سلام یه گوشی میخوام باچهار مشخصه:
1- شیک باشه و کیفیت ساختش خوب باشه( خیلی مهمه)
2-باتریش خوب باشه
3-اس ام اس زیاد بگیره
4-صدای رنگ خورش زیاد باشه
این 2720fold چطوره؟قیافش که خیلی خوبه ولی ریویو ازش تو هیچ سایتی ندیدم.کسی داره راهنمایی کنه؟
ممنون![]()
سلام یه گوشی میخوام باچهار مشخصه:
1- شیک باشه و کیفیت ساختش خوب باشه( خیلی مهمه)
2-باتریش خوب باشه
3-اس ام اس زیاد بگیره
4-صدای رنگ خورش زیاد باشه
این 2720fold چطوره؟قیافش که خیلی خوبه ولی ریویو ازش تو هیچ سایتی ندیدم.کسی داره راهنمایی کنه؟
ممنون![]()
سلام دوست من به نظر من حدودا 10 تا بیشتر خرج کن sony ericsson zylo رو بگیر .. خیلی شیک و خوشدست و زیباست تو این رنج قیمت .. کیفیت ساختش عالیه و باتریش و صدای زنگ خورش خوبه متوسط به بالاست .. و دیگه اینکه اس ام اس هم تاحالا توجه نکردم چندتا میگیره ولی زیاد میگیرهبرو بخر پشیمون نمیشی
![]()
ممنون
از نزدیک دیدمش به نظرم اسلایدش زود خراب میشه.
مموری هم روش نیست.
به نظرم nokia x2 بیشتر می ارزه.
نمیدونم ولی به نظر شما x2 شیکه یا اینکه باتریش خوبه؟ دوربینش هم که عمرا 5 باشه .. من چند وقتی هست که zylo رو دارم هیچ تغییری نکرده صفحه نمایشش هم 2.6 هستش دوربینش 3.2 خوبه ..
نه دوست من سوتفاهم نشه.
من نمیگم x2 بهتره.دوربین نمیخوام.من میخوام کل هزینم بشه 100-120
آیپاد 4 دارم.یه گوشی جمعو جور میخوام که ویزگیهای بالا رو داشته باشه.
این صدا و باتری zylo در حد کدوم گوشی هست؟
مرسی
خوب که اینطور صداش زیاد نیست میشه گفت متوسط هستش باتریش هم برای من با استفاده معمولی 3روز جواب میده ولی در کل اگر صدا خیلی برات مهمه نگیر![]()
آقا این 2720 یا 7020 یا jalou کسی نداشته یه راهنمایی کنه.
مرسی
اقا کسی نظری نداره؟
نوکیا 3710 تو بازار هست؟
c1-01 چطوره؟
کسی نظر نمیده؟
سلام دوباره شانس شما من بازم نظر میدم دوست عزیز .. بد شانسی دیگهc1-01 نسبت به قیمتش بسیار گوشیه خوبیه من چند روزی دستم بود باتریه خیلی خوبی هم داشت ولی فارسی نداشت عربی و هندی و زبان های عجیب غریبی داشت در مجموع با این قیمت امکانات خوبی داره
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)