تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: من چنتا فایل PSD رو دانلود کردم ، اما وقتی با فتوشاپ اجراشون می کنم اررور رو میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishoolii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

13 من چنتا فایل PSD رو دانلود کردم ، اما وقتی با فتوشاپ اجراشون می کنم اررور رو میده

دوستان عزیز جایی برای طرح سوال و مشکل نبود در رابطه با PSD ها ، به خاطر همین عذر میخوام که اینجا سوالمو میپرسم...

من چنتا فایل PSD رو دانلود کردم ، اما وقتی با فتوشاپ اجراشون می کنم این اررور رو میده:

لطفا راهنمایی کنید چه کنم تا مشکل برطرف شه ، چون حجم فایل های بسیار بالاست و کلی وقت برای دانلود کردنشون گذاشتم....

ممنون

داره خودمونی میشه graphic pix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    اگه ترجمه كنيد مشخصه كه ارور چي ميگه. ميگه كه فونت هايي كه توي اين فايل استفاده شده تو سيستم شما موجود نيست و ميگه كه قبل از باز شدن فايل بايد اونا رو با فونت هاي نزديك به فونت هايي كه نيستند جايگزين بكنه . اگه مي خواين كه فونت ها عوض نشن بايد فونت هايي كه نيستند رو تشخيص بدين و پيداشون كنيد ( دانلود كنيد يا ...) و تو پوشه فونت ويندوز كپي كنين.همين

3. این کاربر از graphic pix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishoolii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون دوست من ، آخه فکر نمی کردم فایل PSD به خاطر نبود فونت کلا اجرا نشه و هیچیش لوود نشه. حالا این که شد مثل پیدا کردن سوزن توو انبار کاه!! بشینم کلی فونت دانلود کنم به این امید که فونت به کار رفته توو این PSD جزء اونها باشه؟؟؟

راستی ، ربطی به ورژن فوتوشاب نمیتونه داشته باشه؟ واسه من CS3 هست ، مثلا ممکنه روی CS4 یا 5 اجرا شه؟ یا کلا گیرش فقط به همون فونته؟؟؟

داره خودمونی میشه graphic pix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اين ارور فقط به خاطر گم شدن فونته به ورژنش ربطي نداره
    اوكي رو بزن فايل بايد باز بشه فقط فونت نوشته تغيير ميكنه
    براي پيدا كردن اين سوزن تو انبار اگه نميشه فونت رو تشخيص بدي كه اسمش چيه تو انجمن بپرس دوستان شايد بدونن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •