با سلام
من جدیدا یک اسکنر HP scanjet G2710 خریدم ولی متاسفانه در قسمت resolution که بخواهیم DPI رو تنظیم کنیم از 150 شروع میشه در صورتیکه من اکثرا نیاز به 75dpi دارم، از دوستان کسی روشی داره بشه ایم مشکل رو برطرف کرد؟
با سلام
من جدیدا یک اسکنر HP scanjet G2710 خریدم ولی متاسفانه در قسمت resolution که بخواهیم DPI رو تنظیم کنیم از 150 شروع میشه در صورتیکه من اکثرا نیاز به 75dpi دارم، از دوستان کسی روشی داره بشه ایم مشکل رو برطرف کرد؟
از فتوشاپ انجام دهید اگر شد بکنید.
اگر نشد هم خب نمیشه دیگه.![]()
از فتوشاپ هم نمیشه. آخه چطور ممکنه همچین اسکنری این قابلیت به این سادگی رو نداشته باشه؟!!!
اسکنر 2410 75 dpi رو قبول میکنه اما این نه.
این اسکنر عکس است نگاتیو اسکن میکنه واسش افت داره 75 dpi یزنه![]()
قلقی نداره دورش بزنیم؟
دوست عزيز شما با 150 اسكن كن بعدش با اين نرم افزار حجمش رو كم كن اگه به اين خاطر مي گي!
Advanced JPEG Compressor
نه من دنبال راهی میگردم که مستقیما با dpi75 بگیرم و وقت مجدد برای کم کردن حجم عکس نزارم
با این نرم افزار تست بگیر ببین میشه یا نه.
گمان نکنم بشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر گمان نکنی پس نمیشه دیگه، فکر میکنم باید از لحاظ سخت افزاری این امکان رو اسکنر داشته باشه تا بتونه یک نرم افزار دورش بزنه ولی این اسکنر متاسفانه اینجوریه! خود HP براش نرم افزاری نداره؟
خود سی دی درایورش یک نرم افزار داره مخصوص اسکن بنام hp solution که وقتی نصبش کنی از طریق انتخاب اسکن document میشه 75dpi رو داشته باشی ولی اینقدر اذیت داره که از خیرش بگذری راحتتره
Last edited by hadi492; 26-05-2011 at 15:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)