تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مخفي شدن پارتيشن ها

داره خودمونی میشه ahshokouhy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Guilan , Langaroud

پيش فرض مخفي شدن پارتيشن ها

سلام دوستان
    من 2 روز پيش ويندوز xp ريختم رو كامپيوترم و درايو ويندوز قبليمو فرمت كردم . اون موقع 5 تا درايو داشتم كه 4تاش 70 گيگ بود و يكيشم 20 گيگ(درايو ويندوز) .
    من اطلاعاتي رو كه بايد ذخيره ميكردم رو ذخيره كردم تو يكي از اون درايو هاي 70 گيگ . اما وقتي ويندوزم عوض شد فقط 3تا درايو داشتم!
    ازون 5 تا درايو 2 تا شون سرجاش بودن. كه يكيشون درايو ويندوز جديد بود .
    اما درايو سوم حدود 280 گيگ فضا داره ام باز نميشه و ميگه كه unformated هستش . من با برنامه ي boomerang اطلاعاتمو پيدا كردم اما ذخيره نميشن.احتمال ميدم كه پارتيشن هام مخفي شده اما نميدونم چجوري بايد اطلاعاتمو برگردونم. تورو خدا اگه بلدين كمكم كنيد ! ممنون ميشم !

داره خودمونی میشه E.I's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شما دوست عزیزداری میگی من 5 تا درایو داشتم 4 تا 70 گیگ که میشه 280 گیگ جمعا بعلاوه یک 20 گیگ که درایور C بعدالان شده 3 تا درایو جمعا یکی همون xp که 20 گیگه یکی دیگه 70 گیگ آخری هم باید 210 گیگ باشه نه 280 گیگ شما با این برنامه هم یک امتحان کنید active undelete recovery دیدین برنگشت هارد خودتون به یک سیستم دیگه نصب کنید ازداخل safe mode بالا بیاین ببینید باز میکنه دیدین نشد باید یک فرمت سریع کنید درایو خودتون بعدش با این برنامه EASEUS Data Recovery Wizard Pro ریکاوری کنید

داره خودمونی میشه ahshokouhy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Guilan , Langaroud

پيش فرض

شما دوست عزیزداری میگی من 5 تا درایو داشتم 4 تا 70 گیگ که میشه 280 گیگ جمعا بعلاوه یک 20 گیگ که درایور C بعدالان شده 3 تا درایو جمعا یکی همون xp که 20 گیگه یکی دیگه 70 گیگ آخری هم باید 210 گیگ باشه نه 280 گیگ شما با این برنامه هم یک امتحان کنید active undelete recovery دیدین برنگشت هارد خودتون به یک سیستم دیگه نصب کنید ازداخل safe mode بالا بیاین ببینید باز میکنه دیدین نشد باید یک فرمت سریع کنید درایو خودتون بعدش با این برنامه EASEUS Data Recovery Wizard Pro ریکاوری کنید
    چون یه درایو 70 گیگم تو ویندوز اولی مخفی بود وتازه فهمیدم که 70 گیگ دیگه هم داشتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •