تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: آه خدای من Ramnit.H و Ramnit.A کمک

پروفشنال arash2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Abayland

پيش فرض آه خدای من Ramnit.H و Ramnit.A کمک

با سلام
    Ramnit.H
    Ramnit.a
    این 2 ویروس سیستم رو آلوده کرده از 4.0.314.0 nod استفاده میکنم آپدیت ولی آنقدر سیستم رو کند سرچ میکنه که .... دیشب گذاشتم صبح ساعت 11 نگاه کردم دیدم تازه درایو 2وم رو 60 درصدش رو سرچ کرده 2500 هم ویروس فوق رو پیدا کرده آه سیستم ABIT5200
    RAM2G هاردم 500 ساتا و گرافیک هم 9400 1G آیا برنامه ای هست که فقط این ویروس رو سریع سرچ و پاک کنه ؟
    اعصاب برا آدم نمیمونه هرکی میاد یو اس بی شو میزنه به سیستم کسی راهی داره که اصلا یو اس بی های کیس از کار بی افته هروقت خواستیم کار کنه یه برنامه گرفتم اونقدر مسخره بود USB Block v1.3.0 اول میشناخت یو اس بی رو بعد برنامه کار میکرد و پسورد میخواست ...
    Last edited by arash2006; 15-06-2011 at 13:48.

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

با سلام
    Ramnit.H
    Ramnit.a
    این 2 ویروس سیستم رو آلوده کرده از 4.0.314.0 nod استفاده میکنم آپدیت ولی آنقدر سیستم رو کند سرچ میکنه که .... دیشب گذاشتم صبح ساعت 11 نگاه کردم دیدم تازه درایو 2وم رو 60 درصدش رو سرچ کرده 2500 هم ویروس فوق رو پیدا کرده آه سیستم ABIT5200
    RAM2G هاردم 500 ساتا و گرافیک هم 9400 1G آیا برنامه ای هست که فقط این ویروس رو سریع سرچ و پاک کنه ؟
    اعصاب برا آدم نمیمونه هرکی میاد یو اس بی شو میزنه به سیستم کسی راهی داره که اصلا یو اس بی های کیس از کار بی افته هروقت خواستیم کار کنه یه برنامه گرفتم اونقدر مسخره بود USB Block v1.3.0 اول میشناخت یو اس بی رو بعد برنامه کار میکرد و پسورد میخواست ...
    دو فایل الوده رو در یه فایل فشرده قرار بده و در ویروس توتال اسکن کن ببین کدام انتی ویروس شناسایی میکنه اونارواز همون استفاده کن.
    میتونی از توی SafeMode هم درایو هارو انتخاب کنی و از منو راست کلیک قسمت اسکن کلین رو انتخاب کنی ببینی مشکل حل میشه.
    ضمنا اگر زیاد یو اس بی وصل میکنی از کسپر یا نورتون استفاده کن

3. این کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Abayland

پيش فرض

داداش من میگم NOD پاکشون میکنه من تا برم کنار یکیشون که اصلا وجودیتشون معلوم نیست NOD پاکش میکنه چجوری بعد فشردش کنم مشکلم اینه که نود کند اسکن میکنه درایوارو.......

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

14

داداش من میگم NOD پاکشون میکنه من تا برم کنار یکیشون که اصلا وجودیتشون معلوم نیست NOD پاکش میکنه چجوری بعد فشردش کنم مشکلم اینه که نود کند اسکن میکنه درایوارو.......
    هارد رو دفراگ کن بعد اسکن کن باید درست بشه

پروفشنال جاسم کدخدایی بنت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    بلوچستان

پيش فرض

سلام از این برنامه استفاده کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    309کیلوبایته

جزئیات ویروس

%UserProfile%\Local Settings\Application Data\<random>\
    %UserProfile%\Local Settings\Application Data\<random>\<random>.exe

اینام تو رجیستری

HKEY_CURRENT_USER\Software\AVSolution
    HKEY_CURRENT_USER\Software\AVSuitE
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\AVSolution
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\AVSuitE
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\PhishingFilter “Enabled” = “0″
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Internet Settings “ProxyOverride” = “<local>”
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Internet Settings “ProxyServer” = “http=127.0.0.1:5643″
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Internet Settings “ProxyEnable” = “1″
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run “<random>”
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run “<random>”

7. این کاربر از جاسم کدخدایی بنت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

درایو هات رو دیفرگ کن بعد کلین آپ شون بکن بعد برو سراغ آنتی ویروس و اسکن رو بزن
    اگه زیاد تغییر نکرد دیگه کاریش نمیشه کرد باید صبر کنی تا آنتی ویروست اسکن کنه

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Abayland

پيش فرض

درایو هات رو دیفرگ کن بعد کلین آپ شون بکن بعد برو سراغ آنتی ویروس و اسکن رو بزن
    اگه زیاد تغییر نکرد دیگه کاریش نمیشه کرد باید صبر کنی تا آنتی ویروست اسکن کنه
    داداش دیفرگ که خودش ساعتها زمان میبره این کلین آپ دیگه چیه چجوری کنم ؟
    بعد این ویروس مثل اینکه هر کاری کنی بازم میاد هرچی میکشم بازم تکثیر میکنه !!!!!!

---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------

سلام از این برنامه استفاده کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    309کیلوبایته

جزئیات ویروس

%UserProfile%\Local Settings\Application Data\<random>\
    %UserProfile%\Local Settings\Application Data\<random>\<random>.exe

اینام تو رجیستری

HKEY_CURRENT_USER\Software\AVSolution
    HKEY_CURRENT_USER\Software\AVSuitE
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\AVSolution
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\AVSuitE
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\PhishingFilter “Enabled” = “0″
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Internet Settings “ProxyOverride” = “<local>”
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Internet Settings “ProxyServer” = “http=127.0.0.1:5643″
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Internet Settings “ProxyEnable” = “1″
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run “<random>”
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run “<random>”
    آبای برنامت کار نمیکنه پاس میده جای دیگه!!!!!
    Last edited by arash2006; 15-06-2011 at 13:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •