تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: پیشنهاد مادربورده سازگار با پردازنده AMD تا سقفه 440 تومان

داره خودمونی میشه amirpsx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی خونه

پيش فرض پیشنهاد مادربورده سازگار با پردازنده AMD تا سقفه 440 تومان

سلام دوستان ! من شغلم میکسو صدا برداری هست نرافزاری که باهاش کار میکنم میکنم احتیاج به سیستم قوی داره چون با پلاگین هایی کار میکنم که حجمشون تا 150 گیگ هم میره ! مادر بورده خودم m2n-sli -deluxe هست که قصده فروششم دارم ! مشکلم ز اینجا شروع شد که تو سایته asus که رفتم یه اپدیت بیوس داده بود و نوشته بودد که با این اپدیت سی پی یویه amd AM3 تا سقفه 955 ساپورت میشه منم این سی پی یو رو تهیه کردم و بایوس هم آپدیت کردم منتهی به خاطر محدودیت چیپست مادر بوردم به زور میاد بالا و فرکانس شده 800 مگاهرتز تازه setup bios هم فریز میکنه به خاطره همین هزینه ای در نظر گرفتم برا مادربورد حدود 400 تومن که امیدوارم کافی باشه !! در ضمن از شما هم که وقت میزارین جواب میدین ممنونم ! با تشکر DJ Amirpsx

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

شما با این بوجه اگه برین سراغ اینتل خیلی بهتر جواب میده!
    سی پی یو تون رو بفروشین!

3. این کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

400 تومن برای کادربرد به نظرم یکم زیاد هست
    به هر حال با قیمت کمتر از این هم بورد های دیگه ای هستند که کار شما را راه می اندازند
    من خودم سالها ا کامپیوتر برای میکس صدا استفاده کردم و به شما می گم که این هزینه برای مین خیلی افزایش کارایی خاصی به شما نمیده!!
    دو تا توصیه به شما می کنم !!!
    1-صبر کنید تا نسل جدید پردازنده های amd وارد بازار بشن که از قرار معلوم از نظر قدرت پردازش و نوع معماری خیلی پیشرفته هستند و هم برد و هم پردازنده را تعویض کنید
    2-کانفیگ زیر را تهیه کنید :
    M.B : ASUS M4A87 TD USB3 140000
    2XSSD ADATA 64GIG RAID0 320000

به هر حال من توصیه می کنم که 3 هفته خرید را به تعویق بندازید در غیر این صورت خرید پیشنهاد دوم تاثیر فوق العاده محسوس تری نسبت به هزینه کردن برای یک مادربرد گرون داره

راستی یادم رفت که اضافه کنم : در حال حاضر قدرتمندترین برد AMD فکر می کنم CROSSHAIR باشه که قیمتش از 400 تومن کمتره

5. 3 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی خونه

پيش فرض

مجید جان و جناب ess_1362 ممنون از جوابتون مجید جان سی پی یویه اینتل از نظر قیمت نسبت به amd گرونتره این هزینه ای هم که دارم صرف میکنم واسه اینه که تا یه 10 سالی تامین باشم احتیاج به تعویض نداشته باشم مین بورده خودم 2 سالی میشه خریدم الان باهاش مشکل دارم مین بوردم تا دو هسته ای جواب میده به خاطره چیپستشه فک کنم من بیشتر کارم با پردازندس چون رندر ه کارم بیشتر سی پی یو درگیره میخوام پروژه هایه میکسم هرچی شلوغ باشه خیلی راحت با کمترین زمان اکسپورت کنم تازه هنگام لود و پلی مشکلی نداشته باشم همونطور که گفتم با پلاگینای حجیم سروکار دارم !! ess_1362 جان پس صبر کنم ؟؟؟ وایییی خدا کاشکی سی پی یو نمیخریدم الانم اگه بخوام بفروشم کم میخرن من خودم 158 خریدم نمیدونم چقد ضرر میکنم ؟؟ در کل ممنون

آخر فروم باز happyfeat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

به نظر من هم ارزش صبر کردن داره پردازنده ها های بولدوزر
    اویل ماه june هم این پردازنده ها از قرار معلوم تو نمایشگاه کامپیوتکس قراره رو نمایی بشن
    تا اون موقع صبر کنید تا قدرت این پردازنده ها معلوم بشن و بتونید انتخاب درستی رو انجام دهید

8. این کاربر از happyfeat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی خونه

پيش فرض

راستش اینجور که تعریف میکنید صبر کنم بهتره !!! فقط اگه مادربورداش ارزون باشن میتونم این بودجمو بقیشو واسه خرید پردازنده هایه بولدیزر بزارم اگه گرون باشن مجبورم همین 955 رو نیگه دارم و بعدا بولدیزر بخرم راستش هدف من تو انتخاب مادربورده گرون اینه که هم منو واسه مدت زمان زیاد تامین کنه هم کیفیت ساختش بینظیر باشه ! چون من عقیدم اینه که پول زیاد بده خودتو واسه یه عمر راحت کن !! چون شغلم ایجاب میکنه میخوام چیزی باشه از همه نظر تامینم کنه چه سرعت چه کیفیت !! ممنون

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

راستش اینجور که تعریف میکنید صبر کنم بهتره !!! فقط اگه مادربورداش ارزون باشن میتونم این بودجمو بقیشو واسه خرید پردازنده هایه بولدیزر بزارم اگه گرون باشن مجبورم همین 955 رو نیگه دارم و بعدا بولدیزر بخرم راستش هدف من تو انتخاب مادربورده گرون اینه که هم منو واسه مدت زمان زیاد تامین کنه هم کیفیت ساختش بینظیر باشه ! چون من عقیدم اینه که پول زیاد بده خودتو واسه یه عمر راحت کن !! چون شغلم ایجاب میکنه میخوام چیزی باشه از همه نظر تامینم کنه چه سرعت چه کیفیت !! ممنون
    سلام. کلأ هر چه ماردبرد گرون بگیرید ، باز هم بعد گذشت چند سال دچار به خاطر پیشرفت تکنولوژی ، قدیمی می شه و دیگه پاسخ گوی نیاز ها نخواهد بود .
    منم توصیه می کنم که تا عرضه ی bulldozer صبر کنید ، شایعه شده که نمونه ی fx 8130که بالارتین مدل 8 هسته ای هست ، حدود 320 دلار قیمت خواهد داشت و از نظر کارایی بهتر از intel core i7 980x که بیشاز یک میلیون قیمت داره خواهد بود!! همزمان با ان مادربردد ها با چیپ 990x و سوکت AM3+ عرضه می شن و اگه کارایی این قدر خوب باشه ، می تونید پیشرفته ترین سیستم رو با قیمت مناسب ببندین .

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

سوکت 2011 اینتل رو هم فراموش نکنید که قراره 4 ماهه دیگه بیادکه 6 و 8 هسته ای هست! البته قیمتش هنوز معلوم نیست!
    ولی معمولا باید قیمتی بین 400 تا 1000 دلار داشته باشه!

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی خونه

پيش فرض

از پاسختون ممنونم !! این معلومه که اینتل همیشه یه قدم جلوتر از amd هست !! ولی به حرحال amd از نظر قیمت بصرفه هست !! باشه صبر میکنیم ببینیم قسمتمون چی میشه ؟؟

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تو رده های میان قیمت و گران قیمت الان اینتل بهتره ( با توجه به سری پردازنده های سندی بریج)
    شما با این بودجه میتونید یه پردازنده 2500 intel core i5 و یه مادربرد asus p8h67m تهیه کنید. با فروش پردازنده فعلی دستتون بازتر هم خواهد بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •