تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: نرم افزار تبدیل کیفیت های آهنگ Mp3

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض نرم افزار تبدیل کیفیت های آهنگ Mp3

سلام
    بچه ها من یه نرم افزار واقعی میخوام که برام کیفیت آهنگ رو ببره بالا
    مثلا آهنگ 128 کیلوبایت بدی 320 تبدیل کنه ولی واقعی
    جت آئودیو این کار رو میکنه ولی همش خالی بندیه فقط حجم آهنگ زیاد میشه توی کیفیت هیچ تاثیری نمیذارهیا مثلا این سایتهای موزیک کیفیت 128Kb و 192kb و 320kb رو برا دانلود میذارن ولی هیچ کدوم برتری نسبت به اون یکی نداره همه این کیفیت ها الکیه
    واقعا برنامه ای نیست تبدیل کیفیت Mp3 انجام بده و اون تبدیل رو آدم احساس کنه؟

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شماازورژن پرتابل Sound Normalizer این برنامه استفاده کنید برای فرمت Mp3 و Wav کاربرد داره

لینک دانلود نسخه پرتابل + سریال

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با سلام شما میتونین از نرم افزار Magic Video Converter استفاده کنین :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه omnia2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام

نه همچین چیزی نیست!

درسته این برنامه ها هر کیفیتی که میخوای میتونی بهش بدی ولی به شرط اینکه فایل اصلی فشرده نشده باشه مثلا با فرمت WAV باشه و کیفیت صداش هم بالا باشه ...در موقع فشرده سازی و تبدیل به mp3 هر چه کیلوبیت بالا بهش بدی زیاد فشرده نمیشه و کیفیتش هم زیاد نمیره پایین و هر چه کمتر بدی بیشتر فشرده میشه و در نتیجه کیفیتش خیلی پایین میاد و قابل برگشت هم نیست!

موفق باشی

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    بچه ها من یه نرم افزار واقعی میخوام که برام کیفیت آهنگ رو ببره بالا
    مثلا آهنگ 128 کیلوبایت بدی 320 تبدیل کنه ولی واقعی
    جت آئودیو این کار رو میکنه ولی همش خالی بندیه فقط حجم آهنگ زیاد میشه توی کیفیت هیچ تاثیری نمیذارهیا مثلا این سایتهای موزیک کیفیت 128Kb و 192kb و 320kb رو برا دانلود میذارن ولی هیچ کدوم برتری نسبت به اون یکی نداره همه این کیفیت ها الکیه
    واقعا برنامه ای نیست تبدیل کیفیت Mp3 انجام بده و اون تبدیل رو آدم احساس کنه؟
    تاثیر اصلیش همون کیفیت 128KB هستش ، و از اون بیشترش کم تر قابل احساسه! داره! کیفیت صداش میره بالا!

این مورد با موبایل بهتر مشاهده میشه!

واقعی !!! همه نرم افزار هایی که می بینی واقعی هستن! اما اگه شما یه آهنگی دارین که کیفیتش بد باشه نمیتونین بالا ببرین! فقط میتونین بالا رو بیارین پایین! برای بالا بردن واقعی هم نرم افزار بالایی رو پیشنهاد میکنم اما فکر نکنم بشه! همون که باید دانلود کنین ، نسخه خوبش رو ... موفق باشین ...

داره خودمونی میشه meysamhaji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من این برنامه ها هیچ تاثیری ندارن فقط حجم رو می برن بالا و در اصل همون کیفیت رو پخش می کنه یولید استدیو 10 یا بالا تر از اون رو دان کن آهنگ رو بریز داخلش و در قسمت موزیک یه دکمه به شکل احرم داره اون رو بالا نگه دار فقط از 320 نره بالا تر چون خش خش می کنه بعد ذخیره کن و بعد با خروجی WAV که ذخیره شد با کنوتر به کیفیت 128 تبدیل کن حجم 128 رو داره ولی کیفیتاشون زمین تا آسمون فرق داره

داره خودمونی میشه omnia2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوست من این برنامه ها هیچ تاثیری ندارن فقط حجم رو می برن بالا و در اصل همون کیفیت رو پخش می کنه یولید استدیو 10 یا بالا تر از اون رو دان کن آهنگ رو بریز داخلش و در قسمت موزیک یه دکمه به شکل احرم داره اون رو بالا نگه دار فقط از 320 نره بالا تر چون خش خش می کنه بعد ذخیره کن و بعد با خروجی WAV که ذخیره شد با کنوتر به کیفیت 128 تبدیل کن حجم 128 رو داره ولی کیفیتاشون زمین تا آسمون فرق داره
    بازم نمیشه!
    همانطور که گفتم محاله که کیفیت اصلیش برگرده اگر هم خروجی WAV ازش بگیره با همون کیفیت ذخیره میشه بعدش هم با هر اندازه ای چه 128 چه 129 و چه 320 فشرده بشه بازم کیفیتش بدتر میشه چون ریکد میشه

داره خودمونی میشه meysamhaji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من شما فایلتون کم کیفیته بعد می خواید کیفیتش رو به حد واقعی برسونی باید کیفیت استاندارد داشته باشه باورت نمیشه آهنگ مورد نظرتو بزار بده من ببرمش بالا بزارم واسط قبول نمی کنی من یه کاری می کنم باورت بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •