تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 50

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | پیش فصل 2011-2012

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

11 فوتبال باشگاهی در اسپانیا | پیش فصل 2011-2012

فوتبال باشگاهی در اسپانیا | لالیگا

Formation : July 27, 1984; 26 years ago

Membership : 42 football clubs

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاریخ شروع : 1929

تعداد تیمهای حاضر : 20

قهرمان لالیگا : بارسلونا

بیشترین قهرمانی : رئال مادرید (31)

شروع فصل 2011-2012 : 21 آگست 2011

پایان فصل 2011-2012 : 13 می 2012

تیمهای حاضر در لیگ قهرمانان اروپا : بارسلونا - رئال مادرید - والنسیا - ویارئال

تیمهای حاضر در لیگ اروپا : سویا - اتلتیک بیلبائو - اتلتیک مادرید

تیمهای سقوط کرده به دسته ی پایینتر : دپورتیوو لاکرونیا - هرکولس - آلمریا

کد:
    کد:
    Copa Del Rey (جام حذفی اسپانیا - جام پادشاهی )

تاریخ آغاز : 1902

قهرمان فعلی : رئال مادرید

بیشترین قهرمانی : بارسلونا (25)

کد:
    Supercopa de España

(Spanish Supercup)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاریخ شروع : 1982

قهرمان فعلی : بارسلونا

بیشترین قهرمانی : بارسلونا (9)

کد:
    Last edited by Ezel; 23-05-2011 at 11:50.

2. 16 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: El Mundo Deportivo
    29.05.2011

CHAMPIONS

Barça 3-1 ManU

The fourth for Barça, the best team in the world

Barça won against Manchester at Wembley with another football exhibition for history

Golazos from Pedro, Messi, and Villa, great work from Abidal, and a total blaugrana fiesta

کد:
    May 29, 2011

The Front: Sport
    29.05.2011

THE BEST IN HISTORY

Barça won their fourth Champions League with a spectacular Messi

3-1

Barça came out on top of Manchester with goals from Pedro, Messi, and Villa

کد:
    May 29, 2011

The Front: Marca
    29.05.2011

FOOTBALL!

…CLUB BARCELONA

Barça 3-1 ManU

Unforgettable victory over the red devils

Three goals from the culé trident: Pedro, Messi, and Villa

The blaugrana tied at four titles with Ajax and Bayern and are only behind Liverpool (5), Milan (7), and Madrid (9)

Great detail: captain Puyol and his teammates gave Abidal the honor of receiving the Champions league trophy

Ferguson: “No one has ever given us a beating like that.”

کد:
    May 29, 2011

The Front: AS
    29.05.2011

SUPERBARÇA

Spanish football continues at the top of the world

Barça 3-1 ManU

Manchester lasted 10 minutes

Exhibition of Tiki-taka and of Messi

کد:
    May 29, 2011

4. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Atletico Madrid president Enrique Cerezo reveals he will not sell Sergio Aguero unless €45 million offer arrives

باشگاه اتلتیکو مادرید اعلام کرده که با پیشنهادی کمتر از ۴۵ میلیون یورو حاضر به فروش سرجیو آگرو نیست.آگروی ۲۲ ساله
    اعلام کرده که میخواد از اتلتیکو جدا شه اما انریکه سره‌زو رئیس اتلتیکو اعلام کرده که آگرو با مبلغی کمتر از ۴۵ میلیون یورو
    فروشی نیست. " آگرو گفته که میخواد اتلتیکو رو ترک کنه و ما منتظریم که اون شرایطش رو بگه اما تا این لحظه هیچ پیشنهاد
    رسمی به دست ما نرسیده. ما برای فروش آگرو به هر تیمی که ۴۵ میلیون یورو پیشنهاد بده آماده ایم." سره‌زو در مورد علاقه
    یوونتوس به این بازیکن گفته : " من هم خبرش رو خوندم اما تا این لحظه بیانکونری هیچ پیشنهاد رسمی ارائه نکرده."
    کد:

.

6. 4 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خبرهایی هست مبینی براینکه اتلتیکو مادرید میخواد رونالدینیو رو بخره! البته تا چه حد صحت داشته باشه نمیدونم، ولی بازگشت ستاره نه چندان دوره فوتبال به اسپانیا میتونه خیلـــــــــی جالب باشه

8. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

نكونام و شجاعي در اوساسونا ماندني شدند

جواد نکونام و مسعود شجاعي دوفصل ديگر در اوساسونا ماندني شدند.

روز گذشته رضا فاضلي مدير برنامه‌هاي نکونام و شجاعي با نماينده باشگاه ايالت پامپلونا جلسه‌اي مهم برگزار کرد که رسانه‌هاي اسپانيايي نتيجه اين نشست مهم را امروز اعلام کردند.

بر اساس گزارش سايت رسمي باشگاه اوساسونا، بازيکنان ايراني اين تيم قرارداد خود را تا پايان سال 2013با اوساسونا تمديد کردند.

جواد نکونام پس از عقد قرارداد با اوساسونا در اظهار نظري کوتاه به سايت اين باشگاه گفت: اوساسونا مي‌تواند باشگاهي باشد که من فوتبالم را در آن به پايان مي‌رسانم

کد:
    پ.ن: خبر خوبیه ... اوساسونا واسه هر دوشون بهتر از هر جای دیگه به خصوص لیگ‌های ترکیه واسه نکو و امارات و ... واسه مسعوده ... تازه مسعود داره تو اوساسونا جا می‌افته و جواد هم که تو دل هوادارا جا خوش کرده ... چرا باید برن ...

عکس‌هایی از بستن قرارداد

دو عکس دیگه
    کد:
    قرارداد هر دوشون 2.5 میلیون یورو بوده ...
    نکو تصمیم گرفته تا آخر عمرش در اوساسونا بمونه ...
    Last edited by Kurosh; 01-06-2011 at 00:26.

10. 6 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

گل نوشت:

جواد نکونام ستاره ایرانی اوساسونا بعد از تمدید قراردادش با این تیم در کنفرانسی خبری شرکت کرد و به این نکته اشاره کرد که پیشنهادات متعددی از خارج از اسپانیا داشته است. نکونام گفت:« پیشنهادات متعددی از تیمهای غیر اسپانیایی داشتم، به ویژه پیشنهاد از تیمی که به ایران خیلی نزدیک است.» گرچه نکونام از تیم خاصی نام نبرد ولی ادامه داد:« پول همه چیز زندگی من نیست.» و به این نکته اشاره کرد که دلایل شخصی در تمدید قراردادش با اوساسونا تاثیرگذار بوده است.

طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، نکونام در ادامه صحبتهایش گفت:« خانواده ام دوست داشتند که من برگردم ولی پدر ومادرم به پامپلونا آمدند و دیدند که چطور در اینجا زندگی می کنم و آنها هم در نهایت از تصمیمی که گرفتم راضی هستند. از زندگی در این شهر و حضور در رختکن این تیم راضی ام. من اینجا همه چیز دارم و به خاطر همین می خواهم بمانم. فکر می کنم که می توانم تا پایان عمر ورزشی ام درپامپلونا زندگی کنم امیدوارم بتوانیم در طول این سالها درکنار هم از فوتبال لذت ببریم.»

ستاره ایرانی اوساسونا ادامه داد:«فقط به این دو سال فکر نمی کنم؛ بلکه می خواهم در پامپلونا زندگی کنم و پرونده ورزشی ام را در اوساسونا ببندم.»

نکونام به این نکته اشاره کرد که یکی دیگر از نکاتی که در تصمیم او برای ماندن تاثیرگذاربود، هواداران اوساسونا بودند:«هیچ تیمی در اسپانیا نیست که چنین هوادارانی داشته باشد.هواداران اوساسونا استثنایی هستند. زمانی که به کمک آنها نیاز داشتیم، آنها واقعا به تیم کمک کردند. در هفته های اخیر آنها فوق العاده بودند. هواداران می دانستند که ما به امتیاز نیاز داریم و به تمام بازیکنان تیم کمک می رساندند.»

نکونام از مربی جدید تیمش به خاطر اعتمادی که به او دارد متشکر است:« بسیار خوشحالم و با حضور مندیلیبار احساس آزادی و آرامش بیشتری دارم.انتخاب اول من همیشه اوساسونا بوده است. بهترین دوستم به من گفت که اوساسونا ممکن است برای تو به اندازه تیمی که در ایران 10 سال در آن توپ زدی، خاص و ویژه شود و مثل اینکه حق با اوست. فکر می کنم که او اشتباه نکرده و اوساسونا می تواند تیمی باشد که تا آخر عمر ورزشی ام در آن حاضر خواهم بود.»

نکونام در بخش پایانی صحبتهایش به بررسی دوره 5 ساله حضورش در اوساسونا پرداخت:« سالهای اول سخت بودند و به من واقعا بد می گذشت ولی الان کاملا در تیم جا افتاده ام و حتی خودم را یک پامپلونایی می دانم. هیچ شکی نیست که فقط به این دو سال حضور در اینجا فکر نمی کنم و می خواهم در پامپلونا بمانم.»

مسعود شجاعی که در جریان دیدار تیمش مقابل اتلتیکومادرید مصدوم شده بود، در جریان این مراسم حاضر نبود. او بعد از شکستگی در ناحیه پای چپ ، مورد عمل جراحی قرار گرفت و روز سه شنبه مجدد زیر تیغ جراحی رفت.طبق اعلام پزشکان، این جراحی مجدد به قصد تکمیل استئوسینتسیس اولیه و جاانداختن استخوان در رفته انجام شده. شجاعی چند روزی در کلینیک سن میگل پامپلونا بستری خواهد بود و هنوز مشخص نیست که تا چه مدت از میادین ورزشی به دور خواهد بود.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رود فان نیسروی به مالاگا پیوست

مهاجم 35 ساله هلندی یک قرارداد یک ساله با تیم مالاگا امضا کرد و دوباره به اسپانیا بازگشت.

این انتقال بصورت آزاد انجام شد، چرا که قرارداد 18 ماهه نیسروی با باشگاه آلمانی هامبورگ به پایان رسیده بود.

نیسروی در اواسط فصل نیز قراربود به مادرید برگردد، اما باشگاه هامبورگ اجازه این انتقال را به وی ندادند. نیسروی سه فصل طلایی را در رئال گذراند و توانست در 68 مسابقه 46 گل را به ثمر برساند.

مالاگا در حال حاضر تحت مربیگری مانوئل پلگرینی میباشد و قصد دارد با انجام این خرید به قدرت خود بیفزاید.

کد:

13. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Ruud van Nistelrooy joins Malaga on one-year deal

امروز باشگاه مالاگا تایید کرد که رود فن نیستلروی، بعد از گذروندن تسـت پزشکی و با قراردادی یک ساله بـه این باشگاه
    پیوسته. سایت باشگاه مالاگا در بیانه ای نوشته که "مهاجم ملی پوش هلند فصل ۲۰۱۱-۱۲ رو برای مالاگا بازی میکنه".
    مالاگا جزئیاتی از مبلغ و شرایط قرارداد رو منتشر نکرده اما گفته میشه بندی در قرارداد هست که به نیستلروی اجازه میده
    بسته به عملکردش در فصل آیـنده، برای یک فصل دیگه هـم در مالاگا بازی کنه. نیستلروی قـبلا برای تیـم های آینـدهون،
    منچستر و رئال مادرید بازی کرده و بعد از فصلی ناموفق در هامبورگ، دوباره به اسپانیا برمیگرده.
    کد:
    .

15. این کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

امروز تیم 20 لالیگای فصل پیش رو هم مشخص میشه از بین دو تیم Granada و Elche.
    راستی برنامه بازی های فصل آینده لالیگا کی اعلام میشه... کسی میدونه؟

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بازگشت گرانادا به دسته اول لالیگا بعد از 35 سال

آخرین باری که این تیم در این رقابت ها حضور داشت، سال 1976 بود

سایت گل- تیم گرانادا موفق شد با کسب تساوی 1-1 در مجموع دو دیدار مقابل الچه و به لطف گل زده در خانه حریف بعد از 35 سال به رقابت های لالیگا صعود کند. آخرین باری که این تیم در این رقابت ها حضور داشت، سال 1976 بود.

بعد از تساوی بدون گل در دیدار رفت، در دیدار برگشت که شب گذشته برگزار شد، ابتدا تیم گرانادا با تک گل اودیون ایگالو، مهاجم نیجریه ای که از اودینزه به طور قرضی به این تیم آندلسی پیوسته، پیش افتاد.

تیم الچه 8 دقیقه بعد به گل رسید اما داور به دلیل آفساید آن را نپذیرفت، تصمیمی که با اعتراض شدید بازیکنان میزبان همراه بود.

سرانجام در فاصله 10 دقیقه مانده به پایان بازی، بازیکنان الچه گل تساوی را به ثمر رساندند اما این نتوانست مانع از صعود گرانادا به دسته اول لالیگا شود.

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/6/19

Comment

leo Catalan
    13:31 2011/6/19

البته تو ليگ 2 اسپانيا بارسا ب سوم شد، الچه چهارم و گرانادا پنجم. و چون طبق قوانين ، بارسا ب نمي تونست بياد لاليگا اين دو تا تيم پلي آف رو برگزار كردن.

18. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •