تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: با LPG ماشین هی خاموش میکنه !

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

5 با LPG ماشین هی خاموش میکنه !

سلام دوستان

دوستان ما یه پنج شش ماهی هست یه 405 گرفتیم که اون بنده خدایی که ماشین قبل از ما دستش بوده برداشته و برا
    این کبسول LPG گذاشته ! این چند وقتی که دست ما بود مقاومت کرده بودیم و همش با بنزین می رفتیم تا که دیگه نشد
    امروز رفتیم LPG زدیم بعد دوتا چیز جلب توجه می کرد !

یکی اینکه خداوکیلی ماشین با LPG خیلی سرحال تر میشه ! یه جورایی حار میشه ماشین !
    دوم اینکه بعد از اینکه گاز زدیم حرکت که می کردیم بیشتر موقع ها اگه توی حرکت پام رو یکدفعه از روی گاز بر می داشتم
    دور موتور ماشین که بر می گشت روی صفر ماشین خاموش می شد (دنده خلاص) ! حتی یه بار با سرعت صد و ده بیست ها امتحان
    کردم خاموش شد ! با بدبختی توی حرکت روشنش کردم ! و همینطور وقتی ماشین توی دنده باشه و پام رو از روی گاز
    بر می دارم یه صدایی خفیفی که تقریبا شبیه آونگ ساعت هستش (تق تق) از ماشین شنیده میشه ! این در حالی هست
    که ماشین با بنزین هیچ مشکلی نداره و کاملا عادیه !

حالا اگه کسی تجربه ای چیزی داره لطفا راهنمایی کنه ببینم این مشکل از چیشه !؟

پروفشنال MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جایی به اسم ایران

پيش فرض

اتفاقا من هم همین مشکل رو با cng دارم ولی ماله من در حدی هستش که وقتی ماشینو خلاص میکنم دور موتور میاد رو صفر و خاموش میشه حتی بعضی مواقع روی بنزین هم این مشکلو دارم .
    خودم احتمال میدم از سنسور در جا باشه
    دوستانم یه کمکی بکنن ببینیم مشکل از چیه

پروفشنال MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جایی به اسم ایران

پيش فرض

کسی نمیخواد احیانا نظری جوابی چیزی بده؟

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان

دوستان ما یه پنج شش ماهی هست یه 405 گرفتیم که اون بنده خدایی که ماشین قبل از ما دستش بوده برداشته و برا
    این کبسول LPG گذاشته ! این چند وقتی که دست ما بود مقاومت کرده بودیم و همش با بنزین می رفتیم تا که دیگه نشد
    امروز رفتیم LPG زدیم بعد دوتا چیز جلب توجه می کرد !

یکی اینکه خداوکیلی ماشین با LPG خیلی سرحال تر میشه ! یه جورایی حار میشه ماشین !
    دوم اینکه بعد از اینکه گاز زدیم حرکت که می کردیم بیشتر موقع ها اگه توی حرکت پام رو یکدفعه از روی گاز بر می داشتم
    دور موتور ماشین که بر می گشت روی صفر ماشین خاموش می شد (دنده خلاص) ! حتی یه بار با سرعت صد و ده بیست ها امتحان
    کردم خاموش شد ! با بدبختی توی حرکت روشنش کردم ! و همینطور وقتی ماشین توی دنده باشه و پام رو از روی گاز
    بر می دارم یه صدایی خفیفی که تقریبا شبیه آونگ ساعت هستش (تق تق) از ماشین شنیده میشه ! این در حالی هست
    که ماشین با بنزین هیچ مشکلی نداره و کاملا عادیه !

حالا اگه کسی تجربه ای چیزی داره لطفا راهنمایی کنه ببینم این مشکل از چیشه !؟
    بخاطر تنظیم یا شاید بشه گفت اشکال در واحد الکترونیکی سیستم سوخت گاز ماشینه.حتی ماشین صفر که نمایندگی معتبر CNG روش کپسول و متعلقات باکیفیت گذاشته هم اینشکلیه تا چه برسه.....
    اگه خیلی جدی نیست مداراش کنی اگه جدیه ببر یک نمایندگی نصب کپسول تا چک کنه و اگه چیپ اصلیش مشکل داره عوضش کنه

پروفشنال MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جایی به اسم ایران

پيش فرض

بخاطر تنظیم یا شاید بشه گفت اشکال در واحد الکترونیکی سیستم سوخت گاز ماشینه.حتی ماشین صفر که نمایندگی معتبر CNG روش کپسول و متعلقات باکیفیت گذاشته هم اینشکلیه تا چه برسه.....
    اگه خیلی جدی نیست مداراش کنی اگه جدیه ببر یک نمایندگی نصب کپسول تا چک کنه و اگه چیپ اصلیش مشکل داره عوضش کنه
    ولی من رو بنزین هم این مشکل رو دارم.
    سنسور درجارو هم باز کردم و تمیزش کردم ولی مشکل حل نشد
    منظورت از چیپ اصلی سیستم گاز چیه؟ سیستم گاز ماشین چک کردم مشکلی نداره

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

كثيف شده ديافراگت

برو بده به يه اينكاره برات باد بگيره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •