تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: آشنایی، بحث و نحوه ی استفاده: data:urls و موارد مرتبط به آن ?!~!؟

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

13 آشنایی، بحث و نحوه ی استفاده: data:urls و موارد مرتبط به آن ?!~!؟

دوستان امروز خودم تو یه سایتی دیدم از این متد استفاده کرده
    کنجکاو شدم ببینم چه کرده

یه سرچی زدم کدش رو به ه نتایجی رسیدم
    البته هنوز خودم نخوندم و نمیدونم ه خبره ولی به نظر چیز ساده و در عین حال جالبی میاد

اگر از دوستان هم کسی اطلاعاتی داره بیاد بزاره دوره هم استفاده کنیم

اینم لینک های گلیپینی که پیدا کردم در این مورد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    در مورد کاربردش هم در این حد بگم که با این کد میتونید بدونه کار اضافه برای تصاویر صفحتون حالت آینه ای شکل همراه با FADE ایجاد کنید

2. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

سلام
    به به، به به! اینقدر خوشم میاد از اینجور بحثهای پربار و علمی
    البته هنوز خودم نخوندم و نمیدونم ه خبره ولی به نظر چیز ساده و در عین حال جالبی میاد
    کار خوبی نکردی ادامه ش رو نخوندی نتیجه اش این میشه ::
    در مورد کاربردش هم در این حد بگم که با این کد میتونید بدونه کار اضافه برای تصاویر صفحتون حالت آینه ای شکل همراه با FADE ایجاد کنید
    ---

کاربردش یک چیزی فراتر از اینها است. البته همه مواردی که لازم هست بدونید در لینکهای بالا هست فقط من چند مورد کوچیک رو هم اضافه کنم اونوقت جالب تر هم میشه!
    این Data URI تقریبا میشه اینطور گفت که شما توی صفحات وب خودتون می تونید از طریق کدهای ------ انوع resource های مورد نظرتون رو ایجاد/لود کنید. مثلا یک عکس رو به کدهای ------ که در آموزشهای بالا موزش داده شده تبدیل میکنید و فقط کافیه بجای آدرس عکس، عکسهایی که به کد تبدیل شدن قرار بدید. نتنها عکس بلکه هر نوع فایلی میخواد باشه، و برای نمایش لازمه اش اینه که مرورگر فوق از اون نوع پشتیبانی کنه.
    یک قابلیت جالب دیگه ای که این data uri در اختیار ما قرار میده اینه که ما میتونیم خودمون با استفاده از JavaScript انوع فایلها رو ایجاد کنیم و به مرورگر برای نمایش در صورت ساپورت شدن توسط مرورگر و دانلود اگر مرورگر از اون نوع پشتیبانی نکنه! یعنی اگر شما بخواید میتونید توسط JavaScript فایلها و فرمتهای مختلف رو ایجاد کنید، مثلن فایل های فشرده شده مثل zip و tar ایجاد کنید و یا یک فایل pdf ایجاد کنید با محتوای دلخواه و تمامی اینها بصورت رانتایم ایجاد میشه و میتونید توسط تلفیقی از data uri و JavaScript اینکارها رو انجام بدید!

اگر میخواید عکس ها رو از این طریق لود کنید، بهتره چند نکته رو در نظر داشته باشید. اینکه سعی کنید هیچ وقت بصورت مستقیم عکسها/ریسورسها رو بصورت مستقیم در فایلهای html بصورت مستقیم بکار نبرید، چون نسبت به حجمی که فایلهای شما دارن ممکنه کدهای تبدیل شده هم بیشتر بشن و حجم صفحه ی شما افزایش پیدا میکنه و کش نمیشه. پس سعی کنید همیشه و هرجا از این قابلیت استفاده نکنید!

4. این کاربر از eAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ممنون امین
    رونق دادی به تاپیکه ما مدتهاست بچه ها رو ندیدم دیگه
    دیدن یه چهره آشنا باعثه تلطیف فضاس

امین من یه کانورتر آنلاین هم به ------ پیدا کردم
    منتها اینا چه کاربردی دارن؟ چون کدی که میده نیم متر هست بدتر حجیم میکنه که

یعنی باید همون معمولی عکس رو آپلود کنیم یه جا و بعد آدرسش رو به ------ بدیم؟

مورد بعد اینکه این کدی که به ما میده unique هست یا نه برای چند تاعکس هم کاربرد داره؟

یک قابلیت جالب دیگه ای که این data uri در اختیار ما قرار میده اینه که ما میتونیم خودمون با استفاده از JavaScript انوع فایلها رو ایجاد کنیم و به مرورگر برای نمایش در صورت ساپورت شدن توسط مرورگر و دانلود اگر مرورگر از اون نوع پشتیبانی نکنه! یعنی اگر شما بخواید میتونید توسط JavaScript فایلها و فرمتهای مختلف رو ایجاد کنید، مثلن فایل های فشرده شده مثل zip و tar ایجاد کنید و یا یک فایل pdf ایجاد کنید با محتوای دلخواه و تمامی اینها بصورت رانتایم ایجاد میشه و میتونید توسط تلفیقی از data uri و JavaScript اینکارها رو انجام بدید!
    اینا رو سر در نیاوردم
    یعنی چی ایجاد کنیم؟ نمونه کد میتونی بزاری بلاکه سر در بیاریم؟

اگر میخواید عکس ها رو از این طریق لود کنید، بهتره چند نکته رو در نظر داشته باشید. اینکه سعی کنید هیچ وقت بصورت مستقیم عکسها/ریسورسها رو بصورت مستقیم در فایلهای html بصورت مستقیم بکار نبرید، چون نسبت به حجمی که فایلهای شما دارن ممکنه کدهای تبدیل شده هم بیشتر بشن و حجم صفحه ی شما افزایش پیدا میکنه و کش نمیشه. پس سعی کنید همیشه و هرجا از این قابلیت استفاده نکنید!
    آره اتفاقا حرفه منم همینه
    جز اون اضافه کردن قابلیت فید این کد چه مزیتی میتونه داشته باشه؟
    من خودم کاربردش رو دنباله موتولی جات بودم اینجا دیدم:

کد:
    خیلی با برنامه نویسی سایتش حال میکنم پروژه ی عظیم و جالبیه

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

مرسی، معمولا این موقع از سال شروع امتحانای میان ترم و پایان ترم پیرمون میکنه! همین الان 4-5 تا تار موی سفید رو سرم سبز شده

ببین اون کانورتره می یاد خود عکس یعنی محتواش ( یعنی تر: بایت به بایت ) به کدهای ------ تبدیل میکنه، بعدا این محتوا رو باید با نوع فرمت مشخصش برای مرورگر قرار بدی تا بتونه اونو بخونه و نمایش بده. مرورگرها هم با یک الگوریتم مشخص این کدها رو دیکد میکنن و نمایش میدن. اگر برای ذخیره ی آدرس بود که دیگه بدرد نمی خورد. در مورد unique هم اگر برای آدرس در نظر نگیریمش، آره کوچیک ترین تغییری در عکس باعث تغییر در کدهای ------ میشه. حتی اگر 1 پیکسل از عکس رو به رنگ قرمز در بیاری!

برای ایجاد کردن باید همه چیز رو از پایه بنویسی. مثلا برای ایجاد کردن pdf ادوبی چه استانداردی رو قرار داده تو باید بیای همون استاندارد رو پیاده سازی کنی و بعدا برای نمایش به ------ تبدیل میکنی. بعنوان مثال این یک نمونه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این یک عکسو ببین:
    کد:
    اگر این کد رو توی آدرس بار مرورگر بزنی، عکس رو بهت نشون میده. ولی گاهی اوقت پیش می یاد که نرم افزاری یا پلاگینی برای خوندن فایلهای pdf نصب نیست، اونوقت اون کدها رو میتونی بصورت فایل ذخیره کنی. مثل دانلود کردن یک فایل.
    اون سایته فیلتره نتونستم ببینمش که دقیقن چیکار کرده ولی در اولین فرصت بررسی میکنم.

7. این کاربر از eAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

من چرا اینا رو ندیده بودم
    مرسی امین
    والا به نظرم که پیچیده میاد همچین شدم مقادیری -->
    چه کاریه خوب مگه آدم آزار داره
    مثله بچه آدم آپلود میکنه لینک میده دیگه
    بعد src ای چیزی ساپورت نمیکنه؟ اینطوری که باید آدم مستقیم تو خوده فایل ویرایش کنه همش

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

خب آره یه خرده پیچیده است، بیشتر برای کارهای خاصی ازش استفاده میشه. مثلا چند وقت پیش یک بنده خدایی دقیق یادم نیست، یک سرویسی برنامه ای نوشته بود که با استفاده از این تکنیک، میتونستی تمامی محتویات (کدها) یک صفحه وب ساده رو با استفاده از data uri تبدیل و اونو توی آدرس بار کپی کنی و نتیجه رو ببینی. البته محدودیتی هم از لحاظ کاراکتر وجود داشت، چون آدرس بارهای مرورگر تا یک تعداد کاراکتر خاصی رو قبول میکنن و بیشتر از اون امکانش وجود نداره.
    یا یک کارایی دیگه ای که داره، وقتی اشکالی رو با استفاده از HTML5 در Canvas ایجاد کرده باشی میتونی از data uri اشکال رو به عکس تبدیل و ذخیره کنی.
    من همیشه به یک اصل در برنامه نویسی پایبندم و اونم اینه که همیشه از تکنولوژیهایی که میاد/هست در جای خودش استفاده کنیم و در استفاده از اونها نه افراط کنیم و نه تفریط

درمورد src هم فعلن فکر نمیکنم چنین امکانی رو براش ایجاد کرده باشن.

10. این کاربر از eAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

مرسی
    آره این چیزاش به نظر بد نمیاد
    میگم امین مثلا همینی که گفتی یه سایت رو اینطوری با کد نشون بدی بعد سورس صفحه ای که مرورگر نشون میده همون سورس اولیه هست باز؟ یا انکود شدس

بعد اون صفحه ای که دادم رو اگه تونستی ببین
    اون افکت رو چی ریختی ایجاد کرده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

نه انکد شده نیست، چون باید برای مرورگر دیکد بشه تا قابل پردازش باشه.
    راستش من فعلن نمیتونم اون سایته رو ببینم، با gprs میام و نمتونم از وی پی n استفاده کنم. اگر میتونی از اونجایی که مدنظرته عکس بگیر و دورش خط بکش و اینجا نشون بده

13. این کاربر از eAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

مرسی
    والا عکسش گرفتنی نیست
    سورسش رو دیدم چیزه خاصی نداره
    این سایت چون کدنویسیسش طوریه که مستقیم اطلاعات رو از ftp لود میکنه مثلا برای یه آلبوم به ترتیب اطلاعات ترک ها رو از ie3tag های mp3 میگیره و نشون میده تو قسمته لیست فایل هاش
    بغلش هم اگر folder.jpg تو اون فولدر باشه نشون میده
    منتها اینا یه افکت دادن که پایین این folder.jpg اندازه نصفه تصویر اصلی عکس حالته انعکاسی داره
    حالا کدهاش احتمالا همونایی هست که توش هست
    فقط نمیدونم این کد فقط برای فایل های به نام folder.jpg جواب میده یا ...
    راستی پسونده فایلی هم که نشون میده png هست

15. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

اگر منظورت فقط انعکاس تصویر باشه که خب میتونی خیلی راحت از canvas و یا svg استفاده کنی! به احتمال زیاد این سایتی هم که گفتی یکی از همین روش ها رو استفاده کرده، چون نمیشه به تنهایی بشه با data uri ، همونطور که قبلا هم گفتم بشه اینکار رو انجام داد. مثلن این یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایجاد شده.

اگر میخوای به عکسهات انعکاس بدی میتونی با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توسط Canvas و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توسط SVG اینکار رو انجام بدی، ولی نکته ای که هست این کتابخونه ها معمولا حجم وبسایت رو بالا میبرن، بجاش میتونی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی که با استفاده از Canvas برای عکسها انعکاس ایجاد میکنه.

17. این کاربر از eAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •