیلی دوست داشتیم که یه ماشین تو رنج 20 تا 30 تومن بگیریم که متاسفانه دیگه پول جور نشد...(ماشین دست 2 نمی خوایم)
    حالا تو این رنج و با توجه به پیشفروش ایران خودرو این دوتا به نظرم خوب اومد....
    حالا به نظر شما کودومش خوب تره؟
    از یه نظر از سمند خسته شدیم.... خیلی یکنواخته.... از طرف دیگه پرشیا یکم زیاد شده....
    اگه میشه اونا رو از این لحاظ ها دسته بندی کنید یعنی بگید کدوم بهتره(انتظارمون از ماشین اینه که ماشین خوبی باشه دیگه یعنی خب تو ایران خیلی نمیشه از انتظار حرف زد چون خیلی تنوع ماشین نیست)
    1-قدرت موتور و شتاب(والله نمیدونم موتور سورنی که میفروشن کدومه اما ef7 نیست )
    2- امکانات به درد بخور(مثلا رنگ کمربند و این چیزا مهم نیست)
    3-دوام و استحکام بدنه
    4-راحتی در مسافرت
    5- ایمنی
    6-زیبایی از نظر شما
    با تشکر

سلام دوست گرامی.من گزینه های شما رو یک به یک جواب میدم.

1.قدرت موتور و شتاب(والله نمیدونم موتور سورنی که میفروشن کدومه اما ef7 نیست ):
    موتور پارس ELX همون موتور زانتیا 1800 CC با 16 سوپاپ هست و موتور سورن ELX از نوع XU7 یا همون 1800 CC سابق هست.پس اینجا از نظر قدرت و شتاب به راحتی پارس ELX برتری رو نشون میده.

2.امکانات به درد بخور(مثلا رنگ کمربند و این چیزا مهم نیست):
    هر دو خودرو امکاناتی در حد هم دارن و نمیشه گفت یکی آپشنی بیش از دیگری داره.

3.دوام و استحکام بدنه:
    از این نظر چون اتاق سورن ELX همون سمنده و سنکین تر و پرحجم تر هم هست نسبت به پارس از استحکام خوبی برخورداره.

4.راحتی در مسافرت:
    راحتی در مسافرت برای هردو خودرو میشه مثل همه.هردو جادار و صندوق مناسب فضای کافی برای سرنشین فراهم کردن.پس هردو مثل هم هستن در حالت معمول مگر اینکه دیگه راحتی در سفر برای شما ملاک های خاصی داشته باشه.

5.ایمنی:
    سورن ELX به دلیل وزن سنگین و بدنه ای محکمتر نسبت به پارس همچنین داشتن 2 ایربگ ایمنی بهتری رو فراهم میکنه.

6.از نظر زیبایی به نظر من پژو پارس تو تمام محصولات ایران خودرو برتری رو داره اما سورن ELX هم تغییراتی جالب نسبت به سورن معمولی داره در قسمت جلو که جذاب تر شده.
    اما از نظز زیبایی داخل خودرو پارس در مقابل سورن ELX هیچ حرفی برای گفتن نداره چون طراحی داخلی سورن ELX کاملا جدید و زیبا هست اما متاسفانه پارس هنوزم داره از طرح 405 استفاده میکنه . بزرگترین عیب پارس ELX همین طراحی ضعیف و قدیمی داخلش هست.

نتیجه:در نگاه کلی و دقیق میبینیم که سورن ELX برتری خودش رو نشون داد البته الان موتور تمام سورن ELX های که در بازار هست XU7 قدیمیه که در آینده هم با موتور TU5 و هم با موتور EF7 عرضه میشه.
    پارس ELX نسبت به قیمتش زیاد به صرفه نیست و افت زیادی داره و سورن ELX هم هنوز به جایی نرسیده که بشه در مورد افت قیمتش در بازار نظر داد.موفق باشید.

سورن ELX مدل 90 قیمت 17850000 تومان
    پژو پارس ELX مدل 90 قیمت 20500000 تومان

3. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

1.قدرت موتور و شتاب(والله نمیدونم موتور سورنی که میفروشن کدومه اما ef7 نیست ):
    موتور پارس ELX همون موتور زانتیا 1800 CC با 16 سوپاپ هست و موتور سورن ELX از نوع XU7 یا همون 1800 CC سابق هست.پس اینجا از نظر قدرت و شتاب به راحتی پارس ELX برتری رو نشون میده.

2.امکانات به درد بخور(مثلا رنگ کمربند و این چیزا مهم نیست):

5.ایمنی:
    سورن ELX به دلیل وزن سنگین و بدنه ای محکمتر نسبت به پارس همچنین داشتن 2 ایربگ ایمنی بهتری رو فراهم میکنه.

6.از نظر زیبایی به نظر من پژو پارس تو تمام محصولات ایران خودرو برتری رو داره اما سورن ELX هم تغییراتی جالب نسبت به سورن معمولی داره در قسمت جلو که جذاب تر شده.
    اما از نظز زیبایی داخل خودرو پارس در مقابل سورن ELX هیچ حرفی برای گفتن نداره چون طراحی داخلی سورن ELX کاملا جدید و زیبا هست اما متاسفانه پارس هنوزم داره از طرح 405 استفاده میکنه . بزرگترین عیب پارس ELX همین طراحی ضعیف و قدیمی داخلش هست.

نتیجه:در نگاه کلی و دقیق میبینیم که سورن ELX برتری خودش رو نشون داد البته الان موتور تمام سورن ELX های که در بازار هست XU7 قدیمیه که در آینده هم با موتور TU5 و هم با موتور EF7 عرضه میشه.
    پارس ELX نسبت به قیمتش زیاد به صرفه نیست و افت زیادی داره و سورن ELX هم هنوز به جایی نرسیده که بشه در مورد افت قیمتش در بازار نظر داد.موفق باشید.

سورن ELX مدل 90 قیمت 17850000 تومان
    پژو پارس ELX مدل 90 قیمت 20500000 تومان
    خیلی ممنون
    از یه طرف موتور پرشیا بهتره اما از قیافه ی متفاوت سورن هم نمیشه گذشت....
    میگم شتاب پارس elx واقعا 9 ثانیه س؟؟؟
    میگم کیفیت سواری کدوم بهتره؟؟؟تفاوت قدرت موتورشون چقدره؟محسوسه؟؟؟

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

3.دوام و استحکام بدنه:
    از این نظر چون اتاق سورن ELX همون سمنده و سنکین تر و پرحجم تر هم هست نسبت به پارس از استحکام خوبی برخورداره.

5.ایمنی:
    سلام!
    میشه در مورد اینکه چرا سنگینی یه خودرو نشون از ایمنی بیشترش هست یه خورده توضیح بدین؟
    مخصوصا اینکه وزن بیشتر خودرو باعث میشه که فرمانپذیری خودرو + ترمزگیری خودرو افت کنه
    مصرف سوخت بالاتر بره و کشش ماشین کمتر بشه
    در مورد پارس ELX هم ماشین خیلی خاصی نیست
    همون پرشیا خودمونه چرهخای عقبشو دیسکی کردن ورژن بهتر Xu7 که نمونه 16 سوپاپش هست رو روش گذشاتن که قدیما میگفتن وارداتی هست موتورش الان رو خدا میدونه!
    صندلی های کاملا برقی دارای گرم کن و سرد کن
    کامپیوتر سفری و ABS میشه اشاره کرد
    طرح داخلش هم من بیشتر نسبت به پارس سال و ELX های سال میپسندم چون توی اونها خشک هست
    میگم شتاب پارس elx واقعا 9 ثانیه س؟؟؟
    در مورد شتابگیری
    بعید میدونم توی تهران و با این وضعیت بنزین بشه به همچین عددی رسید
    ولی با بنزین مرغوب و رینگ های 14 و وضعیت سالم و تمیز بودن کلیه صافی ها و فیلتر ها و انژکتور ها و.... در سطح دریا شاید بشه به این عدد رسید
    توی شتابگیری هم کاملا نسبت به Xu7 های معمولی تفاوت محسوس هست
    + اینکه توی خرید ماشین اینقدر ها به این اعداد و ارقام و ... توجه نکن
    ببین از ماشین چی میخوای دقیقا اگه با ملاک هات و پول پرداختیت جور بود اونو بگیر

6. 3 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام!
    میشه در مورد اینکه چرا سنگینی یه خودرو نشون از ایمنی بیشترش هست یه خورده توضیح بدین؟
    من تا جایی که خودم تجربه داشتم سنگینی خودرو باعث شده خودرو راحت کف جاده بشنه.
    من با همین سمند هم امتحان کردم.
    البته من تصحیح میکنم اینجا که هر خودروی سنگینی دلیل بر ایمنی بیشتر نیست.
    ممنون از راهنماییتون.

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

همون پرشیا خودمونه چرهخای عقبشو دیسکی کردن ورژن بهتر Xu7 که نمونه 16 سوپاپش هست رو روش گذشاتن که قدیما میگفتن وارداتی هست موتورش الان رو خدا میدونه!
    صندلی های کاملا برقی دارای گرم کن و سرد کن
    سیستم گرم کن و سرد کن برای خودروهای صادراتی هست نمونه های بازار داخلی ندارن.
    موتورهاش هنوزهم وارداتی هست.

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اون اولا که تبلیغ میکردن می گفتن که گرم کن و سرد کن هم داره...

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

اون اولا که تبلیغ میکردن می گفتن که گرم کن و سرد کن هم داره...
    بله تبلیغ که میکنن خودرو رو کامل معرفی میکنن اما هنگام خرید میبینی اینطور نیست.
    مثلا همین سورن ELX رو میگفتن از اول موتور EF7 و بعد موتور TU5 روش نصب میشه اما میبینید که همون موتور XU7 قدیمی روش نصبه.
    به هر حال همینه دیگه کاریشم نمیشه کرد.

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست گلم پارس ELX سرد کن و گرم کن رو داره ولی سردکنش عملا بی فایدست و اصلا جواب نمیده ! همین سرد کن و گرم کن بعد از مدتی باعث ناراحتی راننده میشه ! ( اذیت میکنه ) البته من این موضوع رو توی ماشین پسر خالم دیدم . نمیدونم در مورد بقیه هم صدق کنه یا نه !
    موتور سورن ELX که XU7 هستش . ولی خوب توی امکانات و ایمنی پارس ELX در برابر سورن حرفی برای گفتن نداره و شدیدا سورن پیشنهاد میشه !!!
    البته محمد جان اینجوریام نیست . سیستم مالتی پلکس که توی سورن وجود داره ولی توی پارس نیست و ...

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من تا جایی که خودم تجربه داشتم سنگینی خودرو باعث شده خودرو راحت کف جاده بشنه.
    من با همین سمند هم امتحان کردم.
    البته من تصحیح میکنم اینجا که هر خودروی سنگینی دلیل بر ایمنی بیشتر نیست.
    ممنون از راهنماییتون.
    اینکه خودرو پایداری داشته باشه روی سطح جاده یا نداشته باشه زیاد به وزن مربوط نمیشه!
    یعنی خیلی کم ربط داره
    دلایل چسبندگی خودرو به زمین خیلی مختلف هست
    از ارتفاع و مرکز سقل خودرو گرفته تا نوع فنر بندی و شاسی و جلو بندی و لاستیک ها!
    نمونه های داخلی هم دارن
    البته نمونه های قدیمی تر یادمه نداشتن و البته گودی کمر رو پر میکردن
    نمونه های نسبتا جدید تر گودی کمر رو نداشتن و گرمکن و سرد کن رو داشتن که همونطور که محمد جان گفته سرد کنش عملا بی استفادست
    بد نیست
    ولی اگه روکش صندلی بندازین باید تعطیلش کنین
    نمونه های جدید رو هم که هوز زیارت نکردم
    دوست گلم پارس ELX سرد کن و گرم کن رو داره ولی سردکنش عملا بی فایدست و اصلا جواب نمیده ! همین سرد کن و گرم کن بعد از مدتی باعث ناراحتی راننده میشه ! ( اذیت میکنه ) البته من این موضوع رو توی ماشین پسر خالم دیدم . نمیدونم در مورد بقیه هم صدق کنه یا نه !
    موتور سورن ELX که XU7 هستش . ولی خوب توی امکانات و ایمنی پارس ELX در برابر سورن حرفی برای گفتن نداره و شدیدا سورن پیشنهاد میشه !!!

البته محمد جان اینجوریام نیست . سیستم مالتی پلکس که توی سورن وجود داره ولی توی پارس نیست و ...
    گرمکنش رو دوست دارم
    ولی به خاطر روکش صندلی تا الان فرصت نشده که از سرد کنش استفاده کنیم
    گرمکن هم با توجه به بخاری خانواده پژو ها(مشترک با سمند تا جایی که میدونم) که به جای گرم کردن میسوزونه نیازی نیست
    در مورد ایمنی فقط برای اطلاع خودم میپرسم
    چرا خانواده 405 که پرشیا هم جزش میشه حرفی برای گفتن در جلوی سورن نداره؟
    و اینکه سیستم مولتی پلکس مگه راحتی سرنشین ها رو به همراه میاره؟

13. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •