سلام من یک کارت گرافیک مدل 4870 دارم بدون اور در مواقع عادی دماش روی 49 درجه میچرخه و در مواقع دیگه هنگام بازی تا 70 هم رفته این دما مشکلی نداره تازه فنش هم صداش خیلی زیاده ...
![]()
سلام من یک کارت گرافیک مدل 4870 دارم بدون اور در مواقع عادی دماش روی 49 درجه میچرخه و در مواقع دیگه هنگام بازی تا 70 هم رفته این دما مشکلی نداره تازه فنش هم صداش خیلی زیاده ...
![]()
نه این دما مورد نداره واسه صدای فنشم یک گردگیری کنید با هوای فشرده احتمالا درست بشه البته سیستم تهویه کیسم باید مناسب باشه![]()
چرا fan speed شما صفره؟
شما فنو اتوماتیک کنین.
اخرین درایو هم نصب کنین.
سیستمتونو کامل بگین کیستون چیه؟
این دما برای 4870 عادیه و مشکلی نداره فن هم خاک گیری کنید
اون که speed fan صفر هست چرته چون داره میچرخه هر وقت خیلی استفاده کنم اون عدده که درصد رو نشون میده تا 12 هم میرسه
اتوماتیک هم همین جوریه
آخرین درایور هم فکر کنم نصبه
سیستم کامل
Cpu : corei 5 750
mb :gigabyte ud3p p55
case : green Powerful
این دما برای گرافیک شما خوبه و جای هیچ نگرانی نیست
برای فن هم که صدا زیاد میده وقتی دور بالا بره نویزشم بیشتر میشه ولی اگه صداش آزار دهنده است با خاک گیری و روغن کاری مشکلش حل میشه
دور فنش رو بیار پایین! بین 20 تا 30 %
بعد ببین دما چقدر میشه؟
تو بازی و در حالت عادی!
شما از قسمت Temperature میتونین متوجه بشین که دماش خطرناک هست یا نه! الان که طبیعیه!
اگه فلش بسمت قرمز بره خطرناکه!
ببین داداش دماش عالیه !!!!!!
برا من عادی 72 و لود 93 درجه اس <>>>
پس خدا رو شکر کن
چرا کسی جواب منو نمیده تاپیک هم زدم کسی جواب نداد
دمای گرافیک من (جیفورس 9800GT) در هنگام بازی های گرافیک بالا به 75 هم میرسه آیا این طبیعی هست یا نه؟
9800GT کارت گرافیک نسبتا داغی هست و این دما برای این کارت طبیعی هست...چرا کسی جواب منو نمیده تاپیک هم زدم کسی جواب نداد
دمای گرافیک من (جیفورس 9800GT) در هنگام بازی های گرافیک بالا به 75 هم میرسه آیا این طبیعی هست یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)