تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: مرور آخر گزینه ی 2 و پروژه ی آخر قلم چی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ساش's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض مرور آخر گزینه ی 2 و پروژه ی آخر قلم چی

درود دوستان کنکوری و سخت کوش

یه فکری به ذهنم رسید گفتم مطرح کنم شاید که استقبال بشه و به مقصودمون برسیم

دوستانی تو این انجمن هستند که مرور آخر گزینه ی دو را ثبت نام کردند

و کسانی هم مثل من پروژه ی 8 یعنی جمع بندی قلم چی را

می خواستم دواطلبانی برای به اشتراک گذاری این دفترچه ها در چند درس باشه که بتونند این سوالات را اسکن کنه

من به شخصه می تونم سوالات زیست و شیمی آزمون های جامع پروژه آخر قلم چی را اسکن کنم و اینجا به اشتراک بزارم

اگر دوستان بتونند سوالات گزینه ی 2 را در 2 درس زیست و شیمی اسکن کنند و به اشتراک بزارند
    خیلی خوب می شه

یا حتی اگر دوستانی باشند که اشتراکی درسای دیگه را قرار بدند حالا تو هر رشته ای

فکر می کنم اینطوری بشه از دوستان رقیب خودمون عقب نیفتیم

اگر کسی این آمادگی را داره یعنی معرفت و دستگاه اسکن
    بسم الله

ما همه ممنونش می شیم

2. این کاربر از ساش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اگر قرار بود اینا مجانی باشند که خود گزینه ۲ و قلم چی روی سایتشون می گزاشتند! درست نیست برای محصولی که اونا در عوضش سود و پول می خواهند تاپیک درخواست اسکن زده بشه.

4. 2 کاربر از shah abas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

این کار غیر اخلاقی ست.

6. 2 کاربر از ulsss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

خوب من سود و پولش را دادم
    شما هم سود و پولش را دادید

در ضمن کل دروس را که نمی خواییم اسکن کنیم
    دی وی دی های آموزشی را نمی خواییم اشتراک کنیم
    جزوات را که نمی خواییم اشتراک کنیم
    و ......

در ضمن می تونیم به صورت دونفر دونفر به اشتراک بزاریم

یعنی دونفر با هم این مطالب را به اشتراک بزاره که به صورت عمومی تو اینترنت پخش نشه

هر کسی با من موافق بود و سوالات شیمی و زیست قلم چی را خواست به من pm بده و در عوض سوالات شیمی و زیست گزینه ی 2 را بهم بده

و فکر می کنم این کار مشکلی نداشته باشه
    Last edited by ساش; 21-05-2011 at 22:16.

8. این کاربر از ساش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه tariran0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کدام کار نادرست
    این حرفا مال جاییست که هر کس نتواند سر کس دیگر را کلاه بزارد
    مثلا همین کانون ، به بهانه های مختلف پول می گیرد.(پشتبیان و...)
    مثلا همین ایرانسل ، با دوز و کلک و حقه بازی از اعتبار کاربران کم میکند.
    و جدی خیلی زیاده اگه خواستید من یه تاپیک جداگانه میزنم و همه را معرفی مکنم

و نتیجه : بله درسته اون ها از این کارپول درمیارن ولی پولی که درمیارن درست نییست و باید بهشون نظارت بشه. ولی متاسفانه ما دلمون به حال این شرکتای گردن کلفت میسوزه و صدای خورد شدن مهندسا وبرنامه نویسا و (قشرهای دیگر مثل هنرمندان و...) نمیسوزد که خودمان با دست خودمان اثراتشون رو به راحتی تو وب می زاریم و باعث میشیم یه اثری که براش روزها و شب ها زحمت کشیدن به راحتی به رایگان در اختیار همه قرار بگیره

آخرین جمله لطفعلی خان زند در قهوه ی تلخ هنگام رفتن:
    بترسید از مالی که به زور ستانده شود، بترسید از خونی که به ناحق ریخته شود، بترسید از آهی که از ته دل کشیده شود. خداوند این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدارد.

10. 7 کاربر از tariran0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

با tariran0 مخالفم !!!
    نمی شه گناهی یکی رو به دیگری نسبت داد. بگیم چون حق برنامه نویس ها و... خورده می شه یا چون مثلا فلانی حقمون رو خورده بیایم حق گزینه دو و... رو بخوریم. در اصل گزینه دو یا قلمچی اینجا مطرح نیستند، اینجا شرکت کننده هایی که پول دادن حقشون خورده می شه.
    حالا از حق و حق خوری که بگذریم، کلا فکر نکنم تو این یکماه سرنوشت ساز کسی وقت ( یا حوصله ) اسکن کردن رو هم داشته باشه. برای همین به فکر راههای دیگه باشین. من که می گم کتاب سنجش آخر برای این یک ماه خوبه.
    ولی متاسفانه ما دلمون به حال این شرکتای گردن کلفت میسوزه و صدای خورد شدن مهندسا وبرنامه نویسا و (قشرهای دیگر مثل هنرمندان و...) نمیسوزد که خودمان با دست خودمان اثراتشون رو به راحتی تو وب می زاریم و باعث میشیم یه اثری که براش روزها و شب ها زحمت کشیدن به راحتی به رایگان در اختیار همه قرار بگیره
    اینو قبول دارم ولی اینجا جای این بحثا نیست. البته من شرکت های بزرگ و کوچیک رو جدا نمی کنم و همه چه کوچیک و چه بزرگ باید به حقشون برسن.
    یعنی دونفر با هم این مطالب را به اشتراک بزاره که به صورت عمومی تو اینترنت پخش نشه
    با این موافقم از لحاظ تئوری. چون مشکلی نداره به نظر من . مثل اینه که سوالات رو ببری با دوستت بشینی و حل کنی. حالا چه واقعی چه از طریق اینترنت.

یه توصیه. اینکارا وقت می بره و وقتتون رو تلف می کنه در صورتی که نفع زیادی به نظر من نداره. من که نه تو مرور اخر و نه اون پروژه 8 شرکت نکردم و فقط دو تا جامع گزینه دو و جامع سنجش + کتاب سنجش آخر.

12. 2 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

باید قانون کپی رایت رعایت بشه.من نه دلم برای کانون میسوزه نه گزینه 2.اما سعی کنیم با رفتار درست ایران رو به یک فرهنگ غنی برسونیم

14. این کاربر از mh_rayaneh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه tariran0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با tariran0 مخالفم !!!
    نمی شه گناهی یکی رو به دیگری نسبت داد. بگیم چون حق برنامه نویس ها و... خورده می شه یا چون مثلا فلانی حقمون رو خورده بیایم حق گزینه دو و... رو بخوریم. در اصل گزینه دو یا قلمچی اینجا مطرح نیستند، اینجا شرکت کننده هایی که پول دادن حقشون خورده می شه.
    حالا از حق و حق خوری که بگذریم، کلا فکر نکنم تو این یکماه سرنوشت ساز کسی وقت ( یا حوصله ) اسکن کردن رو هم داشته باشه. برای همین به فکر راههای دیگه باشین. من که می گم کتاب سنجش آخر برای این یک ماه خوبه.

اینو قبول دارم ولی اینجا جای این بحثا نیست. البته من شرکت های بزرگ و کوچیک رو جدا نمی کنم و همه چه کوچیک و چه بزرگ باید به حقشون برسن.

با این موافقم از لحاظ تئوری. چون مشکلی نداره به نظر من . مثل اینه که سوالات رو ببری با دوستت بشینی و حل کنی. حالا چه واقعی چه از طریق اینترنت.

یه توصیه. اینکارا وقت می بره و وقتتون رو تلف می کنه در صورتی که نفع زیادی به نظر من نداره. من که نه تو مرور اخر و نه اون پروژه 8 شرکت نکردم و فقط دو تا جامع گزینه دو و جامع سنجش + کتاب سنجش آخر.
    من نمیگم که چون حق بعضیا پایمال میشه باید حق دیگران را خورد.
    من کلا با این موضوع مخالفم. من اگه یه روز بتونم 100 % فرهنگ قانون کپی رایت رو تو ایران جا میندازم

من منظورم این بود که شرکتایی مثل ایرانسل دارن (به قول بحثای دینی) کلاهبرداری خفی(پنهان) می کنن. به هر بهانه ای شده از مردم پول می گیرن. که اصلا اینجا جای بحثش نیست
    امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید

16. این کاربر از tariran0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

دوست من بحث را ول کن

اونجایی که نباید یه سی دی را کپی کنند می رند کپی می کنند و می بینند و دانلود می کنند

اینجا که یه کار با نفس درست داره انجام می شه می خوان متمدن بازی دربیارند

اگر من همین الان از زیست امروز اسکن بگیرم بزارم اینجا به نظرت قلم چی برشکست می شه آخه

خلایق هرچه لایق

فقط خدا کنه تو همه ی موارد این طوری کپی رایت را رعایت کنید

در ضمن اصلا وقتی قلم چی سوالاتش را تو کتابا و تو مجله ها چاپ می کنه دیگه من نمی دونم چرا بعضی ها سنگ امثال این شرکت ها را به سینه می زنند و کاسه ی داغتر از آش می شن

18. این کاربر از ساش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست من بحث را ول کن

اونجایی که نباید یه سی دی را کپی کنند می رند کپی می کنند و می بینند و دانلود می کنند

اینجا که یه کار با نفس درست داره انجام می شه می خوان متمدن بازی دربیارند

اگر من همین الان از زیست امروز اسکن بگیرم بزارم اینجا به نظرت قلم چی برشکست می شه آخه

خلایق هرچه لایق

فقط خدا کنه تو همه ی موارد این طوری کپی رایت را رعایت کنید

در ضمن اصلا وقتی قلم چی سوالاتش را تو کتابا و تو مجله ها چاپ می کنه دیگه من نمی دونم چرا بعضی ها سنگ امثال این شرکت ها را به سینه می زنند و کاسه ی داغتر از آش می شن
    فقط خواستم بگم من کپی رایت رو رعایت می کنم و این حرفا رو می زنم و اعتقاد دارم که رطب خورده منع رطب نکند. (ویندوز اصل می خرم٬ فیلم اصل از ایتونز اجاره کنم و ....)
    Last edited by shah abas; 27-05-2011 at 23:10.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •