با سلام خدمت همه دوستان
من یه برنامه می خوام بنویسم که یه پورت نرم افزاری را به پورت سخت افزاری RS232 ارتباط بده و من بتونم اطلاعات رو روی اون پورت بریزم
لطفا کمکم کنید
با سلام خدمت همه دوستان
من یه برنامه می خوام بنویسم که یه پورت نرم افزاری را به پورت سخت افزاری RS232 ارتباط بده و من بتونم اطلاعات رو روی اون پورت بریزم
لطفا کمکم کنید
باید از امکانات کلاس System.IO.Ports.SerialPort استفاده کنی. کار سختی نیست فقط باید یه سری تنظیمات اولیه مطابق با استاندارد پورت انجام بدی و بقیه اش دیگه مثل کار با بخشهای دیگه IO هست.
با تشکر از pezhmax
از این کلاس استفاده کردم
ولی مشکل من اینه که :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیستم من این پورت تو برای RS232 باز نمی کنه
Last edited by sasan_1364; 30-05-2011 at 10:45.
تو آدرس زیر یه ترمینال هست که میتونی باهاش پورتتو چک کنی:
به نظرم این مشخصاتی که وارد مردی کامل نیستن.مثلا پارامترهای RTS و DTR رو مقدار دهی نکردی. اینا بسته به ارتباط Half Duplex و ... متفاوتن. البته این پارامترها باید منطبق با دیوایس ارتباطیت هم باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن اگر از مبدلهای USB به Serial استفاده میکنی. مطمئن شو که درایورش درست نصب شده و رو COM1 تنظیم شده. در غیر این صورت تو کدت اسم پورت رو عوض کن.
نکته آخر این که این پورتی که داری باهاش کار میکنی باید آزاد باشه. یعنی هیچ برنامه با سرویس دیگه ای بازش نکرده یاشه. اگر پورتی که داری بازش میکنی وجود نداشته باشه یا توسط یه برنامه دیگه اشغال شده باشه تو نمیتونی بازش کنی (معمولا COM1 توسط مودم اشغال هست.)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)