سلام به همگی
آقا ما یه کافی نت داریم با 6 تا کلاینت.الآن یه هفته هست که سرور ما یه دفعه هنگ میکنه و صفحه گیر میکنه و فقط باید ریست بدم. رم هم عوض کردم درست نشد.
از اساتید می خوام کمکم کنید.ممنون
سلام به همگی
آقا ما یه کافی نت داریم با 6 تا کلاینت.الآن یه هفته هست که سرور ما یه دفعه هنگ میکنه و صفحه گیر میکنه و فقط باید ریست بدم. رم هم عوض کردم درست نشد.
از اساتید می خوام کمکم کنید.ممنون
ویندوز رو عوض کنید و اسکن ویروس هم بکنید
هنگ کردن علت های دیگه ای مثل دمای بالا ی قطعات هارد گرافیک و پاور ضعیف و حتی مادربورد هم میتونه باشه
ولی مشکل شما بیشتر فکر کنم نرم افزاری باشه و ویروسه
من آنتی ویروسم nod . آپدیت هم هست اسکن کردم ولی باز هم درست نشد.با برنامه دمای قطعات رو گرفتم همه طبیعیه ولی گرافیگ از همون اول بدون کار کردن 70 درجه است. میتونه مشکل از اون باشه .بازم ممنونم.
اگربدون کارکرد دماش 70 باشه که یک علتش همونه شما سیستم کلا یک گردگیری کنید به وسیله هوای فشرده بعد گرافیکم ازتو اسلات داخل مین دربیارین کلا با هوای فشرده اونم تمیز کنید فنشم یکم روغن کاری کنید بعد به وسیله یک برنامه مثل hwinfo32 اگرگرافیکتون فن داره دور فن گرافیک کنترل کنیدازقسمت sensor برنامه و عکسش اینجاقراربدین بهتره درضمن یک برنامه فریزروسیستم نصب باشه بد نیست مثل دیپ فریز
لینک دانلود hwinfo32
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by jafarian; 28-05-2011 at 10:20.
گرافیکم 9400 که فن نداره.دیپ فریزم نمی تونم نصب کنم چون سروره و من همیشه دانلود دارم بهد فکر نمی کنم از ویروس باشه
به نظرتون میتونه از هارد باشه چون وقتی زیاد تو درایو ها می رم هنگ می کنه و وقتی فقط تو برنامه handy cafe هستم و هیچ کاری نمی کنم هنگ نمی کنه ولی تا میرم تو یه قسمت از هارد هنگ می کنه .
شما اول ازهمه یک عکس به وسیله همین برنامه hwinfo32 ازتپ sensor برنامه اینجا قراربدین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)