تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: چند روز ديگه عروسيمه بابا كمك

داره خودمونی میشه sghamgosar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض چند روز ديگه عروسيمه بابا كمك

سلام دوستان عزيز. من قصد خريد دوربين دارم برندش مهم نيست دوربين با كيفيتي باشه هم عكاسي هم فيلمبرداري اما بيشتر عكاسي عالي داشته باشه .بودجه هم تا 400 تومان . قبلا مطرح كردم اما دوستان كم لطفي كردن و پاسخ ندادن.نظر خودم sx210 هست چون تعريفشو زياد ديدم توسايتها. خواهش ميكنم راهنمايي كنيد و اگه بهتر ازين هست بگيد نيازم فوريه. اول ازدواج جريان آبروريزي نشه!!!!!!!!!!! ممنون از همه عزيزان گلم كه اينجا زحمت ميكشن. منتظرممممممممممممممممم
    Last edited by sghamgosar; 28-05-2011 at 08:53.

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزيز. من قصد خريد دوربين دارم برندش مهم نيست دوربين با كيفيتي باشه هم عكاسي هم فيلمبرداري اما بيشتر عكاسي عالي داشته باشه .بودجه هم تا 400 تومان . قبلا مطرح كردم اما دوستان كم لطفي كردن و پاسخ ندادن.نظر خودم sx210 هست چون تعريفشو زياد ديدم توسايتها. خواهش ميكنم راهنمايي كنيد و اگه بهتر ازين هست بگيد نيازم فوريه. اول ازدواج جريان آبروريزي نشه!!!!!!!!!!! ممنون از همه عزيزان گلم كه اينجا زحمت ميكشن. منتظرممممممممممممممممم
    سلام دوست عزيز . ان شاء الله كه خوشبخت بشيد . با اين بودجه بهترين انتخاب مي تونه همين SX210 باشه . فقط براي كارت حافظه دقت كن كه حتما سرعت بالا بگيري . مثلا كلاس 6 يا كلاس 10 . موفق باشي .

3. 2 کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مرسي گلم از جوابت. ميشه يكم بيشتر توضيح بدي؟ خيلي وارد نيستم اينكه كلاس 6 يا 10 بگيرم چه مزايايي داري و كلا چه لوازمي همراهش بايد بگيرم . من همدان هستم اگه محل مطمئني سراغ داريد بگيد ازونجا بگيرم. در مورد نوع مارك حافظه و ساير لوازم هم راهنماييم كنيد. مموري چند گيگ بگيرم؟ يه دنيا ممنون . دوستاي ديگه هم اگه نظري دارن بگن ممنون ميشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه compi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوربین فقط canon

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

مرسي گلم از جوابت. ميشه يكم بيشتر توضيح بدي؟ خيلي وارد نيستم اينكه كلاس 6 يا 10 بگيرم چه مزايايي داري و كلا چه لوازمي همراهش بايد بگيرم . من همدان هستم اگه محل مطمئني سراغ داريد بگيد ازونجا بگيرم. در مورد نوع مارك حافظه و ساير لوازم هم راهنماييم كنيد. مموري چند گيگ بگيرم؟ يه دنيا ممنون . دوستاي ديگه هم اگه نظري دارن بگن ممنون ميشم.
    مموری معمولا 8 گیگ مناسبه بیش از 40 دقیقه فیلمبرداری با رزولیشن کامل
    برای عکس هم که مشکلی نداری
    البته با عرض پوزش از دوست عزیزم samin این مدل با اکثر مموری های موجود بازار کار میکنه
    و احتیاجی به مموری سرعت بالا نداری من خودم مموری HP کلاس 4 گرفتم 8 گیگ و عالیه
    البته کلاس 6 یا 10 هم بگیری بد نیست ولی اگر اختلاف قیمتشون زیاد بود همون کلاس 4 هم بدون مشکل برات کار میکنه

7. 2 کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

samin &vvc عزيز خيلي خيلي ممنون از راهنمايي هاتون. قيمت اين دوربين چنده ؟ به نظرتون با گارانتي بگيرم؟ چطوري از اصل بودنش مطمئن شم؟چه نكاتي رو موقع خريد رعايت كنم ؟اخه اينجا هر مغازه اي ساز خودشو ميزنه قيمتهاي متفاوت و تعريف و تمجيدهاي متفاوت از جنساي يك مدل ميشه.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مموری معمولا 8 گیگ مناسبه بیش از 40 دقیقه فیلمبرداری با رزولیشن کامل
    برای عکس هم که مشکلی نداری
    البته با عرض پوزش از دوست عزیزم samin این مدل با اکثر مموری های موجود بازار کار میکنه
    و احتیاجی به مموری سرعت بالا نداری من خودم مموری HP کلاس 4 گرفتم 8 گیگ و عالیه
    البته کلاس 6 یا 10 هم بگیری بد نیست ولی اگر اختلاف قیمتشون زیاد بود همون کلاس 4 هم بدون مشکل برات کار میکنه
    سلام دوست عزيز . فرقي نداره مموري كلاس چند باشه . هر كلاسي باشه پشتيباني مي كنه فقط موقع فيلمبرداري مشكل پيش مياد . به خاطر همين گفتم كلاس بالاتر بگيره .

10. این کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

samin &vvc عزيز خيلي خيلي ممنون از راهنمايي هاتون. قيمت اين دوربين چنده ؟ به نظرتون با گارانتي بگيرم؟ چطوري از اصل بودنش مطمئن شم؟چه نكاتي رو موقع خريد رعايت كنم ؟اخه اينجا هر مغازه اي ساز خودشو ميزنه قيمتهاي متفاوت و تعريف و تمجيدهاي متفاوت از جنساي يك مدل ميشه.
    خدمات گارانتي تو ايران ضعيفه . به خاطر همين اگه بدون گارانتي هم بگيري مشكلي نداره فقط قبلش تست كن ببين مشكلي نداشته باشه . قيمتش در حال حاضر با گارانتي متفرقه تقريبا 390000 تومنه كه اگه يه كارت حافظه 8 گيگ و يه كيف معمولي هم بهش اضافه كني حدود 420000 تومن برات در مياد .
    Last edited by Samin_System; 28-05-2011 at 12:49.

12. 2 کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مرسي samin جان. ببخشيدا اينقدر سوال ميكنم. من توي انتخابم خيلي سخت سليقم. اين مدل بهترين انتخابه ديگه؟ يعني با خيال راحت برم بخرم ديگه؟ راستي كابلي چيزي لازم نداره واسه ديدن فيلم هاش ؟ فقط يه كارت حافظه بگيرم و كيفش؟

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

خدمات گارانتي تو ايران ضعيفه . به خاطر همين اگه بدون گارانتي هم بگيري مشكلي نداره فقط قبلش تست كن ببين مشكلي نداشته باشه . قيمتش در حال حاضر با گارانتي متفرقه تقريبا 390000 تومنه كه اگه يه كارت حافظه 8 گيگ و يه كيف معمولي هم بهش اضافه كني حدود 420000 تومن برات در مياد .
    خدمات گارانتی این شرکت حداقل،خیلی عالیه
    من خودم SX210 دارم،با گارانتی و بیمه ایده آل
    تا الان حدود 110 هزار تومن بدون دردسر و اذیت از گارانتی و بیمه اش استفاده کردم
    دوست عزیز شما با گارانتی و بیمه ایده آل بگبر (حتما)
    وقتی دوربینت مشکل پیدا کرد قدرش رو میدونی
    شما SX210 بگیر،دو جور داره Made in china و Made in japan
    دومی رو بگیر،ضمنا باطری و شارژر هم باید چینی باشه اگه دیدی زده ژاپن بدون تقلبیه
    یه مساله ای هم بهت بگم،حتما تا روز قبل از عروسیت (ایشالله با سلامتی ) حداقل 200-3 تا باهاش عکس بگیر،وگرنه عکس های روز عروسی بهت تو ذوقی میزنن،اگر یاد بگیری با مود Manual این دوربین کار کنی مطمئن باش عالی جواب میده
    با گارانتی و بیمه ایده آل تو تهران حدود 390 تومن گیر میاد که با یه مموری خوب 8 گیگ میشه حدود 420 تومن
    پیشنهاد من بهت اینه که اگه میتونی بیای از تهران بخری چون خودم جی مطمئن و با وجدان سراغ دارم که تا حالا 2 تا از همین دوربین ازش خریدم و نامردی نکرده
    ضمنا یه پیشنهادم اینکه چون اول کارته و میخوای عکسات حتما خوب دران (عکس عروسی بد بشه شدید ضد حاله ) یه سه پایه هم بگیر که عکسات مات نشن،برای اونم باید حدود 30 تومن هزینه کنی

بازم اگه سوالی بود بپرس در خدمتتم
    Last edited by pooria-ir; 28-05-2011 at 13:37.

15. 3 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •