سلام
هر وقت با سی دی رایتر کامپیوترم میخوام چیزی رایت کنم میده معنیشو نمیدونم مشکلش چیه ؟؟؟
![]()
سلام
هر وقت با سی دی رایتر کامپیوترم میخوام چیزی رایت کنم میده معنیشو نمیدونم مشکلش چیه ؟؟؟
![]()
متن خطا قابل روایت نیست!
حامد![]()
ای وایییی ببخشید یادم رفت متن ارور را بگذارم این متنش
windows encountered a problem when trying to copy this folder.what do you want windoas to do
ویندوز رو یه دور عوض کنید و درایورها رو نصب کنید و از یه سی دی یا دی وی دی دیگه استفاده کنید اگه بازم اخظار داد بگید
با سلام
دوست عزیز آیا هارد IDE روی سیستم خود دارید؟ اگر از این هارد استفاده میکنید آن را در حالت Master قرار دهید!
ولی اگر همه درایوهای شما از نوع ساتاست به ترتیب زیر عمل کنید:
این حالت برای موقعی است که شما فقط یک ODDدارید، یعنی یدونه دی وی دی رم دارید و با اون رایت میکنید:
کابل ساتای هارد دیسک رو در شکاف Master نصب کنید! و کابل درایو اوپتیکال رو هم در شکاف Slave وصل کنید
با شکل بالا توجه کن! در شکافهای ساتا که با حروف زوج و فرد مشخص میشود طبق دستور مادربرد که کدام شکاف مربوط به ساتا master است و کدام مربوط به Slave، ذکر شده است!
اگر شکافهای فرد را Master در نظر بگیریم (این مادر برد کلا داری سه mastr , سه Slave است) شما سوکت هارد را در شکاف شماره یک وصل کرده و درایو خود را در شکاف شماره2!
اما اگر دو درایو نوری دارید یعنی یک DVDRom , دیگری DVDRam است، در این حالت باید سوکت کابل هارد را در شکاف 1 و DVDRam را در شکاف شماره 2 و DVDRom را در شکاف شماره 3، یعنی در شکاف Master دیگر قرار دهید. بعد از این کار بایوس سیستم را کاملا پاک کرده و بعد از بالا امدن سیستم دکمه F1را بزنید تا تنظیمات پیش فرض اجرا شود.
این مشکل اغلب در اثر نصب اشتباه کابلها در شکافها می باشد و به ویندوز مربوط نیست!
حامد![]()
تشکر برم یک راهنماییتون رو استفاده کنم![]()
تشکر برم یک راهنماییتون رو استفاده کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)