تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 25 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 248

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی F.C. Internazionale Milano | نراتزوری ها

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض تاپیک اختصاصی F.C. Internazionale Milano | نراتزوری ها

سال تاسیس: 1908
    ورزشگاه: جوزپه مه آتزا (ظرفیت: 80,074)

مالک باشگاه: ماسیمو موراتی

مربی: کلودیو رانیری

افتخارات داخلی
    18 قهرمانی در سری آ
    7 قهرمانی در کوپا ایتالیا
    5 قهرمانی در سوپر کوپا ایتالیا

افتخارات اروپایی
    3 قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و 2 نائب قهرمانی
    3 قهرمانی در جام یوفا و 1 نائب قهرمانی (یکی از پر افتخارترین تیم های جام یوفا - لیگ اروپای فعلی)
    1 قهرمانی در سوپر جام اروپا

1 قهرمانی در جام منطقه ای "میتروپا کاپ"

افتخارات جهانی
    1 قهرمانی در جام باشگاه های جهان
    2 قهرمان جام بین قاره ای

سایت رسمی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

درباره اینتر

کد:

اینتر - 2011/12

کد:
    Last edited by pcforlife; 27-09-2011 at 13:24.

2. 14 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اتوئو:جام کوپا ایتالیا می تواند سومین جام ما در این فصل باشد
    ستاره کامرونی در صحبتهایی به فینال کوپا ایتالیا اشاره کرد

سایت گل- ساموئل اتوئو مهاجم باشگاه اینتر در صحبتهایی در موردفینال یک شنبه شب کوپا ایتالیا صحبت کرده است

ستاره کامرونی اینتر فتح کوپا ایتالیا را هدف اصلی تیمش می داند . اتوئو در این رابطه به وب سایت رسمی باشگاه اینتر گفت:« نگران نباشید. تنها فکر من و هم تیمی هایم فتح جام کوپا ایتالیاست. که این می تواند ششمین جام ما در دو سال اخیر و سومین جام ما در این فصل باشد.صبح امروز واقعا متعجب شدم، به ویژه وقتی که اخبار برخی از روزنامه ها از جمله گاتزتا دلوسپورت را خواندم. »

اتوئو ادامه داد:« می خواهم خیلی شفاف و صادق باشم، همان طوری که همیشه درطول عمر ورزشی ام با خبرنگاران ، هواداران و کسانی که من را دوست داشته اند بودم.کسانی که از اولین روز حضورم در شهر میلان به من احترام و محبت زیادی گذاشتند.»

گزارشهای منتشره در رسانه های ایتالیایی حکایت از آن دارد که اتوئو به خاطر شعارها ورفتارهای نژادپرستانه به فکر ترک سری آ افتاده است.با این وجود ستاره کامرونی معتقد است که سرنوشت در دستان خود اوست و رفتارهای نژادپرستانه با او به منزله استفاده از نقطه ضعف اوست:« هیچ یک از اتفاقاتی که رخ می دهد، نمی تواند باعث جدایی من از اینتر شود، هرچند که این اتفاقات به عنوان یک انسان مرا ناراحت می کند .»

آدرس منبع خبر:
    کد:

لوسیو: دوست دارم قراردادم را با اینتر تمدید کنم
    قرارداد فعلی این مدافع 33 ساله با اینتر در ژوئن سال آینده به پایان می رسد اما او می خواهد بعد از این زمان نیز برای آنها بازی کند

سایت گل- لوسیو، مدافع اینتر، می خواهد بعد از سال 2012 نیز در این تیم بماند.

قرارداد فعلی این مدافع 33 ساله با اینتر در ژوئن سال آینده به پایان می رسد اما او می خواهد بعد از این زمان نیز برای آنها بازی کند.
    او در گفتگو با اینتر چنل گفت:" من امیدوارم اینجا بمانم. من در انتظار توافق با باشگاه برای تمدید قرارداد هستم زیرا دوست دارم در اینتر بمانم.
    من دو سال است که در این باشگاه هستم و روزهای فوق العاده ای را در اینجا سپری کرده ام. اما همه چیز به تصمیم باشگاه مربوط می شود."
    لوسیو در تابستان 2009 از بایرن مونیخ به اینتر پیوست و نقش مهمی در کسب سه گانه سال گذشته داشت.

اینتر های این فصل نتوانستند از قهرمانی شان در سری آ و چمپیونزلیگ دفاع کنند با این وجود لوسیو امیدوار است بتوانند با پیروزی در دیدار فردا مقابل پالرمو در فینال کوپا ایتالیا، قهرمانی در این رقابت ها را جشن بگیرند.
    " ما نباید انتظار یک دیدار آسان مقابل پالرمو داشته باشیم. ما نباید نگاه کنیم که تیم حریف چه تیمی است بله باید به زمین برویم و بازی خودمان را انجام بدهیم و پیروز شویم. هر چه بازی سخت تر باشد، ما شخصیت بیشتری از خودمان نشان می دهیم."

آدرس منبع خبر:
    کد:

4. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

کوتاه از ایتالیا

مهمترین اخبار امروز فوتبال ایتالیا را با هم مرور می کنیم

سایت گل-
    نقل و انتقالات
    مدیر برنامه های لئوناردو بونوچی، مدافع یوونتوس، گفت:" او به رم نخواهد رفت."
    &
    اوگوچی اونیه وو، مدافع آمریکایی میلان که به طور قرضی به توئنته هلند رفته بود، به سن سیرو برمی گردد.
    &
    دیدیه دشام، سرمربی المپیک مارسی، تایید کرد که با باشگاه رم برای هدایت این تیم در فصل آینده مذاکره کرده است.
    &
    پپ گواردیولا در مورد شایعه حضور لوئیس انریکه روی نیمکت هدایت جالوروسی گفت:" او مربی فوق العاده ای است. او توانایی های لازم برای مربیگری را دارد."
    &
    اینتری ها به دنبال خوان ماتا (والنسیا) و کلودیوی مارکیسیو (یوونتوس) هستند.
    در صورتی که یوونتوسی ها قرارداد آکوئیلانی را دائمی نکنند، میلانی ها قصد دارند این بازیکن ملی پوش را از یوونتوس بخرند.
    یوونتوس همچنان شرایط سرخیو آگرو را زیر نظر دارد.
    &
    لوئیس انریکه یا دیدیه دشام؛ یکی از این دو سرمربی فصل آینده رم خواهد بود.
    &
    گفته می شود دو باشگاه میلان و فیورنتینا قصد دارند کاسانو و مونتولیوو را با هم معاوضه کنند.
    &
    کوپا ایتالیا
    لئوناردو در این دیدار از زانتی، رانوچیا و اشنایدر استفاده خواهد کرد.

کد:

6. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

تسلیت توتی به خاویر زانتی

کسی که با ما همیشه دوست بوده و هست حال با آزمون سختی رو به رو شده است که غلبه بر آن کار دشواری است

فرانچسکو توتی، کاپیتان رم از طریق وب سایت رسمی خود به خاویر زانتی، هافبک و کاپیتان آرژانتینی اینتر که روز گذشته مادر خود را از دست داد تسلیت گفت.
    به گزارش رما نیوزوی در این پیام نوشت:" من تنها شنیدم که متاسفانه خاویر زانتی مادر خود را از دست داده است.
    او عزیزترینش را از دست داد. کسی که با ما همیشه دوست بوده و هست حال با آزمون سختی رو به رو شده است که غلبه بر آن کار دشواری است. این بدترین چیزی است که می تواند در زندگی اتفاق بیفتد.
    " خاویر همیشه قابل تحسین بوده. به عنوان یک ورزشکار، یک فرد حرفه ای که سزاوار احترام زیادی است. " " من به او و تمام اعضای خانواده او تسلیت می گویم. "

کد:

8. 3 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه EsTeGhL@L 70's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    kashan

پيش فرض فصل بعد هم در اینتر می مانم

پس از مدتها کش و قوص ر مورد ماندن و یا رفتن وسلی اسنایدر از اینتر، سرانجام این هافبک هلندی بر شایعات پایان داد و گفت که قصد دارد فصل بعد هم در تیمش بماند.

اختصاصیInter.Ir- هافبک هلندی اینتر میلان به همه ی طرفداران این باشگاه اطمینان داد که فصل بعد هم با پیراهن نراتزوری به میدان خواهد رفت.

شایعه ی خروج اسنایدر از ایتالیا این روزها با توجه به ابراز علاقه ی منچستر یونایتد به او بسیار قوت گرفته بود. مدیر برنامه های اسنایدر خبر ابراز علاقه ی چند باشگاه دیگر به جز منچستر را به اسنایدر داده بود ولی سرانجام، امروز وسلی اعلام کرد که قصد ترک تیمش را ندارد.

“فصل بعد؟ اینجا خواهم بود.“

پس از این که اینتری ها امیدشان را برای قهرمانی در سری آ و لیگ قهرمانان از دست دادند، اسنایدر نیز مصدوم شد.

“من با بقیه ی بازیکنان بدون هیچ گونه مشکلی تمرین می کنم. قطعا در مقابل پالرمو حاضر خواهم بود. می خواهم در مقابل پالرمو بازی کنم و قهرمان کوپا ایتالیا شویم تا فصل را با خاطره ای خوش به پایان ببریم.“

او در مجموع 25 بازی که در سری آ برای تیمش انجام داده است، 4 گل به ثمر رسانده است و 6 پاس گل نیز داده است.

10. 3 کاربر از EsTeGhL@L 70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kav3h's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض بارسلونا اول، اینتر هفتم، میلان سی‌ام !!

اختصاصی Inter.ir - سازمان IFFHS رده بندی جدید باشگاه های جهان را اعلام کرده است. بارسلونای اسپانیا با قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و لیگ اسپانیا ، رده نخست را به خود اختصاص داده است.

رئال مادرید، پورتو و منچستریونایتد به ترتیب رده های دوم، سوم و چهارم را ازان خود کرده اند و منچستر سیتی و ویارئال نیز بعد از آنها در رده های پنجم و ششم قرار گرفته اند.

و اما اینترمیلان با دو پله سقوط در رده هفتم جدول قرار گرفته است. اینترمیلان که تا چند ماه بهترین تیم جهان بود، هم اکنون در جایگاه هفتم قرار گرفته است. اما همچنان اینتر بهترین تیم ایتالیا است.

آ.ث میلان که به تازگی پس از هفت سال موفق به کسب قهرمانی در سری آ شده است، رده 30 ام را به خود اختصاص داده است! رده های دیگر تیم های ایتالیایی بدین شرح است: ناپولی 33، یوونتوس 38، رم 49، پالرمو 58 و اودینزه 148.

منبع:
    کد:

12. این کاربر از Kav3h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

ماسیمو موراتی: امیدوارم بتوانیم الکسیس سانچس را بخریم

چندین باشگاه بزرگ اروپایی از جمله اینتر به دنبال سانچس هستند و موراتی تایید کرد که این باشگاه برای به خدمت گرفتن این مهاجم شیلیایی پیشرفت هایی داشته است

سایت گل- ماسیمو موراتی، مدیر باشگاه اینتر، امیدوار است بتوانند الکسیس سانچس، ستاره تیم اودینزه، را به خدمت بگیرند اما شایعه خرید خاویر پاستوره، بازیسار آرژانتینی پالرمو را رد کرد.
    پاستوره و سانچس در رقابت های این فصل بازی های بسیار خوبی ارائه دادند و انتظار می روند که در تابستان پیش رو با انتقال هایی گزاف راهی باشگاه هایی بزرگتر شوند.
    چندین باشگاه بزرگ اروپایی از جمله اینتر به دنبال سانچس هستند و موراتی تایید کرد که این باشگاه برای به خدمت گرفتن این مهاجم شیلیایی پیشرفت هایی داشته است.
    و در گفتگو با ساکرنت گفت:" در حال حاضر دادن یک پاسخ دقیق ممکن نیست. ما در حال بررسی مبلغ مورد نظر آن باشگاه و دستمزد بازیکن هستیم می خواهیم ببینیم امکان به خدمت گرفتن او را داریم یا نه. با این وجود اجازه بدهید بگویم که بازیکنی که ما با او صحبت کردیم سانچس است. ما مدت زیادی است که در مورد او در حال مذاکره هستیم. او بازیکنی است که کیفیت زیادی دارد.
    هنوز هیچ چیز به طور دقیق مشخص نیست اما در حال حاضر می توانم بگویم که او به احتمال 60 درصد به اینتر می آید."
    او همچنین در مورد پاستوره گفت:" ما می دانیم که پاستوره بازیکن فوق العاده ای است. او در فینال کوپا ایتالیا مقابل ما هم بازی بسیار خوبی ارائه داد اما فکر نمی کنم مذاکره با پالرمو برای خرید او ممکن باشد."

کد:

14. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

اینتر ناگاتومو را به صورت دائمی جذب می کند

یوتو ناگاتومو مدافع چپ ژاپنی اینتر که به صورت قرضی از چه‌زنا در این تیم حضور دارد نظر لئوناردو را جلب کرده و قرار است به صورت دائمی به جمع نراتزوری ها بپیوندد

سایت گل – به گفته لورنزو مینوتی مدیر ورزشی باشگاه چزه‌نا یوتو ناگاتومو در آستانه عقد قرارداد قطعی با باشگاه اینتر قرار دارد.

ناگاتومو که به صورت قرضی ور در ژانویه به اینتر پیوست عملکرد خوبی در این تیم داشته و نظر کادر فنی را به خود جلب کرده به طوری که مسئولان اینتر قصد دارند او را با قراردادی قطعی جذب کنند.
    مینوتی در گفتگو با رادیو اسپورتیوا می گوید :"به نظر من این انتقال حرف ها کاملا سوری است و قرارداد قطعی آماده شده و اکنون تنها به امضا طرفین نیاز دارد."
    به گفته مینوتی در چند روز آینده ناگاتومو بازیکن اینتر خواهد شد اما این پایان کار مبادله بازیکن بین دو باشگاه نخواهد بود.
    " این انتقال تا هفته آینده قطعی خواهد شد، اما این پایان کار نخواهد بود و ممکن است چند بازیکن جوان از اینتر به تیم ما بیایند."
    ناگاتومو تابستان گذشته به چزه‌نا پیوست و در نیم فصل هم به صورت قرضی به اینتر آمد و در 13 بازی که برای این تیم انجام داد 2 گل هم به ثمر رساند.

کد:

16. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

آینده نامشخص ماتراتزی در اینتر

مارکو ماتراتزی می گوید هنوز تصمیم در مورد وضعیت فصل آینده اش نگرفته و از نیمکت نشینی اش در اینتر به هیچ عنوان راضی نیست

سایت گل – مارکو ماتراتزی ماتراتزی قصد دارد در اینتر بماند و گفته می شود در صورت خداحافظی نقشی مدیریتی در باشگاه به او خواهند داد.

مدافع 37 ساله اینتر که در ماه آگوست 38 ساله خواهد شد و قراردادش در سال 2012 با این تیم به پایان می رسد این روزها جایی در ترکیب لئوناردو سرمربی برزیلی تیم ندارد.
    فصل گذشته او 31 بازی سری آ را از روی نیمکت نظاره کرد و تنها در 7 بازی از ابتدا برای اینتر به میدان رفت.
    نیمکت نشینی او با توجه به سن بالایش باعث شده شایعاتی مبنی بر ارائه نقشی مدیریتی از سوی باشگاه به او بر سر زبان ها بیفتد اما هنوز هیچ چیز مشخص نیست و باید منتظر جلسه این بازیکن با ماسیمو موراتی رئیس باشگاه باشیم.
    ماتراتزی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" نمی دانم فصل آینده نیز در اینتر می مانم یا نه. موراتی گفته هر کاری بخواهم می توانم انجام دهم، ما رابطه بسیار نزدیکی با هم داریم و از این جهت مشکلی وجود ندارد."
    "در مورد نقش مدیریتی هم باید بگویم از آن استقبال می کنم. در هر نقشی که بتوانم برای اینتر مفید باشم حاضر می شوم. پیراهن اینتر همانند پوست دوم من است."
    ماتراتزی اولین بار در سال 2002 با پیراهن اینتر به میدان رفت و در طول این مدت افتخارات زیادی با این تیم کسب کرد که می توان از آن جمله به تریبل سال 2010 با مربیگری مورینیو اشاره کرد.

کد:

18. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تماس تلفنی مورینیو و لئوناردو: کاکا در اینتر ومایکون در مادرید

سایت گل – روزنامه گاتزتا دلوسپورت چاپ ایتالیا در شماره امروز خود به این نکته اشاره کرده که ژوزه مورینیو با لئوناردو، مربی اینتر تماس گرفته و به او پیشنهادی برای مبادله بازیکنان ارائه کرده. پیشنهاد مورینیو به لئوناردو این بوده:« کاکا به اینتر بیاید و مایکون به رئال مادرید بپیوندد.»

طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکای اسپانیا،مایکون همیشه یکی از بازیکنان مورد علاقه مورینیو بوده و سران رئال هم به دنبال یک بازیکن جناحی در بازار تابستانی هستند. تا به امروز همه شواهد و قراین از انتقال فابیو کونترائو به رختکن رئال خبر می دهند ولی انتقال مایکون هم گزینه ای است که نمی توان به سادگی از آن عبور کرد.

روزنامه گاتزتادلوسپورت در مطلبی دراین رابطه نوشته: « لئو و مورینیو با هم صحبت کرده اند و ایده ای برای مبادله بازیکنان مطرح شده. فرضیه ای که همه را راضی نگاه می دارد، مربیان و سران دو باشگاه را.»

این روزنامه ایتالیایی در گزارش خود به این نکته اشاره کرده که مورینیو مدتهاست به دنبال جذب مایکون است ودر هفته های اخیر تلاش بیشتری را برای جذب او انجام خواهد داد:« با رسیدن به این مرحله، مورینیو باردیگر ایده ای که از سال گذشته در ذهنش بود را مطرح کرد: مبادله مایکون و کاکا»

گاتزتا در گزارش خود یادآوری کرده که تماس این دو مربی چند روز پیش انجام گرفته و البته لئوناردو و مورینیو از دسامبر سال 2010 به بعد که این مربی پرتغالی روی نیمکت مربیگری اینتر قرار گرفت، مرتبا با هم در تماس هستند ولی این بار موضوع صحبت آنها کاملا متفاوت بوده.

از سوی دیگر روزنامه «لارپوبلیکا»ی ایتالیا هم با انتشار گزارش مشابهی به این نکته اشاره کرده که این مبادله ممکن است با انتقال مایکون و پرداخت 20 میلیون یورو به پایان برسد.چرا که پرس قیمت کاکا را 40 میلیون یورو اعلام کرده و مایکون 20 میلیون یورو ارزش دارد.

کد:
    کد:

20. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 25 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •