تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: هرچی داشتم روی سیستم پاک شده چی کار کنم؟خواهشا جواب بدید

داره خودمونی میشه Meek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

5 هرچی داشتم روی سیستم پاک شده چی کار کنم؟خواهشا جواب بدید

سلام
    من دیروز بعد از ماه ها اومدم و ویندوزم رو عوض کردم
    بعد امروز هی رو سیستمم ارور میومد و توجهی نکردم همین یک ساعت پیش بود که اومدم کامپیوتر رو روشن کردم دیدم همه چی رو کامپیوترم پاک شده هیچی روش نصب نیست و فقط یه صفحه اومده و هی داره اسکن میکنه و انواع و اقسام ویروس رو کامپیوترم رو پیدا میکنه!

حتی به نت هم نمیشد وصل شد

اومدم ویندوزم رو عوض کردم الان میتونم به نت وصل بشم ولی کل درایو D که تمامی زندگیم داخلش بوده پاک شده

شکل ویندوز ویستا هم که نصب کردم شکل ظاهریش شبیه ویندوز 98 شده
    یعنی تولبارش و ظاهرش اصلا ویندوز ویستا نیست

راستی این درایو D که گفتم وقتی وارد my computer که میشم مثل قبلا فضایی که پر هست رو زده ولی وارد درایو empty

این عکسشه

چی کار کنم؟

ضمنا تا الان هیچ گونه آنتی ویروسی رو کامپیوترم نصب نکرده بودم ولی مشکلی هم نداشتم تا الان!

ممنون از این که وقت میذارید

خواهشا راهنمایی کنید کلی چیز مهم داشتم تو این درایو D

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

سلام
    من دیروز بعد از ماه ها اومدم و ویندوزم رو عوض کردم
    بعد امروز هی رو سیستمم ارور میومد و توجهی نکردم همین یک ساعت پیش بود که اومدم کامپیوتر رو روشن کردم دیدم همه چی رو کامپیوترم پاک شده هیچی روش نصب نیست و فقط یه صفحه اومده و هی داره اسکن میکنه و انواع و اقسام ویروس رو کامپیوترم رو پیدا میکنه!

حتی به نت هم نمیشد وصل شد

اومدم ویندوزم رو عوض کردم الان میتونم به نت وصل بشم ولی کل درایو D که تمامی زندگیم داخلش بوده پاک شده

شکل ویندوز ویستا هم که نصب کردم شکل ظاهریش شبیه ویندوز 98 شده
    یعنی تولبارش و ظاهرش اصلا ویندوز ویستا نیست

راستی این درایو D که گفتم وقتی وارد my computer که میشم مثل قبلا فضایی که پر هست رو زده ولی وارد درایو empty

این عکسشه

چی کار کنم؟

ضمنا تا الان هیچ گونه آنتی ویروسی رو کامپیوترم نصب نکرده بودم ولی مشکلی هم نداشتم تا الان!

ممنون از این که وقت میذارید

خواهشا راهنمایی کنید کلی چیز مهم داشتم تو این درایو D
    فایل ها توی سیستمت هستند اما هیدن شدن.اگر دیسک نجات کسپرسکی رو داری با اون سیستم رو اسکن کن بعد یه ضد ویروس قوی انتخاب کن اپدیت کن و فول اسکن رو انجام بده.از مالوربایت هممیتونی کمک بگیری جواب میده.
    ابتدا درایو مثلا c رو فرمت کنید و ویندوز سالم روش نصب کنید. بعد از این کار اصلا وارد هیچ درایو یا پوشه ای به جز درایو ویندوز جدیدی که نصب کردید نشید...
    حالا یک آنتی ویروس تقریبا آپدیت رو ویندوز نصب کنید و کل هارد رو باهاش جستجو کنید و هرچی که پیدا کرد پاک کنید. یادتون باشه که هنوز مجوز ورود به درایوها رو ندارید.

حالا این مسیری رو که میگم طی کنید: my computer رو باز کنید. از منوی tools گزینه folder options و view tab رو انتخاب کنید.گزینه hide protected operating system files رو پیدا کنید و تیکش رو بردارید. اخطار هم میگیرید که باید تایید کنید. اونقدر ok بزنید که folder option بسته بشه.
    عملیات : حالا روی my computer که باز کرده بودید روی درایو d از کلید win+E کمک بگیرید تا به روش خاصی explorer رو باز کنه. حالا میبینید که چندین پوشه و فایل مخفی تو درایو تون بوده که نمیتونستید ببینید.
    هر فایل با آیکن فایل اجرایی با نام های copy.exe و نیز host.exe و نیز پوشه با نام Recycled و نیز فایل autorun.inf رو که دیدید پاک کنید(shift_del)
    برای همه درایوهاتون این عملیات رو انجام بدید.
    دوباره به folder options برید و همون گزینه ای رو که غیر فعال کردید دوباره فعال کنید.
    در پایان سیستم رو restart کنید. دیگه از ویروس خبری نیست... میتونید مطمئن به کارهای روزمره مشغول بشید.
    برای اینکه پوشه های مخفی شده رو برگردونید یه دستور بهتون یاد میدم که رو تک تک درایوها انجام بدید و همه پوشه هاتون رو برگردونید: کلیدهای win+R رو بزنید. تو منوی run که ظاهر شده این دستور رو برای هر درایو بزنید و منتظر بشید تا پیام successful رو دریافت کنید و پنجره داس بسته بشه. بعد از اون همه اونچه رو که از دست داده بودید مجددا خواهید داشت:
    توضیح: D نام درایو هست که برای هر درایو جداگانه باید فرمان صادر بشه.
    اینم دستور
    attrib -r -h -s D:\*.* /d /s

انتی ویروس پیشنهادی من:
    نورتون-کسپر-کومودو-جی دیتا

3. این کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Meek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

واااااااییییییی دوست من نمیدونم چه طور ازتون تشکر کنم واقعا لطف بزرگی بهم کردید
    از این که نشستید و وقت گذاشتید و قدم به قدم توضیح دادید ممنونم و امیدوارم به هرچی میخواید برسید

فقط چند تا مشکل هست هنوز
    من رفتم انتی ویروس نورتون رو دانلود کردم و فول اسکن رو انجام دادم چند تا تروجان پیدا کرد و بعد آخر اسکن جلو هر تروجان زد resolve می خواستم ببینم این فول اسکن یعنی پاک شدن تمامی ویروس ها دیگه؟؟؟؟
    این فول اسکن یعنی تموم دیگه؟

بعد اینجا که فرمودید:

هر فایل با آیکن فایل اجرایی با نام های copy.exe و نیز host.exe و نیز پوشه با نام Recycled و نیز فایل autorun.inf رو که دیدید پاک کنید(shift_del)
    برای همه درایوهاتون این عملیات رو انجام بدید.
    من همین کار رو انجام دادم ولی هیچ فایلی با چنین پسوندهایی نبود که بخوام پاک کنم
    فقط من درایو c رو فرمت نکرده بودم و ویندوز رو چون چند ساعت قبل تر نصب کرده بودم دیگه نصب نکردم میخواستم ببینم آیا نیازه دوباره وینوز عوض کنم؟

و مورد اخر اینکه هنوز تولبارهای من شکل ویندوز 98 هستش و شکل ویندوز ویستا نیست مشکل از کجاست؟

به طور مثال شکلش این جوریه:

در آخر هم باز هم ممنونم از این همه لطفی که داشتید

5. این کاربر از Meek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

واااااااییییییی دوست من نمیدونم چه طور ازتون تشکر کنم واقعا لطف بزرگی بهم کردید
    از این که نشستید و وقت گذاشتید و قدم به قدم توضیح دادید ممنونم و امیدوارم به هرچی میخواید برسید

فقط چند تا مشکل هست هنوز
    من رفتم انتی ویروس نورتون رو دانلود کردم و فول اسکن رو انجام دادم چند تا تروجان پیدا کرد و بعد آخر اسکن جلو هر تروجان زد resolve می خواستم ببینم این فول اسکن یعنی پاک شدن تمامی ویروس ها دیگه؟؟؟؟
    این فول اسکن یعنی تموم دیگه؟

بعد اینجا که فرمودید:

من همین کار رو انجام دادم ولی هیچ فایلی با چنین پسوندهایی نبود که بخوام پاک کنم
    فقط من درایو c رو فرمت نکرده بودم و ویندوز رو چون چند ساعت قبل تر نصب کرده بودم دیگه نصب نکردم میخواستم ببینم آیا نیازه دوباره وینوز عوض کنم؟

و مورد اخر اینکه هنوز تولبارهای من شکل ویندوز 98 هستش و شکل ویندوز ویستا نیست مشکل از کجاست؟

به طور مثال شکلش این جوریه:

در آخر هم باز هم ممنونم از این همه لطفی که داشتید
    جواب سوال اول: درسته. همه الودگی های سیستم به صورتکامل از بین رفتن.
    جواب سوال دوم:اون فایل و پسوند ها رو گذاشتم تا اگر این نوع ویروس ها توی سیستم بودن دیگه خیال خودت و خودم راحت باشه که پاک شدن.
    جواب سوال سوم: بخاطر همین مشکل گفتمیندوزرو تعویض کن.
    جواب سوال اخر:این بخاطر خراب کاریاون ویروسها هست و بهتره ویندوزرو تعویض کنی.
    =============
    پیشنهاد من:
    ویندوز:windows seven home premium
    امنیتی:NortonInternetSecurity 2011
    اسکنر کمکی:Malwarebyte Antimalware
    جعبه شنی:SandBoxiePro 2011
    بهینه ساز:TuneUpUtilities 2011
    سوالی بود در خدمتم دوست عزیز
    راستی بعد از نصب ویندوز انتی ویروس رو نصب کن و باز یه فول اسکن بزن تا خیالت راحت بشه
    Last edited by AlexanderMahone; 31-05-2011 at 00:19.

7. این کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •