تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: سیمکارتهای اپراتور سوم تنها در شبکه داخلی كار مي‌كنند!!!

  1. #1
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    پست ها
    134

    پيش فرض سیمکارتهای اپراتور سوم تنها در شبکه داخلی كار مي‌كنند!!!



    یک مقام مسئول در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه سیمکارتهای اپراتور سوم تنها در شبکه داخلی این اپراتور کار می کند و دارای اتصال متقابل با شبکه سایر اپراتورها نیست گفت: این امر به معنی بهره برداری تجاری از شبکه موبایل نسل 3 نیست.
    همزمان با سررسیدن مهلت اپراتور سوم موبایل برای عرضه سیمکارت های نسل سوم در کشور روز گذشته وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد طی این هفته سیمکارتهای اپراتور سوم با پیش شماره 0920 عرضه می شوند که این واگذاریها از تهران شروع خواهد شد. در همین حال رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از عرضه تجاری سیمکارتهای اپراتور سوم از روز گذشته نیز خبر داده است.
    این در حالی است که شواهد نشان می دهد سیمکارتهای اپراتور سوم برای عرضه عمومی و تجاری نیاز به اتصال متقابل با دیگر شبکه های تلفنی کشور مانند تلفن ثابت و موبایل همراه اول و ایرانسل دارد که به گفته یکی از مسئولان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی این اتصال هنوز برقرار نشده است.
    وی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد آخرین وضعیت شبکه اپراتور سوم با بیان اینکه تعدادی سیمکارت در شبکه این اپراتور تست شده است اما این به معنای عرضه تجاری نیست اظهار داشت: مسئولان تامین تله کام در حال آماده سازی لیستی برای واگذاری تعدادی محدود سیم کارت هستند تا طی این هفته و هفته آینده حدود 200 تا 1000 عدد سیمکارت به برخی افراد برای تست نهایی ارائه دهند.

    وی با تاکید بر اینکه شبکه اپراتور سوم به صورت داخلی واگذار شده و هنوز قراردادی با سایر اپراتورها برای اتصال متقابل منعقد نکرده است ادامه داد: اتصال متقابل به این معنی است که مشترک بتواند با سیمکارتهای تامین تله کام با مشترکان مخابرات، همراه اول و ایرانسل ارتباط برقرار کند که در حال حاضر این امر ممکن نیست.

    این مقام مسئول با بیان اینکه از نظر پروانه فعالیت، این اپراتور تنها زمانی که اتصال متقابل داشته باشد و سیمکارتهای خود را عرضه عمومی کرده باشد به تعهدات خود عمل کرده است اضافه کرد: زمان بهره برداری تجاری از شبکه اپراتور سوم موبایل طبق پروانه اول خردادماه 90 است.
    وی با بیان اینکه زمان لازم الاجراشدن پروانه اپراتور سوم 31 مردادماه سال 89 بوده است ادامه داد: به این معنی که این اپراتور در آن زمان گواهی عدم تداخل مضر فرکانس را از رگولاتوری دریافت و مبلغ حق الامتیاز اولیه را پرداخت کرده است.
    وی افزود: این اپراتور بعد از تاریخ لازم الاجرا شدن پروانه 9 ماه فرصت دارد که بهره برداری تجاری از این شبکه را آغاز کند درغیر این صورت و پس از بررسی های سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، طبق پروانه با اپراتور برخورد خواهد شد.

  2. 3 کاربر از mami_m2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #2
    Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تو خیابونا... منتظر دریدن شکار....
    پست ها
    337

    پيش فرض

    امکاناتش چیه؟

  4. #3
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    پست ها
    134

    پيش فرض

    ویژه گی های نسل سوم تلفن همراه


    نسل سوم تلفن همراه علاوه بر مکالمه، ارسال و دریافت پیامک می تواند اینترنت را در هر شرایطی برای کاربر مهیا کند و انتقال داده ها را با سرعتی بالا ممکن سازد. به این ترتیب سرویسهای چندرسانه ای مانند صدا، دیتا و تصویر با استفاده از تلفن همراه با سرعتی مناسب در اختیار مشترکان قرار می گیرد.
    البته ۲۳ دی ماه سال ۸۷ که کنسرسیوم تامین – اتصالات به عنوان برنده نهایی مزایده اپراتور سوم معرفی شده بود در بدبینانه ترین حالت ممکن قرار بود سیمکارت های نسل سوم تلفن همراه تابستان ۸۸ وارد کشور شود اما با وجود اخراج اتصالات از ایران و ابطال این مزایده، سرنوشت اپراتور سوم شکل دیگری به خود گرفت و برخلاف پروژه هایی که با هدف انتقال تکنولوژی و جذب سرمایه گذاری خارجی در کشور ایجاد می شوند به پروژه ای کاملا ملی و با تکیه بر توان داخلی تبدیل شد.
    این در حالی است که حدود سه سال پیش که وزیر ارتباطات دولت نهم از شروع مطالعات مربوط به اپراتور سوم در ایران خبر داد اعلام کرد برای عقب نماندن از تکنولوژی های روز جهان، جذب سرمایه گذاری خارجی و انتقال دانش فنی به داخل کشور تا پایان سال ۸۷ ایرانیها هم می توانند از نسل سوم تلفن همراه استفاده کنند. محمد سلیمانی در آن زمان معتقد بود به هیچ وجه شرکتی که توانایی اجرا و تضمین مالی این قرارداد را داشته باشد در کشور وجود ندارد.
    در همین حال رضا تقی پور وزیر کنونی ارتباطات بر جذب سرمایه گذاری خارجی در پروژه های ملی تاکید داشته و اعلام کرده بود پروژه اپراتور سوم تلفن همراه، فرصتی برای جذب و استفاده از سرمایه گذاریهای خارجی و انتقال تکنولوژی است و باید همانند اپراتور دوم به سرمایه گذاری خارجی در این پروژه توجه شود.
    حتی در ماههای ابتدایی سال ۸۷ نیز وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وقت اعلام کرد که بیش از ۱۵ کشور از مناطق خاورمیانه، آسیای شرقی، آفریقا و کشورهای اروپایی برای حضور در پروژه اپراتور سوم تلفن همراه ایران اظهارعلاقمندی کرده و قطعاً در مزایده انتخاب این اپراتور حضور خواهند داشت که در آن زمان نام ترکیه، کره، برخی کشورهای اروپائی، کشورهای حاشیه خلیج فارس، آفریقایی، چین و روسیه نیز به گوش می رسید.
    اما در نهایت تنها هفت کنسرسیوم داخلی و خارجی وارد فضای مزایده شدند و از این تعداد، صلاحیت پنج شرکت احراز شد که در نهایت دی ماه ۸۷ وزارت ارتباطات به صورت رسمی، اپراتور اتصالات امارات و شرکت تامین تله کام را در قالب یک کنسرسیوم به عنوان برنده اعلام کرد.
    در این میان برنده شدن اماراتی ها در پروژه اپراتور سوم مصادف شد با ادعاهای قدیمی آنها درباره جزایر سه گانه ایرانی در خلیج فارس و شاید یکی از دلایلی که موجب شد مسئولان کشور در مورد واگذاری این پروژه به این اپراتور دست نگه ‌دارند همین موضوع بود. بالاخره عدم پرداخت ضمانت پروژه و عدم هماهنگی با شریک ایرانی سبب شد بیستم اردیبهشت ماه ۸۸ وزیر ارتباطات دولت نهم از حذف اتصالات از این پروژه خبر دهد.
    با ابطال این مزایده شرکت کنندگان معدود در مزایده اپراتور سوم دست خالی بازار مخابراتی ایران را ترک کردند و شانس خود را برای در اختیار گرفتن این بازار جذاب و پرمصرف که جمعیت جوان و مشتاق به استفاده از فناوریهای نوین آن را احاطه کرده است از دست دادند.
    این در حالی است که در مصوبه سه بندی هیئت دولت در تاریخ سوم بهمن ماه سال ۸۵ مقرر شده بود که شبکه اپراتور سوم از فناوری نسل سوم تلفن همراه بهره ببرد و سرمایه گذاران آن با ۴۹ درصد سهم از اپراتورهای خارجی توانمند و در صورت لزوم به صورت منطقه ای باشند.
    کارشناسان نیز معتقدند که مطابق اسناد تهیه شده، استفاده از نسل سوم تلفن همراه تنها با جذب سرمایه گذاری خارجی و انتقال تکنولوژی ممکن خواهد بود و به دلیل عدم وجود تجربه در این حوزه، استفاده از توان داخلی در پروژه اپراتور سوم به تنهایی ممکن نیست.
    اما امروز با توجه به کنار گذاشتن متقاضیان خارجی از پروژه اپراتور سوم و سپردن کار به بخش غیردولتی ایرانی باید منتظر ماند دیر یا زود، سیمکارتهای وطنی در بازار موبایل ایران عرضه شود.
    البته در یک سال شواهد نشان از سپردن پروژه اپراتور سوم به شرکت ایرانی تامین تله کام می داد و مسئولان این شرکت با ارائه پیشنهاد به وزارت ارتباطات مدعی شده بودند که با استفاده حداکثری از توان نیروهای متخصص داخلی قادرند اپراتورسوم تلفن همراه کشور را در اختیار گیرند و آنجا که نیاز باشد از توان مشاوران خارجی نیز در این پروژه استفاده خواهند کرد.
    اگرچه بهره برداری از تکنولوژی نسل سوم به گسترش فرهنگ استفاده از فناوری اطلاعات، عملی شدن ایده های تجارت الکترونیک، دولت الکترونیک، آموزش الکترونیک و در نهایت افزایش کارایی در استفاده از زمان منجر می شود اما این فناوری در حالی در آستانه ورود به بازار موبایل ایران است که چندی است نخستین سرویس شبکه نسل چهارم تلفن همراه جهان توسط اپراتور “تلیاسونرا ” در سوئد و نروژ راه اندازی شده که به صورت تئوری می تواند اطلاعات را با سرعت بیش از ۱۰۰ مگابایت در ثانیه انتقال دهد.
    این سرعت ۲۲ بار از سرعت شبکه نسل سوم (۳G) بیشتر است و برای مثال می تواند از تلویزیون اچ دی با صفحه بزرگ پشتیبانی کند. این نسل جدید ارتباطات تلفن همراه برای انتقال حجم عظیمی از داده ها با کمترین هزینه ترین شکل ممکن طراحی شده و با بهینه کردن استفاده از باند فرکانس، سرعت دسترسی به شکل فیبر از طریق بی سیم را فراهم کند.
    نسل چهارم تلفن همراه نسخه گسترش یافته و به روز شده شبکه LTE محسوب می شود و “تلیاسونرا ” را به نخستین شرکت مخابراتی ارائه دهنده نسل چهارم خدمات مخابراتی و ارتباطی جهان تبدیل کرده است.
    پیش بینی شده تا پایان سال ۲۰۱۰ در کشورهای آمریکا، کانادا، ژاپن، کره جنوبی، آفریقای جنوبی، ارمنستان و فنلاند نیز نسل چهارم تلفن همراه راه اندازی شود.

    خدمات اپراتور تلفن همراه بر پایه ی IP است

    به گفته یک کارشناس مخابرات ارتباطات تلفن‌های نسل سوم تلفن همراه برخلاف نسل‌های قبلی که از نوع رادیویی است، بر پایه IPهاست.
    به گزارش ایسنا، محمد کلانتری اظهار کرد: خدمات اپراتور سوم تلفن همراه عمدتا تحت بستر اینترنت و بر پایه IP است و معمولا پهنای باند بالایی را مورد استفاده قرار می‌دهد، هرچند میزان آن به سرویس‌های درخواستی مشترکان بستگی دارد.
    او عنوان کرد: به علت حجم بالای ترافیک شبکه، باید زیرساخت‌های مخابراتی عمدتا برمبنای فیبر نوری باشد، به نحوی که لینک‌های ارتباطی کاربران ظریفیت مورد نیاز را داشته باشد.
    وی با بیان این‌که ارتباط کاربران تلفن همراه از نوع رادیویی است، خاطر نشان کرد: ترافیک تماسی کاربران به محض برقراری ارتباط، برروی شبکه ثابت می‌رود اما باید دانست که ارتباط رادیویی برای ارتباطات تمام نسل‌های تلفن همراه است و تنها نسل سومی‌ها از IP BASEها بهره می‌برند.
    این کارشناس مخابراتی سرویس‌دهی اپراتورهای نسل سوم را محدود ندانست و گفت: تمام سرویس‌های ارزش افزوده از قبیل پرداخت‌های الکترونیکی و حتی رای‌گیری الکترونیکی (E-VOTING) از سرویس‌های ثابتی است که می‌توان به وسیله موبایل‌های این نسل عرضه کرد.
    وی اپراتور اول فعال در کشور را شبه دولتی دانست و ابراز کرد: اپراتور دوم هم شبیه به اپراتور اول است اما منطق اقتصادی اپراتورهای خصوصی حکم می‌کند که با داشتن شبکه زیرساختی مناسب، بهره‌برداری مناسبی از این زیرساخت‌ داشته باشند و یا به عبارت دیگر انگیزه اپراتورهای خصوصی درآمدزایی و سود بیش‌تر است که با بیش‌ترین بهره‌برداری از شبکه محقق می‌شود.
    این کارشناس مخابراتی ادامه داد: زیرساخت‌های کشور مربوط به شرکت زیرساخت و دسترسی و بهره‌برداری مربوط به خود شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات است و شبکه زیرساخت باید توانایی ارائه سرویس مناسب به اپراتورها را داشته باشد.
    به گفته کلانتری بودجه بخش خصوصی متفاوت از بخش دولتی است و بیش‌ترین میزان بهره‌برداری از شبکه‌ها توسط اپراتورهای خصوصی به شرط وجود شبکه متوازن و ارائه سرویس‌های با کیفیت است.
    او یادآور شد: معمولا همکاری سرمایه‌گذار خارجی با شریک داخلی، شروع فعالیت یک اپراتور را رقم می‌زند و اپراتور سوم هم قطعا چنین شکلی خواهد داشت زیرا اول باید سرمایه وجود داشته باشد و بعد دانش فنی و باید دانست که سرمایه‌گذاری خارجی امکانات و کار تولید می‌کند و درصورت نبودن سرمایه‌گذار داخلی باید به آن توجه کرد.
    وی در پایان ابراز کرد: اپراتورهای اول و دوم هم برای ارائه خدمات نسل سوم باید شبکه خود را به‌روز کنند و شاید در این مسیر اپراتورهای اول و دوم به لحاظ داشتن زیرساخت‌های قبلی یک گام جلوتر از اپراتور سوم باشند زیرا در بسیاری از مکان ها ایستگاه‌های خودشان را دارند اما باید دانست که اپراتور سوم هم در این میان چون از پایه بر اساس نسل سوم شکل می‌گیرد، می‌تواند دارای مزیت باشد.

  5. 2 کاربر از mami_m2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  6. #4
    پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران - سه راه افسريه - شهرك كاروان (رضويه)
    پست ها
    748

    پيش فرض

    چقدر لفتش میدن کشتن خودشون رو با این برنامه ریزیشون !

  7. #5
    پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    720

    پيش فرض

    من که امیدی به شروع به کار این اپراتور به این زودی ها ندارم . اخه وقتی برای کاربرای خانگی سرعت اینترنت 128 ه چه جوری می خوان 512 ارائه بدن .

  8. #6
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    پست ها
    23

    پيش فرض

    هنوز که سمکارتهای این اپراتور نیومده

    تازه با این شرایط که هنوز شورع به کار نکرده ، باید دید وقتی شروع بکار کنه ، می تونه خدماتشو درست ارائه بده و شبکه دچار مشکل نشه ؟

  9. #7
    پروفشنال jack426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بالای دیوار همسایه کناری
    پست ها
    944

    پيش فرض

    تو اخبار صداوسیما گفتند که قراره بهمن ماه بیاد اما شد خرداد ماه .الان خبری هست .

    من که امیدی به شروع به کار این اپراتور به این زودی ها ندارم . اخه وقتی برای کاربرای خانگی سرعت اینترنت 128 ه چه جوری می خوان 512 ارائه بدن .
    نه فقط 128 برای خانگی هست و تغییر هم نخواهد کرد حالا هر چقدر می خواد سرعتش بالا باشه

  10. #8
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    پست ها
    134

    پيش فرض

    با این خدماتی که میخواد بده ببین تعرفه هاش چقدر قیمتشه حالا جدا از قیمت بالای سیم کارت

  11. این کاربر از mami_m2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  12. #9
    آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF
    پست ها
    2,691

    11

    اپراتور سوم (تأمین تلکام) بدلیل پشتیبانی سیمکارتهایش از مکالمه تصویری و تعرفه های ارزانتر و سیستم Voip قطعا موفق خواهد بود موردی که سیمکارتهای ایرانسل و همراه اول پشتیبانی نمیکند

  13. #10
    کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    پست ها
    4,188

    پيش فرض

    اپراتور سوم (تأمین تلکام) بدلیل پشتیبانی سیمکارتهایش از مکالمه تصویری و تعرفه های ارزانتر و سیستم Voip قطعا موفق خواهد بود موردی که سیمکارتهای ایرانسل و همراه اول پشتیبانی نمیکند
    هزینش مثلا دقیقه ای چقدره ؟ تصویری ؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •