تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: روشن نشدن سیستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض روشن نشدن سیستم

مادربورد P4XP_X
    ایسوس وقتی میخواستم رم اضافه کنم بوی سوختگی داد و دیگر مانیتور روی استندبای میماند فقط فن سی پی یو
    و منبع تغذیه کار میکردهیچ بوق اخطاری هم نمی دادرم و کارت گرافیک رو عوض کردم فرقی نکرد
    فن سی پی یو را باز کردم برای یک ثانیه روشن کردم سی پی یو داغ میشد شکم به مادر بورد رفت مادر بورد
    p4sdr-vm
    را که سوکت سی پی یواش مشابه بود بجایش گذاشتم حال فقط لد روی مادر بورد و سی دی درایوو فن منبع تغذیه روشن می شوند و فن سی پی یو خاموش و سی پی یو داغ نمیشود لطفا راهنمایی بفرمایید

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

مادربورد P4XP_X
    ایسوس وقتی میخواستم رم اضافه کنم بوی سوختگی داد و دیگر مانیتور روی استندبای میماند فقط فن سی پی یو
    و منبع تغذیه کار میکردهیچ بوق اخطاری هم نمی دادرم و کارت گرافیک رو عوض کردم فرقی نکرد
    فن سی پی یو را باز کردم برای یک ثانیه روشن کردم سی پی یو داغ میشد شکم به مادر بورد رفت مادر بورد
    p4sdr-vm
    را که سوکت سی پی یواش مشابه بود بجایش گذاشتم حال فقط لد روی مادر بورد و سی دی درایوو فن منبع تغذیه روشن می شوند و فن سی پی یو خاموش و سی پی یو داغ نمیشود لطفا راهنمایی بفرمایید

با سلام
    دوست عزیز هنگام نصب رم مادر برد را تخلیه بار کردید؟بلنگوی بایوس رو چک کنید ببینید وصل هست یا نه(آخه 99/9999 آسمبل چی ها به این قطعه بسیار مهم به چشم یه قطعه فانتزی نگاه میکنن!)؟

حامد

3. این کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اینطوری که شما میگین احتمالش هست به غیرازمین به cpu شماهم خسارت وارد کرده باشه اگر روی مین دیگه cpu راداخل سوکت جامیزارین دسستون اگررو cpu قراربدین داغ نشه احتمالا cpu سوخته

5. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

مادربورد P4XP_X
    p4sdr-vm

`پاور سيستمت رو چك كن

7. این کاربر از amd>intel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیز هنگام نصب رم مادر برد را تخلیه بار کردید؟بلنگوی بایوس رو چک کنید ببینید وصل هست یا نه(آخه 99/9999 آسمبل چی ها به این قطعه بسیار مهم به چشم یه قطعه فانتزی نگاه میکنن!)؟

حامد
    ایراد رم میتونه فن سی پی یو رم از کار بیاندازه؟

---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:04 AM ----------

کانکتور 4 سیمه 12 ولت رو داره فن سی پی یو را بیرون مدار میچرخونه ولی cpufan مادربورد ولتاژ نداره

---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:07 AM ----------

اینطوری که شما میگین احتمالش هست به غیرازمین به cpu شماهم خسارت وارد کرده باشه اگر روی مین دیگه cpu راداخل سوکت جامیزارین دسستون اگررو cpu قراربدین داغ نشه احتمالا cpu سوخته
    سی پی یو رو مادر بورد قبلی داغ میشد اگر دوباره رو اون نسبش کنم و داغ شد یعنی سالمه؟

---------- Post added at 10:11 AM ---------- Previous post was at 10:09 AM ----------

این سایت کلید تشکر نداره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اگررومین قبلی یا رو یک مین دیگه با همین سوکث شما cpu رو نصب کنید داغ نکرد یعنی cpu سوخته البته قبلش پاورسیستم رویک سیستم دیگه چک کنید.
    Last edited by jafarian; 28-05-2011 at 10:18.

10. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اگررومین قبلی یا رو یک مین دیگه با همین سوکث شما cpu رو نصب کنید داغ نکرد یعنی cpu سوخته البته قبلش پاورسیستم رویک سیستم دیگه چک کنید.
    مادربرد سوخته
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مادربرد نو
    کد:
    cpu هم سلرون نیست

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اونکارایی که من یا دوستان گفتن انجام دادین؟درضمن اون دو تا آدرس پایین هم باز نمیشه.

13. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اگر همه ی قطعه ها از جمله رم پاور گرافیگ و فن سی پی یو همه چک شده پس ایراد از مینتونه باید قطعاتون رو روی یه مین مشابه سوار کنید
    Last edited by mehrdad mm; 04-06-2011 at 11:22.

15. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اونکارایی که من یا دوستان گفتن انجام دادین؟درضمن اون دو تا آدرس پایین هم باز نمیشه.
    کد:
    کد:

---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------

اگر همه ی قطعه ها از جمله رم پاور گرافیگ و فن سی پی یو همه چک شده پس ایراد از مینتونه باید قطعاتون رو روی یه مین مشابه سوار کنید
    مین مشابه نو گیر نیاوردم
    بجاش
    کد:
    سی پی یوم سلرون نیست و روی سوکت جا رفت ولی داغ نمیشه کار هم نمیکنه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •