تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: قد خیلی بلند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ted1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض قد خیلی بلند

سلام من پسرم و 16.5 سالمه قدم خیلی بلنده میخواستم بدونم دارویی چیزی نیست که رشد قد رو کم کنه؟و با بدنسازی چی میگن کار کردن با بعضی از دستگاه های بدن سازی قد رو میسوزونه این موضوع چه قدر صحت داره؟و چه جور ورزشهایی باید بکنم تا قدم خیلی دیگه رشد نکنه؟(لازمه که بگم اصلا بیماری خاصی ندارم و زنتیکی هستش)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

قدت مگه چقدره؟

3. این کاربر از mami_m2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه بدنسازی میری میتونی بیشتر روی پاهات کار کنی میگن اگه زیاد روی پاها کار کنی سرعت رشد قد خیلی کم میشه.
    البته از من میشنوی یه تجدید نظری بکن قد بلند بودن خودش یه مزیت به حساب میاد.

5. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

دقیق نمیدونم ولی بین هم دوره ایهام (دوم دبیرستان)نفر دوم هستم از لحاظ بلندی لطفا نگید قد بلن خوبه و فلان و بهمان که گوشم از این حرفا پره فقط لطفا بگید چه جور بدنسازی و چقدر در قد تاپیر داره لازمه که بگم اصلا به هیکل داشتن و زور و بازو فکر نمیکنم فقط میخوام قدم مقداری از رشدش گرفته بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

آره حرکاته پا تو بدنسازی خیلی رو جلوگیری از افزایش قد تاثیر داره گزینه ی بی خطری هم هست چون نیاز به هیچ داروی خاصی نیست فقط با یه سری حرکات میتونی هم عضلات پات رو قوی کنی هم رشد قدتو به طوره نسبی کنترل کنی اگه به طوره مرتب هم ادامه بدی طی 1 تا 2 سال از تراکمه استخوان های پات کم میکنه در نتیجه پسرفته قد هم میکنی چون من خودم 3 سال تجربه ی بدنسازی دارم اینا رو بهت میگم اگه واقعا قد بلند آزارت میده برو یه باشگاهه بدن سازی ثبت نام کن با یه مربیه خوبه بدنسازی هم مشورت کن بگو یه برنامه خوب واست بنویسه شرع کن به تمرین 5-6 ماه ادامه بده اگه نتیجه بخش بود که انشاالله هست یه چند سالی ادامه بده تا سنت از 20 بگذره چون معمولا بعده بیست سال دیگه رشد طولی تو استخوانها به وجود نمیاد رو حرکات پرسی زیاد تمرکز کن از مربیت بخواه که تو جلسه پا سوپرست هم برات بذاره البته ناگفته نماند نباید از بالا تنه هم قافل بشی سعی کن بعد هر جلسه وزن هاتو سنگین تر کنی تا این کار ثمر بخش تر باشه نیاز به خوردن هیچ گونه دارویی یا مکملی طی این 6 ماه نیست بعد 6 ماه میتونی از مکمل هایی مثل کراتین یا پروتئین استفاده کنی قبله تمرین هم اگه میخوای انرژی کامل داشته باشی از خرما و انجیل خشک استفاده کن امیدوارم که نتیجه بگیری موفق باشی

8. این کاربر از mami_m2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

[QUOTE=mami_m2;6118192]آره حرکاته پا تو بدنسازی خیلی رو جلوگیری از افزایش قد تاثیر داره گزینه ی بی خطری هم هست چون نیاز به هیچ داروی خاصی نیست فقط با یه سری حرکات میتونی هم عضلات پات رو قوی کنی هم رشد قدتو به طوره نسبی کنترل کنی اگه به طوره مرتب هم ادامه بدی طی 1 تا 2 سال از تراکمه استخوان های پات کم میکنه در نتیجه پسرفته قد هم میکنی چون من خودم 3 سال تجربه ی بدنسازی دارم اینا رو بهت میگم اگه واقعا قد بلند آزارت میده برو یه باشگاهه بدن سازی ثبت نام کن با یه مربیه خوبه بدنسازی هم مشورت کن بگو یه برنامه خوب واست بنویسه شرع کن به تمرین 5-6 ماه ادامه بده اگه نتیجه بخش بود که انشاالله هست یه چند سالی ادامه بده تا سنت از 20 بگذره چون معمولا بعده بیست سال دیگه رشد طولی تو استخوانها به وجود نمیاد رو حرکات پرسی زیاد تمرکز کن از مربیت بخواه که تو جلسه پا سوپرست هم برات بذاره البته ناگفته نماند نباید از بالا تنه هم قافل بشی سعی کن بعد هر جلسه وزن هاتو سنگین تر کنی تا این کار ثمر بخش تر باشه نیاز به خوردن هیچ گونه دارویی یا مکملی طی این 6 ماه نیست بعد 6 ماه میتونی از مکمل هایی مثل کراتین یا پروتئین استفاده کنی قبله تمرین هم اگه میخوای انرژی کامل داشته باشی از خرما و انجیل خشک استفاده کن امیدوارم که نتیجه بگیری موفق باشی[/QUخیلی ممنون دوست عزیز

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

ما یه عمری خودمونو به در و دیوار می زنیم قدمون بلند شه حالا شما می خواین قدتون کوتاه شه
    آخه چرا؟میشه قدتونو بپرسم چقدره؟در ورزش خاصی فعالیت می کنید؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

ارثیه ورزش خاصی هم نمیکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

وای!!! ببخشید من بالا نوشتم از تراکمه استخوان هات کم میکنه که درستش اینه که باعث افزایش تراکمه استخوانی میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •