تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید بهترین پردازنده برای تقسیم کار بین هسته ها

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

14 راهنمایی برای خرید بهترین پردازنده برای تقسیم کار بین هسته ها

ببینید یک دستگاه هستش که با یک نرم افزار کنترل میشه که کلا کارهای محاصباتی و رندرهای سنگین انجام میده.
    حالا ما مجبوریم هر 6 ماه کامپیوتر متصل به این دستگاه رو به روز کنیم و جدیدترین قطعات رو براش بخریم.
    اما مشکل اینه که ورژن جدید این نرم افزار هم که هر 2 ماه میاد باز هم فقط از یک هسته ی CPU استفاده میکنه و این باعث میشه از یک چهارم قدرت پردازنده استفاده بشه. (الان که یک 4 هسته ای داره)
    حالا با توجه به اینکه این مشکل حل شدنی نیست بهترین پردازنده که بتونه بازده بسیار بالایی در این شرایط داشته باشه چیه؟ قیمتش مهم نیست.
    شنیدم AMDها این مشکل رو حل کردند.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینید یک دستگاه هستش که با یک نرم افزار کنترل میشه که کلا کارهای محاصباتی و رندرهای سنگین انجام میده.
    حالا ما مجبوریم هر 6 ماه کامپیوتر متصل به این دستگاه رو به روز کنیم و جدیدترین قطعات رو براش بخریم.
    اما مشکل اینه که ورژن جدید این نرم افزار هم که هر 2 ماه میاد باز هم فقط از یک هسته ی CPU استفاده میکنه و این باعث میشه از یک چهارم قدرت پردازنده استفاده بشه. (الان که یک 4 هسته ای داره)
    حالا با توجه به اینکه این مشکل حل شدنی نیست بهترین پردازنده که بتونه بازده بسیار بالایی در این شرایط داشته باشه چیه؟ قیمتش مهم نیست.
    شنیدم AMDها این مشکل رو حل کردند.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    با فرض اینکه نمیدونم این مشکل حل شده و همینطور مشکل استفاده نرم افزار تنها فقط از یک هسته:
    یعنی منظورتون اینه که یه CPUی تک هسته ای قوی میخواهید؟

ابهام: میشه بپرسم چه نرم افزار و سیستمی هستش؟ و خیلی عجیبه که میگید فقط از یک هسته استفاده میکنه!! مگه دست نرم افزاره؟! CPU خودش باید تعیین کنه که چطور عمل کنه، نه یه نرم افزار! به چز نرم افزارهای booster

3. این کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

اگر از تک هسته نرم افزار استفاده میکنه معلوم باید دارای فرکانس بالاتر و کش بیشتر باشه

5. این کاربر از sasan816 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

یعنی منظورتون اینه که یه CPUی تک هسته ای قوی میخواهید؟
    نه یک CPU معمولی. یعنی هنوز تک هسته ای هایی هستند که خیلی قوی باشند؟ خیلی خیلی قوی.
    ابهام: میشه بپرسم چه نرم افزار و سیستمی هستش؟ و خیلی عجیبه که میگید فقط از یک هسته استفاده میکنه!! مگه دست نرم افزاره؟! CPU خودش باید تعیین کنه که چطور عمل کنه، نه یه نرم افزار! به چز نرم افزارهای booster
    نرم افزارش تخصصی پزشکیه با نام Romexis که بله با اینکه الان مثلا خیلی پیشرفت داشته ولی مطمئن هستم که هنگان رندر فقط از یک هسته استفاده میکنه چون مانیتورینگ گذاشتم و فقط یکی از هسته ها پردازش داشت و بقیه بدون فشار بود.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر از تک هسته نرم افزار استفاده میکنه معلوم باید دارای فرکانس بالاتر و کش بیشتر باشه
    بله یا یک همچین CPUای باید باشه یا یک CPU که خودش بتونه این عمل رو انجام بده.

همون جریان نسل جدید CPUهای AMD چی بود که میگفتند این مشکل رو حل کرده؟ سری Core i9 اینتل چی؟ اونها نمیتونند مشکل رو حل کنند؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه یک CPU معمولی. یعنی هنوز تک هسته ای هایی هستند که خیلی قوی باشند؟ خیلی خیلی قوی.

نرم افزارش تخصصی پزشکیه با نام Romexis که بله با اینکه الان مثلا خیلی پیشرفت داشته ولی مطمئن هستم که هنگان رندر فقط از یک هسته استفاده میکنه چون مانیتورینگ گذاشتم و فقط یکی از هسته ها پردازش داشت و بقیه بدون فشار بود.
    کد:
    بله یا یک همچین CPUای باید باشه یا یک CPU که خودش بتونه این عمل رو انجام بده.

همون جریان نسل جدید CPUهای AMD چی بود که میگفتند این مشکل رو حل کرده؟ سری Core i9 اینتل چی؟ اونها نمیتونند مشکل رو حل کنند؟
    من فرق بین تک هسته ای و معمولی رو نمیفهمم! اینا که جفتشون یکیه!
    من یه چیزی بهتون بگم؟ هیچ کجای دنیا همچین مشکلی بیان نشده!!
    core i9یی در کار نیست.

به این سوال ها جواب بدید تا دقیق بهتون بگم:
    1- شخصا مانیتورکردید دیگه؟ با چه نرم افزاری؟
    2- چرا هر 6 ماه یکبار سیستم رو عوض می کنید، سیستمتون واقعا کند میشه یا؟
    3- چه میزان هزینه ای رو صرف CPU می کنید؟
    4- این سیستمو مورد نیازشه، درسته؟
    کد:
    بسته به استفاده اش نوشته core 2 duo یا بهتر و...

8. این کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

شما یدونه Phenum ii X2 565 بگیر که 125 تومنه و بلک ادیشن هست! الان تک هسته ای قوی نداریم!
    مادربدتون چیه؟

10. این کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

من فرق بین تک هسته ای و معمولی رو نمیفهمم! اینا که جفتشون یکیه!
    من یه چیزی بهتون بگم؟ هیچ کجای دنیا همچین مشکلی بیان نشده!!
    core i9یی در کار نیست.

به این سوال ها جواب بدید تا دقیق بهتون بگم:
    1- شخصا مانیتورکردید دیگه؟ با چه نرم افزاری؟
    2- چرا هر 6 ماه یکبار سیستم رو عوض می کنید، سیستمتون واقعا کند میشه یا؟
    3- چه میزان هزینه ای رو صرف CPU می کنید؟
    4- این سیستمو مورد نیازشه، درسته؟
    نه منظورم از معمولی قدرتشه. یعنی میگم تک هسته ای معمولی نباشه. قوی باشه.
    با خیلی نرم افزارها میشه چک کرد. اصلا از روی سرعتش میشه فهمید. چون رندر کردنهاش با CPU دوهسته ای که فرکانس بالاتری داره سریعتره تاچهار هسته ای با فراکنس پایین تر.

هر 6 ماه یکبار به روزش میکنیم چون باید بهترین پردازنده رو داشته باشه تا سریعتر عمل کنه. الان هم خیلی سریعه ولی سریعتر لازم داریم.

هزینه ملاک نیست. مواقع خرید معمولا قویترین پردازنده رو انتخاب و خریداری میکنیم.

بله اینه ولی این Best نیست بازم.این در حد Recomended هستش.
    اگر نه 2ترابایت هارد به صورت Raid رو توی دو سه ماه مصرف میکنه.
    بسته به استفاده اش نوشته core 2 duo یا بهتر و...
    نه پایینتر سیستم 3D رو زده که همونطور کهگفتم Recomended هست و باز هم Best نیست.
    کد:
    شما یدونه Phenum ii X2 565 بگیر که 125 تومنه و بلک ادیشن هست! الان تک هسته ای قوی نداریم!
    مادربدتون چیه؟
    اگر CPU کارایی مورد نظر رو داشته باشه و از سیستم فعلی بهتر جواب بده مادربرد براش میخریم. فقط باید مطمئن باشیم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=ebicross;6132850]

/QUOTE]

شما اون حرفمو خوندین که گفتم هیچ جای دنیا همچین مشکلی درمورد تک هسته کار کردن گفته نشده رو خوندین؟!
    مشکل باید از یه جای دیگه باشه!!
    نرم افزار پشتیبانی نداره؟ میدونید بهترین کار چیه؟ خودتون پزشکی هستید و خدا رو شکر زبانتون خوبه، پس یه ایمیل بنویسید و مشکلتون رو به سازنده نرم افزار بفرستید.

13. این کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

یکی از بهترین 2 هسته ای های بازار 565 هست!
    در غیر این صورت Core i3 یا core 2 duo هم هست! در کل باید دید که برنامه مورد نظر شما چیه و نیاز سخت افزاریش چیه!

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

خوب
    نررم افزار های بیشماری هستند که فقط برای کار با یک هسته بهینه شدن
    شاید بهتر هست بگم که نرم افزار های کمی هستن که برای کار با چند هسته بهینه شدن

اما در مورد مشکل شما :
    درحال حاضر دو نسل وجود داره که می تونه مشکل شما را تا حدودی حل کنه

1-فناوری توربو بوست از اینتل
    2-فناوری توربو کور از AMD

ولی طبق تست هایی که من انجام دادم با وجود اینکه طرفدار AMD هستم ولی در حال حاضر فناوری اینتل بسیار پیشرفته تر و بهتر عمل می کنه(حالا اگر مورد ابهامی برای دوستان بود سر فرصت بیان می کنم)

من دو تا توصیه می کنم

1-صبر کنید نسل جدید پردازنده های AMD وارد بازار بشن تا با سبک و سنگین کردن وضعیت اونها را هم بررسی کنیم
    2-اگر عجله برای خرید دارید من پردازنده i7 2600K را با یک برد H67 با قیمت مناسب توصیه می کنم که در نرم افزار مد نظر شما فرکانس هسته تحت فشار افزایش پیدا می کنه و عمل پردازش سریعتر انجام میشه

البته یک راه هوشمندانه تر هم هست
    با خرید یک فن مناسب 2 هسته این پردازنده را غیر فعال کنید و دو هسته باقیمانده را تا فرکانس های بالا اورکلاک کنید مثلا چیزی حدود 5 گیگاهرتز

موفق باشید

16. 4 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •