تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 25 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 243

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1390-1391 | پیش فصل

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1390-1391 | پیش فصل

فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1390-1391 | پیش فصل

لیگ فوتبال ایران

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لیگ برتر (جام خلیج فارس)

کد:

جام حذفی (آزاد سازی خرمشهر)

کد:

لیگ آزادگان

کد:

...

2. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

هنوز که مسابقات جام حذفی تموم نشده که تاپیک جدید زدید؟؟؟!!!!

رضا نوروزي: سه پيشنهاد عربي و يک پيشنهاد اروپايي دارم

من در حال حاضر بازيکن فولاد هستم و بايد نهايت تلاشم را انجام دهم تا قهرمان جام‌حذفي شويم.

رضا نوروزی آقای گل فوتبال ایران حالا با چند پیشنهاد جالب‌توجه از تیم‌های داخلی و خارجی مواجه شده است. این در حالی است مسوولان باشگاه فولادخوزستان هم نگران جدایی نوروزی هستند و باید دید سرانجام این بازیکن سال آینده در کدام تیم بازی خواهد کرد.
    آقای گل لیگ ایران در مورد پیشنهادهایش می‌گوید: «چند تیم لیگ‌برتری به دنبال جذب من هستند و پیشنهادهای دیگری هم دارم. سه پیشنهاد عربی دارم که به مربوط به کشورهای امارات، قطر و کویت می‌شود. در ضمن یک پیشنهاد اروپایی هم دارم که این پیشنهاد وارد مراحل جدی‌تری شود.»
    او ادامه می‌دهد: «من از حالا دوست ندارم در مورد این مسائل صحبت کنم، چون بازیکنی نیستم که اهل بازارگرمی باشم. من در حال حاضر بازیکن فولاد هستم و باید نهایت تلاشم را انجام دهم تا قهرمان جام‌حذفی شویم.
    نوروزی در پایان حر‌ف‌هایش می‌گوید: «فعلا منتظر برنده دیدار سپاهان – پرسپولیس هستیم، ولی برای ما فرقی ندارد که با کدام تیم بازی کنیم. هدف ما قهرمانی است و امیدوارم در نهایت به این هدف برسیم.»

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

10 اعلام‌قوانين نقل‌ و انتقالات ليگ يازدهم

عزیزالله محمدی در گفتگو با مهر با بیان اینکه فصل نقل و انتقالات لیگ یازدهم پس از فینال جام حذفی و از روز 19 خرداد آغاز خواهد شد اظهار داشت: قوانین نقل و انتقالات برای لیگ یازدهم نسبت به فصل قبل بدون تغییر خواهد بود و این موضوع را به اطلاع باشگاه ها نیز رسانده ایم.

رئیس سازمان لیگ برتر در خصوص این قانون که بازیکنان تیم های سقوط کرده به لیگ دسته اول، لیگ برتری محسوب می شوند یا نه، گفت: این قانون تغییری نکرده و بازیکنان سه تیم پاس همدان، پیکان قزوین و استیل آذین جزو بازیکنان سهمیه لیگ برتری محسوب می‌شوند و هر باشگاه نیز مجاز به استفاده از 6 بازیکن لیگ برتری خواهد بود.

وی در خصوص قانون منع استفاده از دروازه بان خارجی از سوی تیم های لیگ برتری اظهار داشت: پس از بحرانی که تیم های ملی ما در پست دروازه بانی با آن روبرو بودند، قانون ممنوعیت بکارگیری دروازه بانان خارجی در لیگ برتر اعمال شد و در طول سه فصل گذشته این قانون در لیگ برتر به اجرا درآمد و در فصل آینده نیز اعمال خواهد شد.

محمدی با تاکید دوباره بر رعایت سقف 350 میلیون تومان برای قرارداد مربیان و بازیکنان لیگ برتری به باشگاه‌ها هشدار داد که در تنظیم قراردادها دقت کافی داشته باشند و از تنظیم قراردادهای صوری خودداری کنند چرا که سازمان لیگ با هرگونه تخلفی در این زمینه قاطعانه برخورد خواهد کرد و بازیکنانی که سقف تعیین شده را رعایت نکنند با محرومیت یکساله روبرو خواهند شد.

رئیس سازمان لیگ برتر همچنین در خصوص ارزیابی خود از بازدید ناظران AFC از تیم‌های لیگ برتر ایران گفت: به نظر من با وجود اینکه برخی باشگاه های شهرستانی لیگ با مشکلاتی در زمینه ورزشگاه ها و امکانات سخت افزاری روبرو بودند ولی در مجموع تاکنون ارزیابی ناظران AFC از لیگ برتر ایران مثبت بوده با این همه امیدواریم تا با افزایش امتیازات بازرسان AFC از باشگاه‌های لیگ برتری چهار سهمیه خود را در لیگ قهرمانان آسیا تکرار کنیم.

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

10 اعلام‌قوانين نقل‌ و انتقالات ليگ يازدهم

عزیزالله محمدی در گفتگو با مهر با بیان اینکه فصل نقل و انتقالات لیگ یازدهم پس از فینال جام حذفی و از روز 19 خرداد آغاز خواهد شد اظهار داشت: قوانین نقل و انتقالات برای لیگ یازدهم نسبت به فصل قبل بدون تغییر خواهد بود و این موضوع را به اطلاع باشگاه ها نیز رسانده ایم.

رئیس سازمان لیگ برتر در خصوص این قانون که بازیکنان تیم های سقوط کرده به لیگ دسته اول، لیگ برتری محسوب می شوند یا نه، گفت: این قانون تغییری نکرده و بازیکنان سه تیم پاس همدان، پیکان قزوین و استیل آذین جزو بازیکنان سهمیه لیگ برتری محسوب می‌شوند و هر باشگاه نیز مجاز به استفاده از 6 بازیکن لیگ برتری خواهد بود.

وی در خصوص قانون منع استفاده از دروازه بان خارجی از سوی تیم های لیگ برتری اظهار داشت: پس از بحرانی که تیم های ملی ما در پست دروازه بانی با آن روبرو بودند، قانون ممنوعیت بکارگیری دروازه بانان خارجی در لیگ برتر اعمال شد و در طول سه فصل گذشته این قانون در لیگ برتر به اجرا درآمد و در فصل آینده نیز اعمال خواهد شد.

محمدی با تاکید دوباره بر رعایت سقف 350 میلیون تومان برای قرارداد مربیان و بازیکنان لیگ برتری به باشگاه‌ها هشدار داد که در تنظیم قراردادها دقت کافی داشته باشند و از تنظیم قراردادهای صوری خودداری کنند چرا که سازمان لیگ با هرگونه تخلفی در این زمینه قاطعانه برخورد خواهد کرد و بازیکنانی که سقف تعیین شده را رعایت نکنند با محرومیت یکساله روبرو خواهند شد.

رئیس سازمان لیگ برتر همچنین در خصوص ارزیابی خود از بازدید ناظران AFC از تیم‌های لیگ برتر ایران گفت: به نظر من با وجود اینکه برخی باشگاه های شهرستانی لیگ با مشکلاتی در زمینه ورزشگاه ها و امکانات سخت افزاری روبرو بودند ولی در مجموع تاکنون ارزیابی ناظران AFC از لیگ برتر ایران مثبت بوده با این همه امیدواریم تا با افزایش امتیازات بازرسان AFC از باشگاه‌های لیگ برتری چهار سهمیه خود را در لیگ قهرمانان آسیا تکرار کنیم.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

منبع خبر را ذکر کنید./
    عدم رعایت = حذف پست.
    201- منبع مطالب و اخبار را حتما ذکر کنید و ترجیحا لینک صفحه حاوی اون‌ها رو بصورت غیرفعال قرار دهید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس از نشست مسئولان سازمان ليگ با نمايندگان AFC
    مس سرچشمه امكان حضور در ليگ برتر فوتبال را ندارد

تيم فوتبال مس سرچشمه که به تازگي به ليگ برتر صعود کرده نمي‌تواند در اين مسابقات حضور داشته باشد.

به گزارش خبرگزاري فارس، با تاکيد نمايندگان کنفدراسيون فوتبال آسيا به فدراسيون فوتبال ايران، باشگاه هاي حاضر در ليگ برتر نمي توانند به طور همزمان از يک شرکت يا ارگان فعاليت داشته باشند و بايد تا قبل از 11 شهريور تکليف چنين تيم هايي مشخص و هر يک به طور مجزا داراي هيات مديره و اسپانسرهاي جدا شوند.
    در ليگ برتر ايران تيم هاي پرسپوليس و استقلال با اين مشکل روبه‌رو هستند و AFC به سازمان ليگ برتر اعلام کرده بايد تکليف مديريت اين دو باشگاه تا زمان تعيين شده مشخص شود.
    تيم مس سرچشمه کرمان نيز که زير نظر شرکت صنعت مس کرمان اداره مي شود به دليل حضور تيم مس کرمان در ليگ برتر نمي تواند در اين رقابت ها حضور داشته باشد و به طور حتم بايد امتياز اين تيم واگذار شود.
    عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ برتر در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس با اعلام اين خبر اظهار داشت: من با انتقال تيم ها موافق نيستم اما وقتي موضوعي مثل مس سرچشمه و مس کرمان پيش مي آيد بايد انتقال امتياز صورت گيرد. مسئولان تيم مس سرچشمه مي توانند امتياز تيم خود را به يک تيم هم استاني خود مثلا به تيم گل گهر سيرجان واگذار کنند. سازمان ليگ درباره انتقال امتياز اين تيم هيچ توصيه اي به اين باشگاه نمي کند و آنها خودشان بايد تصميم بگيرند. در خصوص اين انتقال منع قانوني وجود ندارد و سه سال پيش به هيات هاي فوتبال ابلاغ شده که تحت چه شرايطي انتقال امتياز صورت گيرد.

19 خرداد تکليف منشوري‌ها روشن مي‌شود
    نيكبخت‌واحدي مجوز بازي در ليگ برتر را به‌دست آورد

هافبک فصل گذشته تيم فوتبال صباي‌قم مشکلي براي بازي در ليگ برتر آينده ندارد.

به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا نيکبخت واحدي هافبک فصل گذشته صباي قم که در اواسط فصل به دلايلي محروم شد و نتوانست به بازي خود ادامه دهد براي فصل آينده مشکلي براي قرارداد بستن با تيم هاي ليگ برتري ندارد.
    عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ در گفت‌وگو با فارس اين خبر را اعلام کرد و ادامه داد: همچنين قرار است 19 خرداد تکليف بازيکنان و مربياني که طبق منشور اخلاقي نمي توانند در ليگ برتر به فعاليت خود ادامه دهند مشخص شود.

http://www.varzesh3.com/

8. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض چرا هزینه های هنگفت فوتبالی رو یارانه ای نمی کنند؟

آیا با این جریان که:

باید پول های هنگفتی که در باشگاه های گوناگون فوتبالی و والیبالی و غیره از جیب کارخانه ها و وزرات های ملی خرج می شه و از سال آینده هم می خوان پول از طرف تلوزیون به باشگاه ها بدن را به خود مردم بدن و اگر هر کسی خواست به این بخش ها کمک کنه و هر کس هم نخواست پولی که حق خودش هست رو و پول نفت خودش هست رو در چیزهای دیگه خرج کنه

همداستان (موافق) هستید یا خیر؟

10. این کاربر از pashangparsi6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

آیا این طرح میخواد اجرا بشه یا اینکه فقط در حد یه پیشنهاد هست؟

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض بهترین راه حل برای قضیه مبلغ بالای قرار داد فوتبالیست ها نسبت به دیگر ورزشکاران

این تاپیک یه جورایی نظر سنجی تشریحی هست! راه حلی که فکر میکنید بهترین راه حل هست رو با ذکر دلیل بگید و اینکه آیا این شرایط درسته که یه فوتبالیست قراردادش چند برابر یه ورزشکار در یه رشته دیگه باشه و اینکه آیا با سقف قرارداد برای فوتبالیست ها موافقید و دیگر بحث ها در این زمینه....

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

از نظر من تنها راه حل این موضوع بایکوت مدیران عامل تیمهای لیگ برتری هست برای بازیکنانی با قیمت کاذب ( که البته به هرحال یکی زیرش میزنه برای جذب بازیکن مذکور ) ، مگر اینکه اتحادیه ای منظم داشته باشیم برای رسیدگی و نظارت بر عملکرد مدیران عامل که البته پر واضح هست که بازهم مساله شبیه سقف قرارداد و پولهای زیر میزی که در قرار داد ذکر نمیشه بوجود میاد .

اقبال عمومی به فوتبال و به تبع اون مطرح تر بودن مجموعه ی اون در سراسر نقاط دنیا ( به غیر از آمریکا) باعث این میشه که دستمزدها کاملا متفاوت باشه با سایر رشته ها . آمریکا کشوری خاص هست که ورزش اولش فوتبال نیست و بسکتبال و فوتبال آمریکایی در اون حرف اول رو می زنند ( البته فوتبال آمریکایی رو نسل رو به میانسالی آمریکا علاقه ی بیشتری داشتند و دارند) و MLS به هیچ وجه تا الان توفیق و حرفی برای گفتن نداشته ، به خصوص وقتی گردش های مالی حیرت آور NBA رو بررسی میکنیم .

سقف قرارداد هم که کاملا مضحک هست ، به فرض که سقف قرارداد 350 در نظرگرفته بشه ، به راحتی میشه دورش زد . به بازیکنی که 500 قراردادش بوده 150 در قالب پیش پرداخت پرداخت میشه و بدون ذکر در قرارداد ( ومزیتش این هست که مالیات قرارداد هم شاملش نمیشه ) و 350 هم قرارداد ، زیر پاگذاشتن سقف هم قابل اثبات نیست .

به هرحال مسائل بی سابقه ای مانند سقف قرارداد و منشور تنها از عزیزالله محمدی برمیاد نه یک تشکیلات منظم و سازماندهی شده . /
    Last edited by Ezel; 01-06-2011 at 22:02.

14. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 25 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •