من ١٠ روز بيش يه لب تاب L502x dell خريدم تمام بازي ها رو اجرا ميكنه بجز pes 2011 ، بدليل اينكه بجاي استفاده ازكرافيك nvidiaاز intel استفاده ميكنه و كرافيك بازي روي low قرار مي كيره و unable ميشه
از روش add هم استفاده كردم ولي جواب نداد
من ١٠ روز بيش يه لب تاب L502x dell خريدم تمام بازي ها رو اجرا ميكنه بجز pes 2011 ، بدليل اينكه بجاي استفاده ازكرافيك nvidiaاز intel استفاده ميكنه و كرافيك بازي روي low قرار مي كيره و unable ميشه
از روش add هم استفاده كردم ولي جواب نداد
منم یه dell xps L502x دارم و با pes2011 همون مشکلو دارم.لطفا کسی راهنمایی کنه .من بازی های دیگه رو امتحان نکردم.1/5 ملیون پول خرج کردم تا این بازی رو بازی کنم ولی انگار نمی شه.
خواهشا اگه کسی راه حلشو می دونه بگه.والا لپتاپو میندازم تو آشغال
آخ گفتی حالا شما مشکلتون فقط pes 2011 ولی من برای همه ی بازی ها این مشکلو دارم کمکککککک
برای رفع این مشکل باید آپدیت گرافیگ nvidia رو از سایت ---------.com دانلود کرد حجمش 172 مگ هستش
میشه لینک کامل رو واسه دانلود بزارین ممنون!!
Driver Nvidia GT525M V275.33 Windows 7
به تاریخ 2011/6/1
64 Bit
لینک مستقیم از سایت Nvidia
لینک غیر مستقیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
32Bitکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک مستقیم از سایت Nvidia
لینک غیر مستقیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به دوستان عزیز...
من نزدیک به 2 هفته هست که لپ تاپ dell l502x رو خریدم ب خاطر گرافیک 2 گیگ و i7 و رم 6 . ولی وقتی بازی pes11 رو نصب کردم و با کیفیت خوب اجرا نشد عصابم حسابی خرد شد . و در پاسخ های قبلی نوشته بودین که درایور گرافیک رو دانلود کنم و کردم. و باز هم با کیفیت خوب اجرا نمیشه . میشه راهنمایی کنید قبل از اینکه از خرید این لپ تاپ پشیمون بشم![]()
سلام به همه دوستان....
من نزدیک به 2 هفته هست که لپ تاپ dell l502x رو خریدم بخاطر گرافیک 2 گیگ و خیلی امکانات بالاش..ولی وقتی بازی pes11 رو نصب کردم و با کیفیت خوب اجرا نشد به گرافیک 2 گیگ دستگاه شک کردم. وقتی به این بحث رو خوندم و نرم افزار nvidia رو دانلود کردم باز هم با کیفیت خوب اجرا نمیشه . کسی هست که راهنمایی کنه قبل از اینکه از خریدن این لپ تاپ پشیمون بشم.
برای اینکه به تلویزیون وصلش کنم باید نرم افزاری نصب کنم یا نه ؟ اخه وقتی با کابی HDMI وصل کردم چیزی نشون نمیداد.
دیگه نیازی نیست که کمک کنید.. از همه دوستان تشکر میکنم.... خودم مشکلمو حل کردم
![]()
سلام
تو سایت خوندم که شما مشکل لپتاپتون رو حل کردید
منم همچین مشکلی دارم و حتا میتونید درکم کنید چه عذابی میکشم
به خدا خیلی ثواب داره کمکم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)